jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 lens almaya niyetli patilere yararım dokunsun dedim ve ne kadar kolay oldugunu gorsunler diye uzun ugraşlar sonunda ve ileri montaj tekniklerini kullanarak video mu hazırladım :) iyi seyirler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yok abi ben hayatta lens felan takmam içim bu hoş oldu sen takıp çıkarırken :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ahaha baştaki vividi görünce nasıl kapatacağımı şaşırdım, bayan vardı yanımda. Nasıl suratıma bakıyor... Manyak güldüm yaaa[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bu arada şimdi farkettim sağ yerine sol yazmışım heh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hocam ellerine, gözlerine ve lenslerine sağlık, valla bomba olmuş..harika.. :) lensten olayından sırf takma çıkarma işi için korkuyodum, ama bu tutorialdan sonra son kararımı verdim!! :) atıcam bu lanet olası gözlükleri çöpe.. sen bide lensin ne gibi bi dezavantajları var (senin hayatını etkilediği kadarıyla) yoksa herkes hurafeler uyduruyo, yok ileride ameliyat olamazsın falan diye yazarsan çok ii olur. teşekkürler.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Onlar yalandır . Gözyaşı kuruluğu muhabbeti vardı o da yok artık . Sadece gözlerin hassassa eğer bi damla veriyorlar onu cüzdanında taşı incecik bişey zaten . Çok uzun süre takarsan gözlerini rahatsız etmeye başlar . Sabah okula giderken taktın diyelim gece saat 11 12 gibi bi temizlemen gerekebilir . Sakın lenslerle uyuma , ben ilk yaptığımda şok geçiriyordum her taraf buğuluydu kalktığımda . Ve sakın gözlüğünü atma hala işe yarayacak . Bi de jacabo videoyu açar açmaz ağzına baktım , benimki de öyle bi açılıyor takarken de hehe .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. [Bu mesaj Xaenin tarafından 18 Ağustos 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] edit : typo x2 [Bu mesaj Xaenin tarafından 18 Ağustos 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 adam ekol ya :D[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 cık cık cık! olmamış. insan doktorun tavsiye ettiği gibi yapar tutoriali ;)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yalan onlar doktor ne anlar tutorial dan ? :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kenttaçdiz diye şarkı koymayı biliyosun ama .)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 24 Ağustos 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: jacabo, 18 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki: yalan onlar doktor ne anlar tutorial dan ? :) doktor oglu olcan bıde :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahaha güzel olmuş :tup:[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hehe güzelmiş, en kısa zamanda alıyorum ben de :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bende şu sıralar deneme aşamasındayım.kullanıcam sanırım devamlı tahmin ettiğim kadar kasış bişi diilmiş.ama acayip bi problem var.hani böle yeni kalkınca falan kirpikler birbirine yapışmış gibi hissedersiniz ya hafif bulanıklık olur böle düzeltince geçer.öle bi durum oluyo bazen lens varken.geçmiyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 havada takla atıp smaç basan nba oyuncuları gibi yalnız "hadi şimdi biraz daha hızlı yapalım. hop hop, aha da."[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lol şimdi izledimde manyakmış.2 elinle aynı anda nası çıkarttın ya.takarken neysede çıkartması çok zor geliyo bana.bide çıkartırken katlanıyo lensler kesin.açmaya kasıyorum sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eauh suyuna koyunca açılır be biraz fazla titiz olursanız kullanamazsınız zaten[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hadi ya.ben elimle bile zor açıyorum yapışıyo.solisyona koyunca hemen açılmıyo ama denedim, beklemekmi lazım hehe.ayrıca demin çıkardım hala senin kadar rahat çıkartamıyorum uyuz oldum :P aşağı çekiyorum, tam çıkarıcam yukarı kayıyo yine gözleri oynatınca hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 göz kapağını tutmadan ve aynı anda 2sini çıkarmak yetenek ister heheh..ama bende kullanıorum ve çok rahat çıkarıp takması.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aboo ikisine de aynı anda takınca korktum valla :)[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla denerken gözünüze zarar verirseniz mesüliyet almam =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 öhühühü bu video patlamış:( bana lazım bu bidaha. elinde olan varmı acaba? yada biri gene tuto yapsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hemen yardımcı olayım... Ben genellikle tek elimle takarım(havamıda atarım) Şimdi lensi işaret parmağının ucuna koy.Orta parmağınla alt göz kapağını çek(aşaa doğru).Sonda yukarı bakarken lensi gözünün beyaz kısmına koy.Koyduktan sonra yavaşça aşağıya doğru bak ve gözünü kapa lens gözbebeğine oturacaktır... Bu işlemi diğer tarafada yap :D İşlem tamamdır.İsterseniz renkli lenslerle gözünüzü süsleyebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 video silinmiş bideha koyarsnız güzel olur:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bari çıkarmasınıda anlatsaydın:) [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 14:41 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar