Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15k HP / 15k Armor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence fake bunlar item lari ole cok abarti item lar degil 2-3 parca might la stam enchant yaptirarak hadi diyelim oyundaki her buff u aldi +70 priest ten diyelim warlock u druid i en fazla +1.5 k yapar..12.5 k health te o item larla olmaz..
Mesaj tarihi:
bear formdur da o yüsden.warrior abartı gibi geldi bana.belkide flask içmiştir bide bi helm var +20 sta bufflıo onu yapmıstır üstünede dm north yaparsa böle olabilme ihtimali var.[signature][hline]Shippy

[Bu mesaj shippy tarafından 04 Eylül 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Warrior ile hemen hemen ayni itemlar var ustumde. Bufflarla 7k ya yaklashiyor hp. Ustune Flask icsem + 50 sta buff alsam. LS bagirsam olsa olsa 12k olur ki o bile zor olur. Daha da bashka bishi olmaz.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
davşan[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
ben gerçek server hunterima 150k armor yaptım nasılmı olur jin talordaki moblardan 1 tanesinde mind control edince bi şey var LOL ki ne LOL 98.9 damage reducitonum vardı bi ara ss alır koyarım ama 1 dk sürüyo :) hunterda max hp 6 k olabiliyo[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Mesaj tarihi:
15k hp yi sadece GM ler görebilir
oyun içinde istediğin itemi al mümkün değil
kıçını yırtsan , yani rekor denemesi amaçlı ;
faeire ,dm ,flask ,+50 bl buff , hat buff, fort ,bloodpact , kings ,laststand max 12k yi geçemezsin , 6-7 parça epic olduğunuda var sayarsak
Mesaj tarihi:
mantıksız, eşyaların bu kadar stat vermediği gayet net ortada, (hele valor parçaları filan heh) zilyon çeşit buffları yığarak filan belki ancak..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
said:
mADmaXimus, 05 Eylül 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
said:
Gangren, 04 Eylül 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
Burning Legion serverında, Horde tarafında INT ranking :)

Mage için 1 INT = 15 mana.

hehe neden koydugun anlasıldı ilk sıradasın:D

İlk sırada olduğumu göstermek için koymadım. 15k manası olan Gnome Mage'in itemleri ile, benimkileri incelersen, arada neredeyse bir fark olmadığının görülmesi için koydum. Sonuçta bende 8.5k civarı mana oluyor. Adamda 15k olması imkansız.

Ama tabi bu sıralama da birinci olduğumu değiştirmez :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Mesaj tarihi:
demonology i degistirmeden once blizzard DM druid fort ve demonic sacrifice la 7.5k HP yapmistim. bloodpact siz. tum buff lar degistirilmeden onceki demonic sacrifice blood pact Thrall/king buff i hat ordan burdan quest buff lari 10k gecilebilirdi ama 15k yalan gozukuyor.
  • Yeni Oluştur...