Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya kafama takıldı sigara sivilce yaparmı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani ben görmedim kimsede sigradan sivilce çıktıgını..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
800 tane yeşilay topiği açıldı . Bir tane daha açıp da yepyeni bir tartışmaya neden olmayı neden seçtiniz sayın yazar ? Yetemen miyin?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
abi ilk basta bana alkolk sivilceyi kurutur (mayası yane) demişlerdi ama ben pokunu cıkarınca alkolun azmıstı sivilceler :D puhah[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Eylül 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tamam sen sigara iç sivilce yapsın . Geçsin diye de alkol al hep .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
ben sigarayı bıraktım her tarafımdan sivilceler çıkmaya başladı..
o.o[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
Sivilce yapmaktan daha beter şeylerr ypstığı kesin.Erkekliğini bitirir diyeyim sana..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
sivilce her şeydir , akciğer hiçbi şey.
5 yıl içsin sivilceler geçsin , bırakır sonra. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
said:
beybin, 04 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
yapar..clidi bozar,beyin hücrelerini öldürür daha neler neler yapar..

Şeyimizden zarar uydurmayalım.
Sigara sivilce falan yapmaz. Nikotin patlaması olarakmı çıkacak sivilce? :) Beybin yıktın yine akşamüstü akşamüstü.

Çok içersen şaftın kayar bilmiş ol :)[signature][hline] Lavinya -> .
.
Mesaj tarihi:
said:
insight, 04 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
Nikotin patlaması olarakmı çıkacak sivilce? :)

Öğğğğğğğğ..
sivilceyi sıkıosun içinden nikotin çıkıo
böüğğğkkkkkkkkkkkk :([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
Sivilcesini bilmem ama sigaranın cildi bozduğu gerçek.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Sigara böyle kötü
Sigara adamı böyle yapar
Sigara içmeyin
Sigara içen arkadaşım yok
Sigara içenlerle muhattab olmam
Benim yanımda sigara içemezsiniz rahatsız oluyorum ...

Here we go again ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Tartışma çıkacak diyorum tartışma yaratacak şekilde up lıyorsun .

Bi video vardı 2 sene önce falan burda bulmuştum . Sigara içmeyen insan da ölüyor . İçen de ölüyor . İçmeyen içenden önce de ölebiliyor , içen içmeyenden önce de ölebiliyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
  • Yeni Oluştur...