NoOb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Öncelikle merhaba. Şimdi ben çok garip bir rüya gördüm. Normalde hep anlatırlar bir yerden düşüyorum tam ölücekken uyanıyorum falan falan. Fakat bu sefer benim başıma gelen çok ilginç bişiy. Ben bir yerden düşmüyorum direk mermi yardımı ile öldürülüyorum. İşin garip tarafı uyandığımda mermilerin girdiği yerlerde çok büyük ağrılar oluyor ve uyandıktan sonra belli bir süre nefes alamıyorum. Şimdi bu ne demek oluyor ben öldüm mü??[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 k.cın acıkta kalmıstır :p[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Soulfly, 05 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: k.cın acıkta kalmıstır :p :D:D:D koptum akşam akşam..:d[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Hmm. neden olmasın :P[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kötü rüya, yani kabus anlatılmaz kimseye. aklında bulunsun...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 niye? gerçek mi olur??[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 mermi yediğin yerlerini bi yere vurmussundur gerçekte :)[signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 psikolojiktir[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 neden olmasın....[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 auhauhau la hocaya bak be psikoloğa falan yönlendiriyo helal valla.[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 oncelikle sanada s.a. sana uc vakte kadar geelcek var ayrica ruyada mermi gormek hatta mermi yemek eline yuklu para gecicegini ifade eder sevgiler saygilar[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 o zaman ben psikolojikmen öldüm :P acaba bende mi görünsem bi psikoloğa?[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Benzeri birşey yaşadım.Rüyamda düştüğümü gördüm ve bi uyandım yerdeyim.Ama oluşan ağrılar sahiden yere çarptığım içindi:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 piskolojiktir. Rüyada mermi yediğinden sende refleksle oralarını bastırmışsındır. O acıyla uyanırsın birde üzerine.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Rüyamda acayip çişim oluyor yapıcak yer bulamıyorum sürekli baskı altında oluyorum ve bir kalkıyorum altıma işemek üzereyim bu bana birkaç kez oldu bazen dışardaki bi sıkıntı rüyana girebiliyor.Eğer rüyamda işicek yer bulursam gerçekdede altıma işerim[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Redeagle, 05 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: piskolojiktir. Rüyada mermi yediğinden sende refleksle oralarını bastırmışsındır. O acıyla uyanırsın birde üzerine. evet olay aynen bu . Bende çok garip rüyalar görürüm , ben rüyamda daha önce öldüğümü dahi gördüm :) rüyanda bi yerin kopar , kanar , acırsa eğer uayndığında da acır . Elinde bir şey tuttuğunu görürken uyanırsan , avucunun bir şey tutuyormuş gibi sıkıca kapalı olduğunu görürsün vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: hyde, 05 Eylül 2005 00:20 tarihinde demiş ki: oncelikle sanada s.a. sana uc vakte kadar geelcek var ayrica ruyada mermi gormek hatta mermi yemek eline yuklu para gecicegini ifade eder sevgiler saygilar hehehe üç vakte kadar mı gelcek.Bende rüyamın içinde rüya görüyordum ve onun içindede rüya görüyom.şimdi bana ne gelcek üç vakte kadar?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 bide ben rüyamda mermiyi değilde Silahı yiyodum.Bu elime ne geçiceğinin bir göstergesi!!!![signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 senin elinen çok ilginç bişey geçecek ama pek forumda yazılacak türden değil :) böyle vıcık vıcık , kokulu fln :-p Not : geyik olsun die yazdım yanlış anlama[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Eylül 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :P ama üç vakte kadar geçecek değil mi :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 evet üç vakte kadar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben tam ölücekken eski ölen erkek arkadaşım beni kurtarıyor... bu ne demek olabilir???...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: zgrw, 05 Eylül 2005 01:23 tarihinde demiş ki: said: Redeagle, 05 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: piskolojiktir. Rüyada mermi yediğinden sende refleksle oralarını bastırmışsındır. O acıyla uyanırsın birde üzerine. evet olay aynen bu . Bende çok garip rüyalar görürüm , ben rüyamda daha önce öldüğümü dahi gördüm :) rüyanda bi yerin kopar , kanar , acırsa eğer uayndığında da acır . Elinde bir şey tuttuğunu görürken uyanırsan , avucunun bir şey tutuyormuş gibi sıkıca kapalı olduğunu görürsün vs vs Hatta, öyle rüyalar görürsün ki bakarsın her taraf pislenmiş, kalkar banyoya gidersin. :D[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: cembone, 05 Eylül 2005 00:18 tarihinde demiş ki: bi cami hocasına gidiyor kadon. allahtan hoca cahil degil. psikologa yönlendiriyor. vay be! şunu da duydum ya artık gözüm açık gitmem. keşke her hoca böyle olsa.[signature][hline]gecesiz gece lambası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: _black_angel_, 05 Eylül 2005 01:50 tarihinde demiş ki: ben tam ölücekken eski ölen erkek arkadaşım beni kurtarıyor... bu ne demek olabilir???... hehe sen kız mısın ? yoksa farklı düşünücemde erkek arkadaş falan :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar