Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolf Hitler ve Resimleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

tablolar iktidar olmadan önce yapılma....

ben hitlerin büyük almanya projeleri istiyorum yarfss bilen bulan varmı?? der undergang filminde bir meydan vardı kültür merkezi şeklinde tasarlanmış...

daha sonra max filminde de hitlerin çizdiği geleceğin güçlü almanyasının projeleri vardı.. bu arada bu filmde propaganda bir sanat olarak gösteriliyor ve hitlerde bu derecede bir sanat icra ediyor.. tabi askerin maşası olarak... -spoiler olabilir...- hitlerin resimlerini alacak sanat sergisi sahibi (yahudi) yolda alman milliyetçisi bi grup tarafından öldürülünce hitler de resimlerini beğenmediğini düşünüyor ve artık resmi bırakıyor.. (alman milliyetçisi grup hitlerin konuşmasını dinlemiş kişiler bu arada...)

hitlerin büyük almanya amacını duyduktan sonra insan diyor ki acep avrupayı alsaydı şu anda nasıl bir almanya görürdük nasıl bir kültür, spor, sanat vs.. merkezi görürdük.. hiç olmazsa amerikaya alternatif çıkardı diye düşünmeden edemiyorum...

(bu arada hitleri buşdan daha çok sevdiğim bir gerçektir...)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 07 Eylül 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
hitlerin resim yapması birşeyi degiştirmez onlarca insanı katletti resim yapsa ne olur yapmasa ne olur
onlarca mı?[signature][hline]Viva la creativa!!!
this game loves me]this game loves me
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Biyerde okudum hitler sanata çok düşkün olduğu için kendi karikatürlerini çizen kendisiyle dalga geçenleri bile tebrik edermiş. Hatta hitler'le ilgili bi karikatür kitabı satılmıştı geçenlerde acaip bi fiyata.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Sosyal ağlarda paylaş

Guzel resimler zamanına gore tabi ama yinede yaptıklarının sonuclarını degistirmiyor maalesef[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laorx, 07 Eylül 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
Biyerde okudum hitler sanata çok düşkün olduğu için kendi karikatürlerini çizen kendisiyle dalga geçenleri bile tebrik edermiş. Hatta hitler'le ilgili bi karikatür kitabı satılmıştı geçenlerde acaip bi fiyata.

Tayyip ornek alsin .... baska yonlerini almasin da
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 07 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
said:
LucifeL, 07 Eylül 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
hitlerin resim yapması birşeyi degiştirmez onlarca insanı katletti resim yapsa ne olur yapmasa ne olur
onlarca mı?

ohoh nerden baksan 150 insanı katletmiştir be?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar,
Medyaya dikkatlice göz atınız.Bugün "yeraltı dünyasının kıdemlileri" olarak bilinen insanların geçmişlerini iyice araştırın,hakkında yazılan kitapları,röpörtajları okuyun.Ve suratlarına bakın.Medyada çıkan her türlü fotoğraflarını bulun ve dikkatlice inceleyin.Kendi kendinize sorun,ya bu adam nasıl mafya babası olur,nasıl bunca insanı katleder,nasıl bunca suçu işler?
Cevap basit;
Küçüklüğünden itibaren ezilerek yetiştirilen,hor görülen veya (genelde Türk filmlerinde olmasına rağmen) yetimhanelerde büyüyen çocuklar bugünün "Mafya Babaları"
Üniversite okumuş,hatta şu anda ağır isimlerden birisiyle sınıf arkadaşlığı yapmış insan bile onlarca şehit vermemize sebep oldu.
Varın gerisini siz düşünün...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...