Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

penisin zam talebi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir yerden çaldım umarım dha önce açılmamıştır ;

ben penis olarak aşağıdaki nedenlerden dolayı zam istiyorum:
_ bedensel olarak çalışıyorum...
_ her işimde mutlaka kafamı çalıştırıyorum... _ hem derin, hem yüzeysel işlerde çalışıyorum...
_ hafta sonu, bayram tatili ve senelik izinlerim yok...
_ karanlık havasız ve rutubetli ortamlarda çalışıyorum...
_ çalışma ortamım çok sıcak ve fazla mesai ödenmiyor...
_ yaptiğim işlerde hastaliğa kapilma olasiliğim çok yüksek, buna rağmen sosyal güvencem yok

yönetim kurulunun penis'e cevabi

_ sevgili penis zam isteğiniz değerlendirildi ve aşağıdaki nedenlerden
ötürü olumsuz karşılandı :
_ aralıksız 8 saat çalışamıyorsunuz...
_ kısa zamanda yorulup saatlarce uyuyorsunuz...
_ verilen işleri seçip her işi yapmıyorsunuz, itiraz edip uyumsuz davranıyorsunuz...
_ başına buyruk davranıp, kendi çalışma sahanızdan çok başkalarının iş
yerleri ile ilgileniyorsunuz.
_ kendiliğinden işe başlıyamıyorsunuz, sürekli teşvik ve motivasyon
bekliyorsunuz.
_ bazen işiniz bitmeden iş yerini terk ediyorsunuz...
_ çalışırken iş elbisesi kullanmıyor, hatırlatınca itiraz ediyorsunuz...
_ işiniz bittiğinde arkanızda pis ve dağınık bir ortam bırakıyorsunuz...
_ 60 yaşına yaklaşmadan çalışamaz hale geliyorsunuz...> >
saygilar,
yönetim kurulu[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
neyse bi süre konu unutulana kadar girmim patiye.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
euheuhe lol ya 2. kere okumak zevkli oluyo tabi[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin KahramandirBU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENINNE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 09 Eylül 2005 11:03 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=104110
yuh artık aynı konu başlığıyla açılmış

Eheheh arada fark var... Onun konu başlığı büyük harfle yazılmış:D

Ayrıca ezmeyin adamı yaa.Açmış işte... Hem yeni üyeler de aynı konuyu konuşmak isteyebilir... Eh böyle olunca eski konular hep uplanır 30 sayfalık topicler olur... Onlarıda okuması çok kasıyo...

Açılsın işte ne olcak:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
o yüzden dedim ya bi süre girmicem die hatam büyük ;)[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
ehe ben gormustum çok guzel =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ayy.... :P[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
zzuzuuz süfer lan bu :D iyi oldu okumak " her işte kafamı kullanıyorum "[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
daha önceden biliodum ama güzel..:)[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
  • Yeni Oluştur...