Gerab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 açın dream tv izleyin dünden beri yayınlıyo ama hala kimse rock parça çalmadı :D büyük rezillik valla adamlar utanmasa mini mini bir kuş donmuştuyu gitarla çalıp rock diye yutturcak ama ceza cıktığında süperdi :D salam kavga cıktı oda ayrı bi rezillik rock konserinde cezanın işi ne ama bence dinleyenlerin saygı duyması gerekirdi neyse zaten bi halta benzamiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 rockçılara da "istemiyorsanız gidin burdan, kıraç halk konseri yapıyormuş ona gidin" tarzından birşey demiş herhalde ceza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Turklerin rap ten anladiklari sadece hakaret etmek vede kelimleri hizli soylemekten ibaret oldugu icin ben yadirgamiyorum. her kelimenin sonunu uzatarak kafiyeye uydurarak guya rap yapiyor. Rap ten nefret ediyorum turk rapper lardan 5 kat daha fazla nefret ediyorum[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bence her müzik çeşidinin iyileri ve kötüleri vardır ama orda önemli olan ceza için söylüyorum sen o sahneye cıkacak seviyeye gelmiş bi şarkıcıysan seyirciyi duymamayıda bileceksin adam resmen birebir ağızdalaşına girdi büyük yanlış yaptı bence bide o aradaki özenti hareketler neydi öyle yaw fuck you bitch diye barıyo ali g tarzı aayyt falan çekiyo özentilik başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 konserlere gelenler ne olsa dinlerim abi mantıklı insanlar ve yerinde durduğun sürece ne yaparsan yap yani rapte kol sallar mettal çıkınca yanındakiler headbangyaparken hafif kafa sallar sonra kargoda filanda benim mettalde kullanıyor diye bildiğim işareti yaparlar hatta herkeste yaparlar punkta popta yeterki konseriin adı x-rock yada rock-x olsun ama sen uygun durumda pogo yapmaya kalkınca surf yapmaya kalkınca da süzgün izlesenize kardeşim diye kavgaya kadar gidiyo olay adam sabit durmaya gelmiş kal evinde izle ozaman kardeşim ne punk biliyon ne mettal ne rock sulu poprock ta coşacaksan ohoooooo[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 dün cezaya küfredenler bugün manganın o repe benzeyen ilginç şarkısında coştular ama bi yandan normal aslında adamların hepsinin kafası güzel oraya bi türkücü cıkarsan onlar orda coşarlar her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya istiyen istediği müziği yapar umrumda değil istiyende gider dinler bu da umrumda değil ama cezanın hareketleri filan ben herşeyi doğru biliyorum tarzı bu hafif rahatsız bit durum sanki onun dışında da yanlış bilmiyorsam şarkılarında bir şeylere karşı bir sürü insanla düet yapması ve firma reklamlarına çıkması bu duruma ters süşmüyo mu ??[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sagopa kajmerin bandroLLü son 2 aLbümünde küfür buLamassın.. Rap isyan müziğidir, yapıLanLara karşı çıkmak we tawiz wermemekte orada ceza nın hakkıydı.. yaptığı müziğin hakkını wermeğe çaLıştı.. rap dinLememe rağmen cezayı sewermiyi? hayır çok ta sewmem açıkcası.. Türkiye bu işi sadece sagopa Kajmer yapıyo gerisi sadece rap yaptığını sanıp küfür edio.. Ceza ayrıca sonran görmüş bi adam oLduu için 2 katı nefret ediorm.. Abi AntaLya uLusLar Arası HipHop festiwaLinde adamın babasının yaka kartında (CEZA'NIN BABASI) yazıodu.. War mı böyLe bi reziLLik.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 şarkılarındaki sözlerle yaptığı hiçbir hareket uymuyorki zaten sözleri dinleyen adamı milliyetçi(yanlış anlaşılmasın) vatanına hayran özentilere gıcık olan bi tip zannedersin ama yaptığı 10 hareketin 9 u sölediklerine tezat esas bunlar özenti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Rock'n Coke 2005 hayatımda izlediğim en sönük festivaldi. İnsanlar tamamen ot gibiydi, ottan farkı yoktu. Ve bu kadar ot seyirciye rağmen 4 kere (o kafayla yanılmıyosam-festival kafası yani) Cure bis yaptı, şaşırdım. Hatta bir ara otelde yer yokmuş, sahnede zaman geçiriyor diye söylenti bile çıkmıştı. :) Sonracıma Timo Maas çıkmadı bence. Çünkü hayatımda izlediğim en kötü set'ini çıkardı. İnanılmaz berbat çaldı dj arkidiş.. Ardından Akbank Card Rock sırası çok uzundu, skin'i kaçırdım.. Cure'de ayakta yorulmayayım diye Korn'dan zaten hazetmediğim için uyuduk Korn'da o yüzden bişi diyemiyorum. Zaten Skin-Cure'u izlicektim. Ondanda bişi anlamadım kısacası.. Akşam gelmeden önce 3 şişe bira içtim. Orada 16-17'ye yakın 33'lük bira içtim. Bütün bunlar saat 16:00-02:00'ye kadar sürdü ve havadan mıdır nedir hiç kafamı kırmadı. Az bişi bile kırmadı deli oldum. Evde olsam halen sarhoştum heralde.. :) Seyiriciyi hiç beğenmediğimi tekrar söyleyeyim. İnsanlar genel olarak festival havası tatmaya gelmiş. Yoksa gelen gruplarla çoğunun alakası yok. Hatta bence bi çoğu ilk defa orada dinledi o grupları.. Cure'de hele etrafımızda ki herkes bis yapsın diye bağırıyordu. Adamlar tekrar geliyordu. Tek şarkıya eşlik etmiyorlardı. Hadi bilipte etmeyen insanlar varda, ya bir kişi dışında etrafımda, koca alanda şarkılara eşlik eden birini göremedim.. Zaten biz yarılıyorduk artık. Sahneye çıksın diye tempo tutanlar sanki onlar değil gibi, sahneye çıkar çıkmaz yabancılaşıyorlardı gruba. Kısaca festival havası tattım iyiydi. Ama hayatımda ki en kötü festivaldi. İyi ki kendi kendimize yetebildik.. Ayrıca görevliler çok kötüydü. Burn sahnesi radyodan yayın yaoar gibi az sesliydi. yapmur çamur bayağı kötüydü yerler kaygandı, paso dşme tehlikesi geçirdik.. Eski sevgilimi gördüm kafam bozuldu, yanında erkek arkadaşı vardı.. olmaz olsun böyle festival... [signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 04 Eylül 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MartinLGore tarafından 04 Eylül 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: sir, 04 Eylül 2005 15:09 tarihinde demiş ki: said: Sufi, 04 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: solistlerinin süper ibne tavırları freddy mercury'yi aratmadı. cure'da sahne performansı adına hiçbişey yoktu, odun gibi çıkıp söylediler. freddy gibi bir adamın yanına yaklaşamaz herhangi bir ölümlü, biraz dikkat lütfen.. tabi ki performans açısından benzetmedim freddy mercury'ye:) benzetmeyi sadece tavırlar açısından söylemiştim. [Bu mesaj Sufi tarafından 04 Eylül 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: DynamicK, 04 Eylül 2005 14:21 tarihinde demiş ki: said: Sufi, 04 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki: bugün şebnem ferah'ın sahneye çıktığı sıralarda alana girip şebnem'in programının sonlarına doğru içlere doğru yardırarak direk apocalyptica için yer kapıp enerjimizi bu saatten sonrası için harcamayı düşünüyoruz. kınıyorum! şebnem sahne almadan orda olmak lazım şeboyu kaçırıyosan boşver o biletleri at gitsin sebo ile apoc düet yapsınlar diye bagırmakda lazım mükemmel olurdu 19:20 - 20:10 ŞEBNEM FERAH 20:40 - 21:55 APOCALYPTICA 22:25 - 23:40 THE OFFSPRING tv de bunları versin ben kanald için 1 hafta dua edicem abi napayım bana hitap etmiyor ki şebnem'İn müziği :/[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: bLackcha0s, 04 Eylül 2005 12:16 tarihinde demiş ki: bide neden rapçiler ve türevleri ROck adı altında sahneye çıkarlar ? İsmini yanlış koymuşlar festivalin. "Piyasa N' Coke"[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 04 Eylül 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: MartinLGore, 04 Eylül 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Rock'n Coke 2005 hayatımda izlediğim en sönük festivaldi. İnsanlar tamamen ot gibiydi, ottan farkı yoktu. Buna tamamen katılıyorum.Televizyondan izledim ama ben hayatımda cidden bu kdr ot seyirciler görmedim.Ne bir cosma var ne bişey.Opera izlemeye gelmiş gibiydiler... Gerçekten yapılan festivallere göre çok çok kötüydü...[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bence ilk yıl cok guzeldi..2004 eh işte orta ...bu yıl gitmedim ama tepkiler genelde kötü olduğu yönünde...bide yagmur çamur wc ler iyice rezil olmuştur...acaba içeceklerin kapaklarını veriyolarmı?geçen yıl vermiyolardı?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 however long i stay i will alwasy love you... yaa bunu calmamissa iyi ki gitmemisim artik bunu demistir... however you come here i thought you are fool... whatever words i say enjoy the rain... :D:D yanlislik varsa ozur dilerim ama yoktur heralde...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Bone, 04 Eylül 2005 15:38 tarihinde demiş ki: said: Toledor, 04 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Hatırladığım kadarıyla Şebo yağmurlar parçasında Apocalyptica ile düet yapmıştı. Belki bu sefer Sahnede yapar yağmurlar değil perdeler. 3. albümünden bir şarkı. videosu bence mevcut hehe arşivim iyidir :P[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Cezaya bittim yanlız.. Orta parmak yapanlar yanında evlerine götürsün bu 1. Sonra tam sinirli anında diğer yanındaki eleman konuşmaya başlayınca Sus lan die bi bağırıd ama oha dedim yani harbi erif bağırıd böeehh die.. :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 [signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 auhauhua goptum süper afiş :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Auahuahuah Afiş super olmuş[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 cure love song'u söylemedi ama friday i'm in love söyledi , boyd don't cry söyledi ; içimizde kaldı tabi söylemedikleri. yineliyorum , çamura battık , leş gibi ıslandık , insanlıktan çıktık. ama çok eğlendik. yani ben çok eğlendim açıkçası , hiç böyle eğlenmemiştim.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bu arada , bir ara cidden aşırı sayıda ufak velet ve aile gördüm. bir an kendimi aile çay bahçesinde sandım. O KENDİNİ BİLMEZ KLOZETİN ÜZERİNE TUVALETİNİ YAPAN ARKADAŞI DA BURADAN KUTLUYORUM. şerefsiz.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 baslıktan +1 rezıllık ııdır[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ailesiyle gelenler? Küçük çocuklar? Tikiler? Ceza? Djler? Hangi rock festivali lan??[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar