axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Başlık pek şahane anlatıyor kendini :) Bu cumartesi akşamı yada pazar yola çıkıp haftaya pazar geri döneceğiz. Yani bir haftalık bi zamanımız var, belki 6 gün. Bu süre içinde tabi 500km nin hepsini yürüyemeyiz ama nerden nereye gitsek karar veremedik. Daha önce yürümüş olanlar varsa özellikle doğal güzelliklerin ve tarihi mekanların bol bulunduğu bide bir hafta sürecek bi parkur biliyor musunuz? Bu arada kamp yapıp çadırda kalıcaz tabii ki, bu konuda da tavsiyelere açığım. Likya Yolu da nedir diyenleri şöyle alalım. Ayrıca bulabilirseniz National Geographic'in ağustos sayısında da bişeyler vardı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tam başlık açacaktım ki bu başlığı buldum. Likya Yolu deneyimi olan var mı aramızda? Varsa neler tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla ben de şimdi duydum böyle bir yol olduğunu :D Axedice'e bi öm at istersen konu linkini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 axedice ın olayı yalan oldu.öyle sorduğuyla kaldı ama belki ona gelen tavsiyelerden yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Aa ben gitmiştim, 2006'da :P Resimler buldum hatta bari yükleyeyim buraya. Şöyle tabelalar var mesela, seni havaya sokuyo: http://trackmania-carpark.com/imagespark/odd/up/48530d598d9f0.jpg http://trackmania-carpark.com/imagespark/odd/up/48530d6d37b82.jpg Sonra yolda yürürken şöyle manzaraların yanıbaşından geçiyosun, süper. http://trackmania-carpark.com/imagespark/odd/up/48530d770220e.jpg http://trackmania-carpark.com/imagespark/odd/up/48530d84f369a.jpg Hmmm, tavsiye.. Valla likya yolu dedikleri şey zaman zaman araba genişliğinde dümdüz bir yol oluyor, zaman zaman tek kişinin sığabileceği hafif engebeli bir dağ yolu oluyor. Upuzun bir yol zaten, biz tabi hepsini yürümemiştik, otobüsle biyerine gelip belli bi yere kadar yürüyüp tekrar otobüsle başka ucuna falan gitmiştik yanılmıyorsam. Tavsiye olarak klasik bir dağ yürüşüne giderken napılması gerekiyorsa onu yap işte. Yolda giderken bilmem kaçıncı metreden mutlaka geç yok şu var bu var diyemiyorum. Yol işte zaten ne denir ki heh Bütün yolu mu yürüceksiniz, kamp yaparak falan bi kaç günde?? o.o e: Likya yolunun güzel bi haritasını vermişlerdi bize hem hatıra olsun hem de bulunsun diye. Evde kimbilir nerdedir, bulacak olursam fotosunu çekerim. Gerçi nette de pekala bulunabilir o tarz bi harita.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o yolda bi hostel açmayı planlıyoruz hangi noktada tutar acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Fistan ben olsam onu bu tarz gezileri yöneten elemanlara ulaşmaya çalışıp onlara sormaya çalışırdım, çok sağlıklı bilgi alırsın heralde. Şöyle bi site buldum google'dan: http://www.likyatatil.com/index.aspx Doyurucu bişeye benziyor. e: kitabı da varmış bu yolun: http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=I6KPRBWV6Y1YBB6WP6JQ&referer=78915 e2: verdiğim site pek de doyurucu değil galba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Şu an için herhangi bi plan yok, sadece fikir aşamasında araştırma yapıyorum. Kitap gerçekten güzele benziyor teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bir site vardı, yabancı 2 kişi kurmuş. Yaşlı bir bayan. Hah aklıma geldi site. Lycian Way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yalnız bu likya yoluna sadece belirli aylarda yürünür die biliorm nisan-mayıs ve başka bi 2 ay dı hatırlamıorm şimdi : ) bu sıcakda kavrulursunuz valla nede olsa en az 1 ay sürüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 1-2 güne kadar konuyu açan arkadaş gibi yalan olmazsam 10 günlük bir yürüyüş planlıyorum.Mümkün olduğu kadar köylerden, insan, iletişim ve teknolojiden uzak bir seyahat planı yapıyorum.Tabi yemek ve su için arada bir köy kasaba görmek gerekecek.Onun dışında planım inziva kafasında olacak. Haziranın bu vakitlerinde yürüyüş yapan var mıdır?Tavsiyeler neler olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bu havada yürünür mü abi o yol benim yorumum tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Jeeztro said: bu havada yürünür mü abi o yol Nisan sonu-mayis ortasina kadar, eylul ortasi-kadim sonuna kadar Haziran temmuz agustos kalp kirar, çükün kalkmaz bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 çok yanlış bir zaman seçmişsiniz hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 çeşme yok mu yol üstünde. kafanı ıslata ıslata gidersin bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 mayıs-eylül arası yürünmez o yol abi belanızı aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 niye hiçmi gölge yok eski insanlar nası yürüyomuş sabah serinliğinde başlarsın yürümeye gün doğar doğmaz. öğlen 12-16 arası gölge bulup dinlenirsin. hava 9 da kararıyor zaten o xamana kadarda yol alırsın geceyi geçirecek bi yer bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 sittin sene evvel nat.geoda çıkmıştı detaylı dergide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ben izlemedim gidersem süpriz olsun diye. isteyen izlesin. http://www.youtube.com/watch?v=SxScbhZFoAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 gölge yokmu nedemek lan hicmi akdenize inmediniz gölgede 40 derece ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 öğlen sıcakta uyursun işte günlük programı yazdım. benim merak ettiğim etrafta keşfedilmemiş antik şehir hazine kutsal mağara felan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 keşfedildi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Mal said: öğlen sıcakta uyursun işte günlük programı yazdım. benim merak ettiğim etrafta keşfedilmemiş antik şehir hazine kutsal mağara felan var mıdır istemediğin kadar ama toprağın altında tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 SNA1L said: keşfedildi hepsi Ustune sevisildi 40000 defa. Kasmayin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Adamin gotunu keserler lan orda, silah almak lazim yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar