Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümcül rüya.

NoOb

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle merhaba. Şimdi ben çok garip bir rüya gördüm. Normalde hep anlatırlar bir yerden düşüyorum tam ölücekken uyanıyorum falan falan. Fakat bu sefer benim başıma gelen çok ilginç bişiy. Ben bir yerden düşmüyorum direk mermi yardımı ile öldürülüyorum. İşin garip tarafı uyandığımda mermilerin girdiği yerlerde çok büyük ağrılar oluyor ve uyandıktan sonra belli bir süre nefes alamıyorum. Şimdi bu ne demek oluyor ben öldüm mü??[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulfly, 05 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
k.cın acıkta kalmıstır
:p

:D:D:D koptum akşam akşam..:d[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Benzeri birşey yaşadım.Rüyamda düştüğümü gördüm ve bi uyandım yerdeyim.Ama oluşan ağrılar sahiden yere çarptığım içindi:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyamda acayip çişim oluyor yapıcak yer bulamıyorum sürekli baskı altında oluyorum ve bir kalkıyorum altıma işemek üzereyim bu bana birkaç kez oldu bazen dışardaki bi sıkıntı rüyana girebiliyor.Eğer rüyamda işicek yer bulursam gerçekdede altıma işerim[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 05 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
piskolojiktir. Rüyada mermi yediğinden sende refleksle oralarını bastırmışsındır. O acıyla uyanırsın birde üzerine.
evet olay aynen bu . Bende çok garip rüyalar görürüm , ben rüyamda daha önce öldüğümü dahi gördüm :) rüyanda bi yerin kopar , kanar , acırsa eğer uayndığında da acır . Elinde bir şey tuttuğunu görürken uyanırsan , avucunun bir şey tutuyormuş gibi sıkıca kapalı olduğunu görürsün vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hyde, 05 Eylül 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
oncelikle sanada s.a.
sana uc vakte kadar geelcek var ayrica ruyada mermi gormek hatta mermi yemek eline yuklu para gecicegini ifade eder
sevgiler saygilar

hehehe üç vakte kadar mı gelcek.Bende rüyamın içinde rüya görüyordum ve onun içindede rüya görüyom.şimdi bana ne gelcek üç vakte kadar?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

senin elinen çok ilginç bişey geçecek ama pek forumda yazılacak türden değil :) böyle vıcık vıcık , kokulu fln :-p

Not : geyik olsun die yazdım yanlış anlama[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik

[Bu mesaj zgrw tarafından 05 Eylül 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet üç vakte kadar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 05 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
said:
Redeagle, 05 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
piskolojiktir. Rüyada mermi yediğinden sende refleksle oralarını bastırmışsındır. O acıyla uyanırsın birde üzerine.
evet olay aynen bu . Bende çok garip rüyalar görürüm , ben rüyamda daha önce öldüğümü dahi gördüm :) rüyanda bi yerin kopar , kanar , acırsa eğer uayndığında da acır . Elinde bir şey tuttuğunu görürken uyanırsan , avucunun bir şey tutuyormuş gibi sıkıca kapalı olduğunu görürsün vs vs

Hatta, öyle rüyalar görürsün ki bakarsın her taraf pislenmiş, kalkar banyoya gidersin. :D[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_black_angel_, 05 Eylül 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
ben tam ölücekken eski ölen erkek arkadaşım beni kurtarıyor... bu ne demek olabilir???...

hehe sen kız mısın ? yoksa farklı düşünücemde erkek arkadaş falan :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...