Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN ( TT )

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

said:
kermit, 05 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
said:
SoulCube, 05 Eylül 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
ahah sana türklüğümü kanıtlıycam diyen mı oldu ?
hey Allahım

saçma ve gösteriş meraklısı insanlar için tam ideal bi protesto (?) gibi bişi
hey allam
ya birisi ölür gül koyarlar
ya bişi olur yazı yazarlar
yazıyla rakamla maille olmaz bu işler
kalpten olcak cnm benim.. sana Türklüğünü kanıtla diyen olmadı zaten lafı evirip çevirip de kıçından anlamayın.
Şurda yazan yazılarıda bi kere olumlu yönden bakın olumsuz değil.

saçma ve gösteriş için he
iyi aferın sana o zmn sen çok yüce bi zaatsın
lan kime gösteriş yapcam burda boş boş laf sokup durma .
Sosyal ağlarda paylaş

kermit'e katılıyorum.
bana sorarsanız bu tarz işler yapanların büyük bi çoğunluğu sahte milliyetçiler. daha önce de hep öyleydi zaten. yok tsunamide bilmemkimler ölmüş, nikimize kalp koyalım. gerçekten bu konuyla ilgili hassas olanlar, gidip onlara yardım gönderirler, veya başka yöntemlerle dolaylı yardımlar yapabilirler (bilgilendirme, yönlendirme gibi). ama işte aslında umurunda bile olmayan, kafe-bar çıkışı evine gelip msn'ine girip "ayy nbr cnmmm" diyen tipler sahte sahte niklerine böyle "biz milliyetçiyiz", "biz çok iyi insanlarız" anlamına gelen işaretleri koyuyorlar.

burada "asıl ben milliyetçiyim, tsunamiyi de ben kurtardım" demeye çalışmıyorum tabi. sadece bu yapmacıklık hiç hoşuma gitmiyor. bu yapmacıklığın nedenini de hala tam anlayamadım. ego tatmini midir, kendini çevresine kabul ettirmek midir.... veya özentilik. her neyse. hoş değil.

genelleme yaptım *dal* diye dalmayın. çoğunluktan bahsediyorum burda. dediklerimi hak etmeyenler eminim vardır.

[Bu mesaj mayfer tarafından 05 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 05 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
saçma ve gösteriş için he
iyi aferın sana o zmn sen çok yüce bi zaatsın
lan kime gösteriş yapcam burda boş boş laf sokup durma .

sen bu tarz yazılar yazdıktan sonra zaten senden yüce olduğum gözüküyo. kanıtlamayada gerek yok. "lan" ? bu lafı anlamışda değilim. karşında unutma senden yüce bi insan var..
her neyse ben Türküm ve böyle şeylerler hiç bişi elime geçmez. ben gayet de güzel bi şekilde görevimi yerine getiririm.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 05 Eylül 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mzzuhzmzuzhuhzhzuhuhahzuhauhuzhuahuhhazhauhua
*!kopar yerlerde yatar*[signature][hline]-baba akü yok
-farları açık bırakırsan olmaz tabi
-baba akü komple yok
-wtf ?
mayfer, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
böyle yapınca kürtler pkklılar "aa türkiye türklerinmiş. boşver o zaman" dicekler. [/b]

[Bu mesaj hellspe tarafından 05 Eylül 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 05 Eylül 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
Böyle yapınca bilinçlencez mi şimdi?

ahahaha
Nickinin başına 13 yazarsan Türkiye kurtulcak abi sen ne diyorsun.
pls. emeğe saygı.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

Eleştirlenlere '' cok yapmacık vede özentisiniz '' kusuruma bakmayın ilk aklıma gelen sey oldu ay cok baya bişi gibi oldu
Ufacık bir olaydan Darbe olacak söylentisini cıkarıp inananlar böyle seylerle makara yapıp ay böylemi kurtarıcaz diye diye ne yapmıslar acaba merak ediyorum.[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 05 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
said:
Nukem_Verite, 05 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki:

ne güzelde yapmışlar
bende [M5] yaptıydım zaten
BMW M5 Audi TT ye bin basar nede olsa

:D V10 tabi ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeto, 05 Eylül 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
türkiye türklerin değildir, kendini türk hissedenlerindir. Bu ülkede yıllarca yahudisi, hristiyanı , çerkezi , lazı , arabı ermenisi , rumu ve evet kürdü barış içinde yaşamıştır. İki tane ruhunu satılığa çıkarmış şerefsiz yüzünden bu ülke onun bunun eline düşmez merak etmeyin. TÜrkiye türklerindir diyerek bir anlamda ırkçılık yapmış olursun , bunu okuyan ve bulgar gocmenı olan vatandaş gucenir ve " iki şerefsiz yuzunden niye banada laf gelıyo ki" der.Unutmayalım ki Türkiye osmanlının mirası olan çok ulusluluğu yaşamaktadır.
Türkiye türklerindir kampanyasını (kampanya dicem başka bişi gelmiyo aklıma) çıkaran arkadaşın zekasından ve olaylara geniş bakma yeteneğinden kuşku duyarım. Buyuk ihtimalle Deli Yürek ve Kurtlar Vadisi'nden sonra buyuk trend olan "sözde ülkücülük" hareketinin etkisinde kalmıştır. Acaba Polat olsa naapardı layn mantalitesiyle hareket etmiştir. Ülkücülük adı üstünde ırkçılık değil ortak ülküde birleşmek , ülken için canını dişine takman ve ülkenin çıkarlarını herşeyin üstünde tutmandır. İki takım elbise giyip , beline silah takmakla ve kürtler ölsün deyip İbrahim Tatlıses dinleyerek olmaz. (burda laf ibrahim tatlıses dinlemeye değil , kendisiyle çelişmesidir. Nitekim İbrahim Tatlıses de bir kürttür)
Böyle bir kelime yoktur arkadaşım bulgar göçmeni , almancı onlar öz ve öz türktür bu ülke üzerinde yasıyan herkez türktür hristiyanı bilmem kimi demişsin inancla vs ile Türklüğün alakası ne onu anlamadım TÜRK diyince aklına gelenden şüphelendim ne düşünüyorsun acaba TÜRK diyince ? Bişiler biliyor gözüküyorsun ama ici bos teneke misali kusura bakma[signature][hline]ALaYıNa GiDeR ... :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bungala, 05 Eylül 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Böyle yazı kasacağınıza daha yararlı aktif şeyler yapın bence.Neden böyle dedin diyeceksiniz açıklıyim.Benim msnimdekiler düzgün,saygılı insanlar ve hepsi türk.Mantıken sizinde böyle.Msnizde zaten pkk üyesi varsa o sizin sorununuz.Yabancı var diyelim msnizde TT yi merak etmez bence anlatsanızda kapamaz 15dkdan önce.

said:
kermit, 05 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
ya birisi ölür gül koyarlar
ya bişi olur yazı yazarlar
yazıyla rakamla maille olmaz bu işler
kalpten olcak

said:
mayfer, 05 Eylül 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
kermit'e katılıyorum.
bana sorarsanız bu tarz işler yapanların büyük bi çoğunluğu sahte milliyetçiler. daha önce de hep öyleydi zaten. yok tsunamide bilmemkimler ölmüş, nikimize kalp koyalım. gerçekten bu konuyla ilgili hassas olanlar, gidip onlara yardım gönderirler, veya başka yöntemlerle dolaylı yardımlar yapabilirler (bilgilendirme, yönlendirme gibi). ama işte aslında umurunda bile olmayan, kafe-bar çıkışı evine gelip msn'ine girip "ayy nbr cnmmm" diyen tipler sahte sahte niklerine böyle "biz milliyetçiyiz", "biz çok iyi insanlarız" anlamına gelen işaretleri koyuyorlar.

sadece bu yapmacıklık hiç hoşuma gitmiyor. bu yapmacıklığın nedenini de hala tam anlayamadım. her neyse. hoş değil.

bunlara katılmadan geçemiycem.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

@kamonjuk
turk derken kendini türk hisseden herkes turktur demek istedim , bu senin uyrugunla veya inancınla alakalı değildir. bunu demek istemiştim ama yanlış anlamışsın. baştada zaten demişim turkiye turklerın degil kendini turk hissedenlerindir diye , keşke yazmadan önce ikinci defa okusaydın yazdıklarımı.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aramis, 05 Eylül 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
yazmak zor geliyorsa yazmayin.Burda arkadas karsi tarafi savunan birsey dememiski?Aksine Turkiye'yi savunacak sekilde birseyler yapmaya calismis.Kendisini tebrik ederim.
Turkiye Turklerindir.

bizde tersi bişi söylemiyoruz ama gel de arkadaşa anlat
terbiyesizce mesajlar atmaktan başka hiç bişi yapmıyo
bu ne sinir anlamıyorum.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

allah askina koyunca nolcak (TeTe)'nizi sanki bizi burdan pkk uyeleri duyacak o bolucu orgutler gorucek bizi ilginc misiniz ya?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...