kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yasal Uyarı. Sigara Sağlığa Zararlıdır. 16 Yaşından Küçükler İçin Sakıncalıdır. ilk başta tabiki 1 adet sigara paket içinde çok var alıcaz bide çakmak . çakmak olmazsa nasıl yakıcaz şurdan bakabiliriz. daha sonra sigara paketimizden bi adet çıkarıp ağzımıza takıyoruz. sakalları boş verin onlar her zaman var orda onlara dikkatinizi veriyosanız iyi bi sigara içici değilsiniz sigaraya dikkatinizi vermelisiniz ! sonraaa elimize alıyoruz çakmağımızı. elimize alıyoruz felan kullanıyorum şey tarafınızla algılamayın lafları şimdi :) şurda bişi öğrettiğimze pişman etmeyin beni :) markası önemli değil tabi çakmağın yansın yeter. sonra ise sigara yakma işlemine geliyoruz. çakmağıçakmayı bilmeyen varsa banane yani kendi sorunun onun içinde ayrı bi tutorial kasamam. halamı sakallardasın sen ? bırak sigarayı utanıyoruz senden. en son ise ciğerlerimize köpek gibi çekmek kalıyo dumanı sonrada puff diye bırakmak. onuda yapamayan yoktur heralde nefes alıp vermeyi biliyosunuz. bittiiii niyemi yaptım sanane ? belki cnm sıkılıyo boş boş durmaktan :) veya böyle bi konunu açılcağından emin olduğum için "ben açmalıyım hayır ilk ben açmalıyım" diye düşündüm ? olamazmı ? yardımcı olabilidiysem ne mutlu bana Esen Kalın efendim. yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi borç biliriz.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır[Bu mesaj kermit tarafından 27 Ağustos 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ellerine sağlık kermit de birazdan gelecek anti'ler ''Akupunktur Tutorial'ı'' diye .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eagle'dan beklerdim böyle birşey ama üşenmiştir kasmaya.. neyse, tutorial hakkında eleştirime gelirsek, "çakmağıçakmayı bilmeyen varsa banane yani kendi sorunun onun içinde ayrı bi tutorial kasamam." demişsin. çok ayıp. tutor adam dediğin herşeyi eksiksiz anlatmalı. çakmağı çakıp sigarayı yakamayan adam nasıl sigara içicek?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hmm. sigara sux. bide "sigarayı satın alma" tutoriali yok[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu tutorial bölümü b.ka sarmaya başladı..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 pazartesi bende bi arkadaş karşılama tutoriali yapam. arkadaş geliyoda...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 burun karıştırma , tuvalet yapma , göbek deliğindeki pamuğu temizleme tutorialleri felanda yapılır yakında..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahaha göbek deliğindeki pamuk :D hakkaten o oraya nasıl girer? benim öyle bi şikayetim yok da çok duyuyorum etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 "pamuk göbek deliğine nasıl kaçar?" tutorialide yaparlar senin için..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu arada lütfen başlığı tuorial değilde totorial yapabilirmiyiz ? çok yararlı tutorialim açısından kötü oluyo öyle durması ![signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Bone, 27 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki: eagle'dan beklerdim böyle birşey ama üşenmiştir kasmaya.. neyse, tutorial hakkında eleştirime gelirsek, "çakmağıçakmayı bilmeyen varsa banane yani kendi sorunun onun içinde ayrı bi tutorial kasamam." demişsin. çok ayıp. tutor adam dediğin herşeyi eksiksiz anlatmalı. çakmağı çakıp sigarayı yakamayan adam nasıl sigara içicek? bi kerede eleştirme be :) herşeye bi eleştri :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yahu yesilaycıyız piliz! kınıyorum,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kermit super olmus yakında puro tutorials ı falan da isteriz ona gore[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ağzıma takamıyorum sigarayı :( Ya çok sokuyorum boğazıma kaçıyor yada az sokuyorum yere düşüp halıyı yakıyor imdat :([signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sorun sende gidip ağzına bi operasyon yaptırman lazım burda onun tutoriali yapılmaz yeminli doktorlar tarafından dayak yeriz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güzel yazmışsın da "16 yaşından küçükler için sakıncalıdır" ne demek abi:) 16 yı geçince sorun yok yani[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sigaraya alışmasınlar diye o yazı işte bakmasınlar özenmesinler :) seviyoruz küçüklerimiz başlamasınlar böyle şeylere[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Zeytin, 27 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Ağzıma takamıyorum sigarayı :( Ya çok sokuyorum boğazıma kaçıyor yada az sokuyorum yere düşüp halıyı yakıyor imdat :( ehehe sen çok stres yapıomuşun abi. önce kalemde falan çalış, sonra sigarada çalış. halıların yanmasını böylece engellersin. bir süre sonra zaten refleks haline dönüşür sanırım.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sigara her yaşda zararlıdır. fakat süt'ün kanser yaptığını duyduğum günden beri 2 pakede çıkarttım[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [spo1=Ara Bilgi]uzun zamandır sigara içen birinin sigarayı bırakması metabolizmasını, vucut dengesini bozuyormuş. bir arkadaşım sigarayı bırakmıştı, bir hastalık geçirdi ne oldugunu tam hatırlamıyorum şuanda ve hastaneye kaldırıldıgında doktoru tekrar sigaraya başlamasını söylemiş. [/spo][signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. Siberservis.com[/b] Soulwax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sigara tedavisi varken niye söylemişki öyle bişey. Ailesi döve döve bıraktırmıştır çocukta doktoru para ile tutmuştur.[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wuchstein Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 adam 30 yaşında[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı.. Photoshopla web tasarımı[/b] Photoshop Ice Effect[/b] Soulwax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sigaraya başla ne demek? Olmaz öyle saçmalık[signature][hline]OKUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaslar sizden diski cikarma tutosuda bekliyorum :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 biz onu sen yapacaksın diye biliyoduk noldu yapmıycakmısın ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar