Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuorial fırtınalarına bi tane daha " Sigara içme tutoriali !!!! "

kermit

Öne çıkan mesajlar

Yasal Uyarı.
Sigara Sağlığa Zararlıdır.
16 Yaşından Küçükler İçin Sakıncalıdır.

ilk başta tabiki 1 adet sigara paket içinde çok var alıcaz bide çakmak . çakmak olmazsa nasıl yakıcaz şurdan bakabiliriz.

daha sonra sigara paketimizden bi adet çıkarıp ağzımıza takıyoruz.

sakalları boş verin onlar her zaman var orda onlara dikkatinizi veriyosanız iyi bi sigara içici değilsiniz sigaraya dikkatinizi vermelisiniz !

sonraaa elimize alıyoruz çakmağımızı. elimize alıyoruz felan kullanıyorum şey tarafınızla algılamayın lafları şimdi :) şurda bişi öğrettiğimze pişman etmeyin beni :)

markası önemli değil tabi çakmağın yansın yeter.

sonra ise sigara yakma işlemine geliyoruz.
çakmağıçakmayı bilmeyen varsa banane yani kendi sorunun onun içinde ayrı bi tutorial kasamam.

halamı sakallardasın sen ? bırak sigarayı utanıyoruz senden.

en son ise ciğerlerimize köpek gibi çekmek kalıyo dumanı
sonrada puff diye bırakmak. onuda yapamayan yoktur heralde nefes alıp vermeyi biliyosunuz.

bittiiii
niyemi yaptım sanane ? belki cnm sıkılıyo boş boş durmaktan :)
veya böyle bi konunu açılcağından emin olduğum için "ben açmalıyım hayır ilk ben açmalıyım" diye düşündüm ? olamazmı ?
yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana
Esen Kalın efendim.
yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi borç biliriz.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 27 Ağustos 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eagle'dan beklerdim böyle birşey ama üşenmiştir kasmaya..

neyse, tutorial hakkında eleştirime gelirsek,
"çakmağıçakmayı bilmeyen varsa banane yani kendi sorunun onun içinde ayrı bi tutorial kasamam."
demişsin. çok ayıp. tutor adam dediğin herşeyi eksiksiz anlatmalı.
çakmağı çakıp sigarayı yakamayan adam nasıl sigara içicek?[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 27 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
eagle'dan beklerdim böyle birşey ama üşenmiştir kasmaya..

neyse, tutorial hakkında eleştirime gelirsek,
"çakmağıçakmayı bilmeyen varsa banane yani kendi sorunun onun içinde ayrı bi tutorial kasamam."
demişsin. çok ayıp. tutor adam dediğin herşeyi eksiksiz anlatmalı.
çakmağı çakıp sigarayı yakamayan adam nasıl sigara içicek?

bi kerede eleştirme be :) herşeye bi eleştri :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeytin, 27 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
Ağzıma takamıyorum sigarayı :(
Ya çok sokuyorum boğazıma kaçıyor yada az sokuyorum yere düşüp halıyı yakıyor imdat :(

ehehe sen çok stres yapıomuşun abi. önce kalemde falan çalış, sonra sigarada çalış. halıların yanmasını böylece engellersin. bir süre sonra zaten refleks haline dönüşür sanırım.[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Ara Bilgi]uzun zamandır sigara içen birinin sigarayı bırakması metabolizmasını, vucut dengesini bozuyormuş. bir arkadaşım sigarayı bırakmıştı, bir hastalık geçirdi ne oldugunu tam hatırlamıyorum şuanda ve hastaneye kaldırıldıgında doktoru tekrar sigaraya başlamasını söylemiş. [/spo][signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı..
Siberservis.com[/b]
Soulwax
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...