tunch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sen defans yapıcam diye defansa adam alıp gömdürürsen takımı , fatih tekkeye 90 dakka dayanabilirsen , formunun zirvesindeki okan yerine selçuğu oynatırsan , rommedahl karşısına ümit özatı "sol bek" olarak koyarsan , alman liginin gol kralını düşünmezsen ...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Defansta kalan yer abicim ya. Çok açık oynamazsın öndeyken ama buda olmaz ki?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 tunch 90+3te golu yemeseydik aynı şeyi söyleyecekmiydin cidden çok merak ediyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kalan maçlar: Kazakhstan 07/09 Greece Ukraine 07/09 Turkey Denmark 07/09 Georgia Georgia 08/10 Kazakhstan Ukraine 08/10 Albania Denmark 08/10 Greece Kazakhstan 12/10 Denmark Greece 12/10 Georgia Albania 12/10 Turkey[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Fatih Tekke kötü değildi bence.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Koray ı oynatmayan zihniyeti ben ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 1-son 10 dakka 5-4-1 e dönünce gömülmüş olmuosun 2-adam gibi sol bek var sanki bi sürüde ümit özatı seçti 3-40 yıllık fatihle 3 hafta iyi oynamış halil arasında bi fark vardır halil daha gençtir böle maçlarda bi anda oynatırsan nası olucanı bilemessin belkide iki forvet uyumu olarak oynadılar 4-selçuk deilde bari yıldıray yerine deseydin selçuk tek ortanın göbeğinde defansa dönük oynayabilen adamdı bence koray oynasa daha iyiydi ama sakatmı cezalımı koray onuda bilmiorum[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: bLackcha0s, 03 Eylül 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Koray ı oynatmayan zihniyeti ben ! defansta uzun adam yok alpayda mecbur du...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 defansa gömüldük gömülmesek adamlar karambola gol atamazdı[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ntvde ki adamlarda hala ersun yanal dio töööbe diecem aha telefonuda çaldı canlı yayında rezilin:)[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Gilean, 03 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki: tunch 90+3te golu yemeseydik aynı şeyi söyleyecekmiydin cidden çok merak ediyorum okanı ilk 11de oynatmadığında , selçuğu oynattığında , fatihi değiştirmediğinde , ve özellikle tolgayı alığ defansa çektirdiğinde takımı defalarca söledim.. "tabela userı" değilimdir...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ben o Mehmet Demirkol'a bir türlü ısınamadım zaten.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: ReD_DoG, 03 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 03 Eylül 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Koray ı oynatmayan zihniyeti ben ! defansta uzun adam yok alpayda mecbur du... koray = ön libero selchul = futbolcu?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: tellos, 03 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: said: elektrot, 03 Eylül 2005 20:40 tarihinde demiş ki: İşe bak, maçı İlker Yasin sunuyor, Hikmet Karaman yorumluyor. işte bu cok kotu hakketen olmazzzz bu adamla buyuk mac kazanamzyız başka sunucu yokmu yaffff[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 danımarka_yun. macı cok onemlı tabi bizim ukrayna'yı da yenmemız lazım artık[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Alpay hehehe[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 2. Yarı güzel oyun oynadık. Kadroda iyiydi. Hakan'a laf söyleyen şahsiyetleri gerçekten anlayamıyorum. Karşı karşıya top kaçırmış olabilir. Ama sahada Fatih Tekke isimli forvet MÜSVETTEsinden kat kat iyiydi bence.. Maçı Tello$,Pipo ile beraber seyrettik. Maç başından beri Alpay'ın bombasını bekliyoduk. Saolsun yanıltmadı bizi 90+3'te yaptı fair-play'ini bıraktı adamı "tak goolll" Kaleci Volkan kapattığı köşeden gol yer Sol bek Ümit ota boka ileri çıkar sonra dönemez kontra yeriz. Tümer ve Okan iyiydi. Çünkü gol attılar bu saatden sonra bize güzel futbol lazım değil. Gole gitmemiz lazım. Hamit Altıntop'u gereksiz buldum bu maçta. Hakan Şükür istediğini yapamadı. İyi fırsatları vardı fakat olmadı. Herkesi susturur diye düşündüm. Bakalım henüz herşey bitmiş değil. Önümüzde maçlar var.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 TV'de herkes "şansımız devam ediyor " diyo yav. Yani illa ki acı çekerek ölecez, Almanya'ya gidemeyeceğimiz son maça kadar kesinleşmeyecek. Keşke Arnavutluk'un yerinde olsaydık, hiç olmazsa kafamız rahat olurdu.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bu ntv deki adamlar tam ersun şakşakçısımıdır nedir adamlar penaltıda penaltı deil dedi yuhtan başka bişi denilmez[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 lol be herkes spiker ve yorumculara kitlenmis durumda bakiyorum :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Sorma hocu içimizde az bir umut var, dinliyoruz ne diyecekler diye. Yoksa açarım cekiçeni seyrederim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 napalım ya futbolcular sahada oynadı tüm gücüyle olan oldu onlara sövücemize bizim gibi işleri anca konuşmak olan adamlara sövüoruz işte dır dır dır saçmalıolar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aslında volkan sakatlanmasa son golü yemezdik.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günün yaran oyuncusu keinlikle okan dı.hele o attığı golde 15 dakka güldüm.ilk geldiğinde vurdu.adamdan sekti.bi daha geldiinde eee sokarım böle işe der gibi vurdu o da muhteşem bi şekilde gol oldu.eheeuhe.ben gene fatih tekke yi beğenemedim. hakan şükür hiç yoktan gelen topları kafayla ulaştırdı bi yerlere.bu takımda nihat ve emre de oynarsa.ukrayna falan tanımayız.haa bu arada tümer in milli takıma bunca zamandır alınmayışının ne kadar büyük bi hata olduğunu herkes gördü. ve ilker yasin.. ve hikmet karaman.. cünüp 2 li. şom ağızlarını açtılar saolsunlar. maç bitimine 5 dakka kala biz çıktık artık havalarına girdiler. golde kapak oldu. yazık bizim olan maçı heba ettik.ama olsun bu takım iş yabıcak gibi duruyo.Hadiii Haaaaakaaaaannnn!!:D[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi woLkan 2 goLdede hataLıydı derim.. sakatLık feLan diiLdi o.. Ayrıca Hakan öLümüne parazit yaptı maçta.. Maç içersinde hiç yoktuk.. Bi Duran top, bi de baLa maLa atıLan bi goL.. işimiz her sene baLLara kaLıo.. Hade hayırLısı bu senede şans eseri ii bi derece aLaLım bari.. Hasan' a nooLdu ayrıca yaa her miLLi maçta kendini yırtan adam gitmiş.. GaLatasaray da parLak bi futboL oynamaya basLayınca bende miLLi takım için yırtıo dedim ama fos cıktı.. Hiç umutLu diiLim takımdan.. SakatLarın yetişmesi Lazım..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar