Xaero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ya şimdi herkes kızcak ama ben 100lerde gb download yapan bi adamım ama gel gelelim şu anime muhabbetinden hiçbişi anlamıyorum. Yani anime ruhu nedir çözemedim gitti. Kızıcaksınız ama bana nedense tuhaf gelio ama her arkadaş MSN'den deliler gibi anime linki istio. Ya nedir kardeşim bu animenin güzel yanı bi ben mi göremedim.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ya bu anime olayını seven tam seviyo sevmeyende kassa bile sevemio..garip bi olay..şahsen ben deli gibi seviyorum..:) yaratıcılıklarına hayranım..yaratıcılık derken uçan kaçan aksiyon sahneleri değil..konusundaki yaratıcılık anlatıma falan hayranım..ama her anime güzel diye bişeyde yok..mesela takip et burdan güzel animeleri..indir bitanesini..seyret..sevebilirsin..mesela ben Elfen Lied le başlamıştım (daha yeniyim aslında)..tavsiye de ederim..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 tabi hentai lere yorum yapmıyorum..çok istiyosan git gerçeğini seyret..alla alla..:)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 anıme mantıgı cekılmeye calısılsa mılyonlarca dolara cekılıcek projelerı ucuza kapamaktır gercek fılmlerde becerılemıyenı basarmaktır ghost ın the shell ın yaptıgı işi matrız yapınca patladı hollwood da gercek fılmelrde devasa robotların savaşması orta cag farklı ırklar hatta ınsan olmıyan tek bır karakterı yaratmak bıle mılyonlar ederken anımede ıkı ıfrca darbesıne bakar kaldıkı fılmler 2 saat surse bıle korkunc pahallı olurken o paranın yuzde 10 uyla 50 bolumluk anıme yapabılırsın cızımler gercektekı cogu kotu ayrıntıyı torpuler ay aman kamera surdan la ugrasmassın veya decor ıcın mılyonlar harcamassın oyuncu masrafı yapmassın dunyanın en gzuel kızını fılmınde oynatmak ıcın mılyar dolarlar odemessın anımede veya anıme karakterlerı 4 bolumde cıkmadım ben dıye kaprıs yapmaz veya sete gec gelmezler kaldıkı cogu anımenın konusu kapak hollwood fılmlerını buldozerle gecer Full Metal Alchemıst ın hıkayesıyle kapısıcak belkı tek hollwood fılmı star wars tur baska yoktur yada rurounı kenshın remınısence ın hıkayesıne rakıp olabılıcek fılmde yoktur[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Love Hina kadar birtane komedi film bulun bana anime daha izlemiyeyim :) Animelerde sınır olmadığı için güzel birde çizgi roman/film seviyorsan dahada bağlanıyorsun.Öyle seriler varki böyle bir dram böyle bir felsefe normal bir filmde sergilenemez doğal olarak bağlanıyorsun bir süreden sonra çünkü gözünde daha iyisini bulamıyorsun.350bölümlük serilere başlamak dışardan delilik gibi gelsede çeken için büyük bir haz[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 04 Eylül 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Valla ben binlerce GB çekiyorum afedersin... Anime olmasa yüzlerce çekerdim diyeyim... =) Anime çok farklı bir yapı aslında... Filmden bağımsız olarak, Japonların düşünce yapısından çıkmalarına rağmen genel olarak ekstrem uçlara giden çalışmalar. Hiçbir filmde (gerçek filmler) görme imkanın olmadığını düşündüğüm şeyler... Cenneti arayan kurtlar, bir kötü kardeş ruh taşıyan ninjalar, tamamen buhar üzerine kurulu bir dünya, daha neler neler... Anime çok farklı bir dünya...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Kimi anime kimi p.rno sever..Kimisi ikisini birlikte..Zevk işte :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Animeyi ya seversin ya sevmezsin. Bu değişik birşey. Anime küçükler için hayal gücünü uçuran bir mahluktur. Sonra büyürsün ciddi animelerde zilyon dolarlık filmlerde olmayan kaliteyi yakalarsın. Animeciler de ben bu animeden nefret ederim nasıl izliyorsunuz ya? muhabbeti çeviriyor. Gelicek yorumlardan korkma yani:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Anime güzeldir, herkes sevmelidir:P Animede beni çeken ne var bilmiyorum.Ama çok hoşuma gidiyo. Zaten küçüklüğümden beri çizgi filmleri severim.Kazık kadar adam oldum hala seviorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 otaku olunmaz otaku dogulur eheh eger otakuysan zaten ıstesende bırakamassın bır gendır bu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hakkaten bir Ghost In The Shell var mesela süper animedir film olarak. Holywood yapımlarında göremeyeceğin kalitede. Komediler gerçekten daha komik olabilir çünkü animelerde karakterlerin tepkiileri daha enteresan ıolur. (esnek karakterler) Bende çok seviyorum animeleri. Şu ana kadar 100GB gibi bir miktar anime çekmişimdir muhtemelen. Hem ben anime izlemeye başlayalı 6 ay oldu ve bazı animeleri arkadaşlardan aldım. Böyle kötü bir özelliği var yan. Kotalı kullanıyrosan ayvayı yedin :D Birde sabretmesi zor iş. Çok revaçta olmayan animeleri çekmek işkence (Azumanga Daioh direct linki bulan versin. Son 6 bölüm ama çok az kaynak var ühühü)[signature][hline]Buraya birşey yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Anime izlerken neden izliyorum diye hiç kendime sormadım sadece hoşuma gittiği için saatlerce izliyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Gecenin ikisinde makineyi bağlıyorum tvye bir bölüm anime izliyorum öyle yatıyorum bende.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: screamer, 05 Eylül 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Anime izlerken neden izliyorum diye hiç kendime sormadım sadece hoşuma gittiği için saatlerce izliyorum Aynen. Film izlerken bile bir iki film sonra sıkılırım. Anime dediğinde arka arkaya 27 Naruto bölümü izlemişliğim var (ki o gün sadece pizza yemiştim bir adet büyük boy. Ertesi gün gözlerim kıpkırmızı ve karnım korkunç gürültülerle inliyordu. Dedi ablam :D)[signature][hline]Buraya birşey yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: screamer, 05 Eylül 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Anime izlerken neden izliyorum diye hiç kendime sormadım sadece hoşuma gittiği için saatlerce izliyorum Harfi harfine katılıyorum. Şimdi oturup nedenini düşününce gerçekten biraz garip geliyo bu sevgi insana. Belki karakterlerin içinde kendimizden bi parça bulduğumuzdan, belki gelişen olaylara benzer olaylar yaşamış olduğumuzdan, belki hayal kurmayı sevdiğimiz; animelerdeki karakterlerin bizim hayallerimize benzer şeyleri gerçekleştirdiğini gördüğümüz ya da bazen için bu kadar seviyoruz. Hatta belki de, karakterleri insanlara gerçekten benzetiyoruzdur, sonsuz bir güç ile (hayalgücü) yaratıldıkları halde mükemmel olmayışlarını. Nedenini kesin olarak bilmiyorum. Kesin olarak bildiğim şey; anime seyretmeyi gerçekten çok sevdiğim ve hangi anime olursa olsun beni (duygusal yönden), herhangi bir film veya olaydan daha çok etkilediği.[signature][hline]Bekle beni Mary! Beş sene sonra ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Neredeyse tüm sanat dallarını bünyesinde coşturan animeyi sevmemek imkansız... (Sadece sanat mı? Felsefe, psikoloji, tarih.. Bilim kurguda teknolojik varlığın sınırlarını zorlayan animeler var) Belki hayalinizde bile canlandıramayacağınız sahneler gözlerinizin önüne seriliverir bazen... Resmi seviyorsanız, kaliteli bir yapıma konusu size göre çekici olmasa dahi bayılırsınız zaten... Zaman zaman konular öyle derin, öyle güzel, öyle anlamlı olur ki, hayran olmaktan kendinizi alamazsınız... Anime her tür eserden önemli bir özelliğiyle ayrılır. Herşey kendi içinde sapına kadar gerçektir. Filmlerde, dizilerde olduğu gibi karakterlerin ayrı bir hayatı, aslını, mükemmel olanı canlandırmaya yetecek rol yetenekleri yoktur. Bütün ögeler o animeye aittir ve karakterler baştan sona, tekrar tekrar aynı hayatı bütün orijinalliğiyle yaşar. Genelde animede anlam bulamayanlar, gerçek hayat hikayelerinden hoşlananlar veya gerçekliğe kendilerini son derece kaptırmış bu dünyanın insanı kişiler... Gerçek bir animesever biraz hayalperest olur, fantastik yapımlardan hoşlanır, duygusal zekası kuvvetlidir. Gerçek olmayanda bile gerçekle birleştirecek bir yan buluverir ve anime o an anlam kazanır... Zevk meselesi diyelim... O yüzden animeye ısınmak isteyenler, film dizi olarak ne seviyorlar o tarzda birşeyle başlasınlar... Belki o zaman bir giriş yapılabilir ve anime dünyası kapılarını henüz bu hazdan mahrum olan kişilere açabilir :D[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "-ne izliyorsun? -anime -o ne ya? -anime işte -haa... çizgi filmmiş bu. -evet baya güzel. gel sen de izle -bırak ya git işine velet misin de çizgi film izliyorsun. -veletlikle ne alakası var mis gibi anime işte. -0-5 yaş çocukları izler lan çizgi filmleri. ne o öyle renkli renkli. ıyh. -yok bunda 18 yaş sınırı var, çok kanlı ve vahşet içeriyor. -olsun sonuçta çizgi film." bu muhabbete uyuz olurum. adama sorsan matrixi öve öve bitiremez. neyini sevmiştir? "felsefe"sini, aksiyon sahnelerini, patlamaları, robotları vs vs. peki bundan daha iyi anime'ler var mıdır? ghost in the shell en basitinden, daha iyidir. zaten matrix de gits'den özenerek çekilmiş bir filmdir. peki daha iyi felsefe, daha iyi aksiyon sahneleri, daha iyi patlamalar vs vs olan böyle bir filmi neden izlemez? çünkü "çizgi" filmdir. bu önyargıyla yaklaşan kişiler sinir bozar. bir diğer olay da şu. bahsi geçen kişi animeyi duymuştur, ama bunun sadece hentai olayını duymuştur, çünkü aklı sadece bel altına çalışmaktadır, beynine kan gitmemektedir. "-ne izliyorsun? -anime. -aaaa. hani şu hentai dedikleri şeyi... cıbıl cıbıl karılar oluyor, öpüşüyorlar felan. çok ilginç lan. aç lan aç. izleyek şöyle doğru düzgün birşey aç." böyle durumlarda da o kişiyi boğazlayasım gelir.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya anime mantığı ve animenin sarması ilk izlediğinede bağlı mesela. Ben ilk tılsıma gidipte anime ne diye sorup evangelion ilk cd aldığım için direk anime hastası oldum mesela. Anime mantığı böyle işte sana hitap eden ve hep işlenmiş konulşardan başka bir şey arıyorsan en iyi tercihlerden birisi..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Animeye başlayabilmek için gerçekten çok özverili arkadaşların veya biraz şansın olmalı. Mesela küçüklükten itibaren televizyonda başlayan insanlar bırakamıyor ve işin güzeli bunuda istemiyorlar. Televizyonda izlerken başladı benim yolculukta 9-10 yaşında sonra ayrıntılı bilgi edinip daha derinlerine indim. Herkesin kendi zevkine göre anime vardır diyorum ben. Bence orayı bulup başlangıç noktasını oradan almak var. Ama arkadaş bahsetmiş zaten, animeleri sevmek için çok gerçekçi davranmamak lazım. Hayal dünyasını geliştirmek için varlar bir yerde...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Bone, 08 Eylül 2005 11:12 tarihinde demiş ki: "-ne izliyorsun? -anime -o ne ya? -anime işte -haa... çizgi filmmiş bu. -evet baya güzel. gel sen de izle -bırak ya git işine velet misin de çizgi film izliyorsun. -veletlikle ne alakası var mis gibi anime işte. -0-5 yaş çocukları izler lan çizgi filmleri. ne o öyle renkli renkli. ıyh. -yok bunda 18 yaş sınırı var, çok kanlı ve vahşet içeriyor. -olsun sonuçta çizgi film." Off en büyük dert :D Ama çokda sorun olmuyor sıkıyorsun boğazlarını "Tamam abi" moduna giriyorlar :D (Kendinizden vucüt olarak daha fazla gelişmiş insanlara denemeyin ama :))[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be. İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 anime izlemeyi neden seviyosun la dizi seyretmeyi neden seviyosun sorusu arasinda bi fark goremiyorum ben. Turkiye'de televizyon dizilerine deli bi ragbet var. cizgi film ise cocuk isi. bebek isi, hede hodo. neymis onlar gercek karakter degilmiste, vidividividividi... televizyon dizilerinde izlediklerimizde gercek karakterler degil. sadece gercek insanlarin canlandirdigi, bir hikayeyi yansitan, bir senarist tarafindan yaratilmis, gercek hayata uyarlanmis karakterler. anime de bunun gibi birsey iste. tek fark bu karakterleri canlandiranlar gercek insanlar degil, o karakterlerin aynen nasil hayal edildiinin bi yansimasi. butun is konuda ve o konunun kisiye hitab edip edememesinde. bence.. ne soylersen soyle "ama sonucta cizgifilm..." diyen insanlara da Gaara usulu okkali bi sabaku no kill yapasim geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar