mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @padişah: özgürlük de kötüdür o zaman. özgürlük uğruna verilen savaşlar, bölücüler falan filan.. özgürlük, insanlığı tehdit eden bir ideolojidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Padisah, 30 Ağustos 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Evrim teorisi, milli ve manevi değerlerimizi tehdit etmekte ayrıca bölücü ideolojinin temellerini oluşturmaktadır. bence senin fikirlerin ve ideolojin bunu cok daha kotu bi sekilde yapmakta trept.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaşlar öncelikle atom gerçeğini iyi bilmeliyiz. atomlar kendi içlerinde belirsizlik içeren kararlı yapılardır. bunlar periyodik cetvel deki şekilde ve uzun süre karalı olanları sınırlı sayıdadırlar. bunlardan da bir kısmı reaksiyonlara katılmaz (soygazlar) bir kısmı çok zor reaksiyone girer. bu cetveldeki atomlar da dünyada aynı oran bulunmazlar. bunlardan bazı bir kaç tanesi çok bulunur. boing ya da bina ya da tahta ya da bilmem ne örneğini atom boyutuna indirgemek mümkün değildir. bırakın atomlarla-binayı moleküllerle-binayı bile karışlaştırmak mümkün değildir. newton fiziği günlük hayatımızda neredeyse hatasızdır. ancak çok büyük hızlar gibi değerlerde genel rölativiteye ihtiyaç duyarız. aynı şekilde atom boyutu da kuantum fiziği ile açıklarız. bunlar bizim dünyamızdakinden farklı fizik kuralları içerir. bunun nedeni de çok büyük büyüklüklerin ya da çok küçük küçüklüklerin kendi aralarındaki etkileşimlerinin (fizik kurallarının) bizimki ile alakasının olmamasıdır. bugün bir uydu'nun yörünge hesabı gibi hesaplarda genel rölativiteyi dikkate almazsanız (uzay-zamanın eğrilmesi) uydunuzu düşürürsünüz. bugün bir kimya labaratuarında deterjan üretirken, hesapları klasik kalıpların dışına taşırırsanız ne işinizi yapabilirsiniz ne de bu yükün size bir getirisi olur. yani demir tavında dövülür. binadan boing olmaz ama atomdan amino asit-nükleik asit kolaylıkla olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kalıp kalıp cümleler hazırlayıp millete hap gibi yutturuyorlar ben buna karar verdim.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 padişah nedense bana çok fena trept'in fake i gibi geldi. ardethden hemen önce,bi önceki sayfanın sonunda arkadaş mükemmel bir biçimde açıklamış.Özetle: Türlü materyellerden boeing yapılması ayrı,atomların amino asit yapması ayrı. Biri neredeyse imkansıza yakınken biri uzun zaman aralığında gayet normal bir olay.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben şeyi merak ettim şimdi, anti-biyotiklere bağışıklık kazanan yeni bakteri türleri oluşuyor, böcük ilaçlarına (ddt falan) bağışıklık kazanan yeni böcek türleri çıkıyor ortalığa. bunu nasıl açıklıyorsunuz eğer evrim yoksa yani çürüdüyse?[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 31 Ağustos 2005 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hiç bir şey okumadım... Sana diyebiliceğim şu arkadaş,tabiki evrim var ama darwinin dediği türden bir ewrim deil yani senın deıklerin bir türlü bagışıklık geçirerek ewrim geçiriyor bazılırı darwinide dediği gibi yaşadığı ortama uyum saglayıp hayatta kalabılmek için degişiklik gösteriyor ama darwinin yanlış oldugu bir kısım var insanlarda maymunlardan türemiştir diyor bizde şööle diyoruz tabi şunan hem insan hemde maymun nasıl oluyor tamam şenpanzenin gen benzerliği%98 ama yinede aynı yaşam şartları arasında bulunan maymunların bir kısmı insana eerimleşiyor bir kısmı maymunda duruyor. Diger taraftan ben jeo. okuyorum ve fosiller arasında ki ewrimleşmeyi takip edebiliyorum ama dediğim gibi insana bir şekilde mamundan türemiş diyemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Kalkıpta benımselmişlerse tabiki öyle olmak zorundadır.Benimsemeside gayet normal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Benim bu 2 mwsaj arasında bır tane msj vardı zilinmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 of,keşke okusaydın. bu maymun "hoax"ını darwin'i karalamak isteyenler çıkardı. darwin'in dediği: insanlar ve maymunlar aynı ortak atadan gelir. yani maymun insana evrimleşmemiştir. ortak x atası,ortama uyum sağlayabilmek için, hem maymuna,hemde insanımsı canlılara,ve evrimle insana evrimleşmiştir. yani maymun---->insan değil x ortak atası: 1.maymun 2.insan[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bir keresinde bir kitap alıp okumuştum.(Gerçi Yazarı sonra bayaa bi ünlendi) Kitabın adı ''Evrim Teorisinin çöküşü ve Teorinin İdeolojik Arka Planı'' idi.Harun Yahya adlı biri yazıyordu.(Sonradan öğrendim.Takma ismiymiş.Piyasada ADNAN HOCA diye bilinirmiş :D) Yazarının kim olduğu yada ne olduğu benim için önemli değil.Önemli olan kanıtlarla bana sunmasıydı.Evrimciler kendilerini bile kandırmışlar.Yontulmuş domuz dişlerini Fosil kabul edilen insan kafalarına monte edip Homo Africanus diye tür oluşturmuşlar.Sonra anlaşılmış 50 sene sonra. İnsan yapısının bölgelere göre değişkenlik göstermesi gayet doğal.Deri renkleri farklı oluyor , Kemik yapısı neden olmasın. Homo Erectus Homo Neanderthalis Homo Sapiens (Ki bu günümüz insanı oluyor) Gibi ayrım yapmak kısmen normal.Ama buna evrim bakımından anlamlar yüklemek gayet yanlıştır.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 peki acikca ortada olan kanitlari gormezden gelip, sana sunulan sozde delillere inanmak ne kadar dogru? sana sunulan deliller dogru degilse o zaman yazilani ciddiye almaman gerekir. ayrica karsi tarafin iddialarina cevap vermiyorsan, bu herhangi bi ciddilik teskil etmez. adnan hoca(!) guzel sanatlar mezunu... ne bi fizikci ne bi biolog, ne de arkeolog... bu gibi insanlara biz "sen git, ustan gelsin" diyoruz. muhattabimiz ordan burdan carpitilmis alinti yaparak ortaligi karistiranlar degil, bilginin asil sahipleri ve fikirlerini ortaya koyanlar.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 02 Eylül 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 riglous boşver kafana takma bunları.Muhattap ta olma bırak kendi hallerinde takılsınlar.Eğer düşünmeyi bilselerdi gerçeği ayırt edebilirlerdi boşver takma kafana[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: riglous, 02 Eylül 2005 19:03 tarihinde demiş ki: peki acikca ortada olan kanitlari gormezden gelip, sana sunulan sozde delillere inanmak ne kadar dogru? sana sunulan deliller dogru degilse o zaman yazilani ciddiye almaman gerekir. ayrica karsi tarafin iddialarina cevap vermiyorsan, bu herhangi bi ciddilik teskil etmez. adnan hoca(!) guzel sanatlar mezunu... ne bi fizikci ne bi biolog, ne de arkeolog... bu gibi insanlara biz "sen git, ustan gelsin" diyoruz. muhattabimiz ordan burdan carpitilmis alinti yaparak ortaligi karistiranlar degil, bilginin asil sahipleri ve fikirlerini ortaya koyanlar. O zaman açıkça sunulan deliller nelerdir.Maymunlar evrim geçirip insan olsaydı neden dünyada bir maymun soyu halen daha devam etmekte.Ben sadece okuduğum bir kitabın neler anlattığını söyledim.Yukarda ne ayzıyor yazarın kim olduğu önemli değil.Kitabını okudunmu bilmiyorum ama kitabında makaleler resimlerle örnek veriyor.Asılsız değil. Biliyosundur Teoriler ve Kurallar vardır.Teoriler kabul edilirse Kural olur.Kaç kişi war evrim teorisini kabul eden.Yada buna inanmayan bilim adamı.Bence bunu teori olarak kabul etmek bile gayet saçma.Hem bilim adamı objektif olmak zorundadır.Taraflı tarafsız eline geçen her tür bilgiyi analiz etmek zorundadır.Kitap her ne kadar yanlı bir anlatıma sahip olsada bulabilirsen bir yerden bul ve oku derim.Hem burası bir tartışma platformu değilmi.Muhattap olmamak ne demek.Karşıt fikirler her zaman olacaktır.Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 peki tamam everim teorisi yanlış saçma alakasız birşey.kim uydurduysa alsın bilmem ne yapsın.peki sen gökten NASA ile mi indin?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ama arkadasim 13 sayfa olmus, ki bundan oncesi de vardi kilitlendi. onlari okumadan boyle yorum yapiyosun. kimse insanlarin maymunlardan geldigini soylemiyor. bu olayin carpitilmis sekli. diyoruz ki maymunlarla insanlarin soylari ayni yerden geliyor. said: Drigeolf, 31 Ağustos 2005 22:01 tarihinde demiş ki: of,keşke okusaydın. bu maymun "hoax"ını darwin'i karalamak isteyenler çıkardı. darwin'in dediği: insanlar ve maymunlar aynı ortak atadan gelir. yani maymun insana evrimleşmemiştir. ortak x atası,ortama uyum sağlayabilmek için, hem maymuna,hemde insanımsı canlılara,ve evrimle insana evrimleşmiştir. yani maymun---->insan değil x ortak atası: 1.maymun 2.insan burda da dendigi gibi bunu anlatmaya calismiyoruz. soyledigin gibi evrim her turlu soruya yanit bulup kanitlanabilseydi zaten kural olurdu. ancak su an icin hala teori. uzun bi sure de teori olarak kalacak. tabii ki yanliyi da okursun ama ona inanmak, onu yazmak kadar sacma. surda 13 sayfa, bir oncekinde de yaklasik bi 18 sayfa vardi sanirim, ortalama 30 diyelim biz; insanlar birbirine evrimi kanitlamaya calismadi. biz sadece bildiklerimizi one surerek bakin bu da bulunmus bu da boyleymis demeye calistik. taki birileri tutup isi bize karsi "savas verme"ye surene kadar. daha once de soylendi, biz su halimizle bu konu uzerinde yorum yapacak fazla bi bilgiye sahip degiliz. ama isi kizistirmaya gelince hem karsi taraf buna hazir hem biz cok cabuk gaza geliyoruz. ustelik bizi gaza getiren evrime karsi olunmasi degil, bunun altina siginarak sonunda din somurusu yapan insanlar, misal harun yahya. kaldi ki bunu bana ne sen ne de harun yahya anlatabilir, cunku sen ondan alinti yapiyosun, o da baska bi taraftan alinti yapiyo ama tabi onun yaptigi alintilar tamamen "dunyaca unlu arkeolog xxx xxx evrimin gercek disi oldugunu soyledi" gibi oldugu icin herhangi bi hedefi yok. bizim de ayni sekilde alintilar yapmamiz oldukca olasi ama bunun anlamsizligini dusununce, insanin yazasi gelmiyo. diyecegim o ki bu is hala teori. sana burda milletten alinti yaparak cevap verirdim ama heralde "unlu profesor xxx xxx evrimin dogru oldugunu soyledi" gibi bi sey yazmak bana yakismaz... gun olur da kendim bi noktaya getirirsem, o zaman insanlari ikna etmeye calisirim. calismam ederim, nasil ve neden oldugunu biliyo olurum cunku. kanitlanmis olur artik. teorilikten cikar.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: NeroWarden, 02 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: O zaman açıkça sunulan deliller nelerdir.Maymunlar evrim geçirip insan olsaydı neden dünyada bir maymun soyu halen daha devam etmekte.Ben sadece okuduğum bir kitabın neler anlattığını söyledim.Yukarda ne ayzıyor yazarın kim olduğu önemli değil.Kitabını okudunmu bilmiyorum ama kitabında makaleler resimlerle örnek veriyor.Asılsız değil. afedersin ama bari zahmet edip benim üstteki mesajımı okusaydın özetle:insanlar maymundan türemediler,darwin asla böyle birşey demedi.Onun dediği insanların ve maymunların ortak bir atadan türediği idi.Bir kısmı maymun(jungle koşullarına uyum sağladı), bir kısmı koşullara uyum için yavaş yavaş insan oldu,evrim ile, yani atamız ortak,maymundan gelmedik.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj Drigeolf tarafından 02 Eylül 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bilim, bilimsel üslupla araştırılıp yine bilimsel üslupla yazılmış kitaplardan öğrenilir. Diğerleri sizi tatmin edecek, aklınızı çelecek şeyler yazabilirler. Ama bunların kabul edilmesi söz konusu bile değildir. Zira orada kanıt olduğunu iddia ettikleri şeyler gerçekten var olsalardı, kendini bilim adamı diye nitelendiren ama bu yolda yetişmemiş insanları bir tarafa bıraktığımızda geri kalan gerçekten bilim adamı olan grubun üyeleri bunu makul bulabilirlerdi. Bilim adamları hiçbir teoriye yada kanuna bağnazca bağlı değildir. Ama onları ikna etmek için "bilimsel yöntem" gereklidir. Bilimsel yöntem dışında kalan ikna yolları halkı çelmek için yazılmışlardır. Yine bu kitaplar bilimsel üsluptan nasiplerini almadıkları için içerdikleri bilgilerin doğruluğundan asla emin olunamaz. Bunun ötesinde bir tartışma bence gereksizdir, ama düşünmenin kimseye zararı olmaz elbette. Edit: İmla..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] [Bu mesaj Qui tarafından 03 Eylül 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlinn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sence kedi aslandan mı türedi? veya aslan kediden? hyr 2 sininde ortak bir atası vardı daha sonra bu ata 2 ayrı türe ayrıldı daha sorna bunlarda 2 ayrı grup yarattılar küçük ve büyük kediler. insandada aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlinn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bide insanlar maymundan gelseydide maymu ndiye bir canlı olurdu, ona barksak şempanzeler daha küçük ormanlıkların oldugu yerlerde gorillerden roangutanlardan evrimleşmişlerdir ama hala ikiside var degilmi? veyahut yılanlar.. yılanlar kertenkelelerden evrimleşmişlerdir ancak hala kertenkeleler var degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hyr o mantik yanlis. yani varsayimla ilerliyosun. bir turun onceki evrelerinin mevcut olmasi, bir baskasinin mevcut olmasina ornek degildir. eger ayni ekosistemde yilan ve kertenkele varsa, ikisi de bir ust neslin ogullari olmak zorunda, aksi halde yilan asla kertenkeleye donusmezdi. (mevcut konumda yasamini devam ettirebiliyosa, herhangi bi degisim olmaz.)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tek sonuç şudur ki o da her canlının hayatta kalmak için-yaşamak için her yolu deneyeceği ortama uyum sağlayabilmek için kendini geliştireceği yani herşeyi yapabilecek olması canlıların evrim geçirmesinin en önemli sebeplerinden biridir bir diğeride üremedir.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: NeroWarden, 02 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki: Bir keresinde bir kitap alıp okumuştum. Yazarının kim olduğu yada ne olduğu benim için önemli değil.Önemli olan kanıtlarla bana sunmasıydı.Evrimciler kendilerini bile kandırmışlar. said: NeroWarden, 02 Eylül 2005 22:37 tarihinde demiş ki: O zaman açıkça sunulan deliller nelerdir.Maymunlar evrim geçirip insan olsaydı neden dünyada bir maymun soyu halen daha devam etmekte.Ben sadece okuduğum bir kitabın neler anlattığını söyledim.Yukarda ne ayzıyor yazarın kim olduğu önemli değil. sen diyorsun ki yani, şimdi ben çıkıp birkaç resim göstersem, mevcut olayları çarpıtsam, birkaç yalan sıksam araya sen hayatını bu olaya adamış, bilimsel çalışmalar yapmış, bir sürü deney ile kanıtlamış Einstein'a, Hawking'e veya Newton'a değil de, bana inanacaksın? Sadece ortaya düzgün birşey sunduğum için değil, bunların dediklerini "çürüttüm" diye... Adamın ne olduğu önemli değil benim için diyorsun. Peki bu konuda uzman, çalışma ve araştırma yapmış arkeolog, fizikçi, biolog ve beneri insanların emeklerini hiçe mi sayıcağız? Sırf bir dalavereci adam çıkıp birşeyler saçmaladı diye... Sayfalarca yazıda evrim konusunda kanıt sunduk. Buna rağmen hala dalavericilerin yalanlarına inanmak istiyorsan senin kendi seçimin. "Peki madem bu kadar doğru birşey evrim teorisi, neden kanun olmadı" dersen, Yer Çekimi bir Kanun oldu. Nedeni de, sürekli gözlemlenebilinir birşey olması. Ancak Evrim bir Kanun olamaz. Dünyanın oluşmasından bugüne kadar geçen günleri gözlemleme imkanına sahip miyiz? Biri çıkıp 4.5 Milyar yıl öncesine dönüp, bir anda tüm bu yılı gözlemleyebilir mi? Hayır. Şu anki teknolojiyle de ancak bu kadar veri elde edebiliyoruz. Sonuçta doğruluğu %100 kesinleşebilen birşey değil. Bilimsel çalışmalar ile yeni teknikler çıktıkça bu teori de o oranda doğrulaşacaktır. Ama pardon dur unutmuşum. Harun Yahya herşeyi çözmüştü di mi? Tüh kahretsin... lol...[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlinn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: riglous, 03 Eylül 2005 17:47 tarihinde demiş ki: hyr o mantik yanlis. yani varsayimla ilerliyosun. bir turun onceki evrelerinin mevcut olmasi, bir baskasinin mevcut olmasina ornek degildir. eger ayni ekosistemde yilan ve kertenkele varsa, ikisi de bir ust neslin ogullari olmak zorunda, aksi halde yilan asla kertenkeleye donusmezdi. (mevcut konumda yasamini devam ettirebiliyosa, herhangi bi degisim olmaz.) kertenkeley iel akstım bildigin yerde dolaşan "kertenkele" degili komodo(r) ejderhası dedigimiz türü biliyorsun? bu türün bir kısmı kendi halinde devam edip daha sonra kertenkeleye dönüşürken, bir kısmıda yılana dönüşüyor (bu dönüşme neden, kıtalar oluşurken ayrı kıtalara düşmesi ve yeni ortamlara göre evrimleşmesi). cok az bir kısmıda neredeyse hiç degişim geçirmeden günümüze kadar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Belki yazdıklarım düşündüklerimi yansıtamıyorum.Yada düşündüklerimi yazamıyorum.Yada anlamak istemiyorsunuz.Neyse bu konuda daha fazla yazı yazmak istemiyorum.Yoksa uzayıp gidecek.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar