Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya kafama takıldı sigara sivilce yaparmı

unac

Öne çıkan mesajlar

yani ben görmedim kimsede sigradan sivilce çıktıgını..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk basta bana alkolk sivilceyi kurutur (mayası yane) demişlerdi ama ben pokunu cıkarınca alkolun azmıstı sivilceler :D puhah[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Eylül 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 04 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
yapar..clidi bozar,beyin hücrelerini öldürür daha neler neler yapar..

Şeyimizden zarar uydurmayalım.
Sigara sivilce falan yapmaz. Nikotin patlaması olarakmı çıkacak sivilce? :) Beybin yıktın yine akşamüstü akşamüstü.

Çok içersen şaftın kayar bilmiş ol :)[signature][hline] Lavinya -> .
.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 04 Eylül 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
Nikotin patlaması olarakmı çıkacak sivilce? :)

Öğğğğğğğğ..
sivilceyi sıkıosun içinden nikotin çıkıo
böüğğğkkkkkkkkkkkk :([signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara böyle kötü
Sigara adamı böyle yapar
Sigara içmeyin
Sigara içen arkadaşım yok
Sigara içenlerle muhattab olmam
Benim yanımda sigara içemezsiniz rahatsız oluyorum ...

Here we go again ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışma çıkacak diyorum tartışma yaratacak şekilde up lıyorsun .

Bi video vardı 2 sene önce falan burda bulmuştum . Sigara içmeyen insan da ölüyor . İçen de ölüyor . İçmeyen içenden önce de ölebiliyor , içen içmeyenden önce de ölebiliyor .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...