Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

madein torkey:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
super hakkaten muhaah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Sadece böyle işler bizim ülkede mi oluyor diye merak etmeden edemiyorum. Kablolara tutunan(polisin düşürmeye çalıştığı) adama koptum ama:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
said:
Redeagle, 01 Eylül 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Sadece böyle işler bizim ülkede mi oluyor diye merak etmeden edemiyorum. Kablolara tutunan(polisin düşürmeye çalıştığı) adama koptum ama:D
muhabbet kusu yakaliyor sanki :D:D:D:D:D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gmNinca
Mesaj tarihi:
arabayla bayrak harika olmuş.. tam bir türkün yapabilecegi şeyler..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
HEUAHEUHEUA ABİ ÖLDÜM GÜLMEKTEN :D meuaheua süper ya :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Koptum ama yaa.Türküz doğruyuz ama azıcık böyleyiz işte.

Bu kadar kusur kadı kızındada olur alsınlar AB ye:P
Daha beterleride var bunların.Yine iyilerini bulmuşunuz

(Mesela eşeği gördümde aklıma şey geldi.
Hiç unutmadığım bi resim; Böyle bi eşek, 2 tekerlekli işte orta boy bi at arabasına benzer bişiye bağlanmış, ama arabanın arkası öyle bi yüklenmişki eşek havaya kalkmış saf saf bakıyo, etraftakiler daha bi safça bakıyo:D
O resmi bulan varsa yolluyabilirmi:D)

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 01 Eylül 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
şu kafasından suyla yıkanılan adamı görünce aklıma şöyle bir laf geldi.

"full otomatik masajlı banyo küveti vardı da, biz mi yıkanmadık? Urfa'da Oxford vardı da, biz mi okumadık?"[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
Trajikomik![signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
diğerlerine karışmıyorum da ilkinde kim neyi komik buldu anlatabilir mi? ben de mi bi gariplik var acaba?[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
Eshevar, 01 Eylül 2005 16:45 tarihinde demiş ki:
ben hiçbirinde komik bir yan göremedim? resimdekilerin açılarından düşündüğüm için mi acaba?

offfffff[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
  • Yeni Oluştur...