Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ulen ne kas kafalı yaratıklarmış bunlar be. Erzurumda kafalarına taş yediler. Amerika'da röntgenlendiler. Dünya ne işlerine yarayacak çözemedim ki bir türlü. Benim fırsatım olsa ben kaçacam bu delikten. Ama belli senelerdir aynı dizayn külüstürlere binmelerinden ne menem oldukları belli saten.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gerçek değildir bence.kuş fln uçuodur (oha!) ufo sanmıslardır...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Horrible, 03 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: gerçek değildir bence.kuş fln uçuodur (oha!) ufo sanmıslardır... fotoya bakarsan kusu gorursun :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 içimde gerçek olması gibi bi istek olduğu için cevabım gerçek :P[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tenceredir tencere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: dasaaa, 03 Eylül 2005 00:26 tarihinde demiş ki: Uzaylıların acil dizaynerlere ve ar-ge çalışmasına ihtiyaçları var! Baksana 1930'dan beri aynı model uçan daireleri kullanıyorlar!! Kaçırsınlar iki dizayner Porsche'den valla 3 senede bunlara millenium a yetecek kadar model çizerler.. Ne de olsa bu uzaylılar sıkılmıyorlar eski model araçlar kullanmaktan! zuahauauaa ilahi cem[signature][hline]İmza. [Bu mesaj Aradhell tarafından 03 Eylül 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Araç benimde, ben o aralar Mısır civarında dolanıyordum? Bu nerden çıktı. Photoshopla eklemişler mekanı.[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yalan söyleme lütfen . Rencide oluyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 gerçek olabılır bılemıorum ne desem kımse bu konu hakkında dogru yada yalan dıyemez cunku resım cekılırken yanında olan bırısı yoktu[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çok eski bir UFA aracı o yeni modelini gördüm demode oldu bunlar artık.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :-o[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben bu haberi hatırlıyom. Aşada da köylüler taş fırlatıyo bakın :-)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 biraz once fark ettım bende fotoya zoom yapınca ufo nuun pıcsellerı uymuyo[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 "picsel" nece?[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 pixel in yandan yemişi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: fastreload, 03 Eylül 2005 02:00 tarihinde demiş ki: "picsel" nece? anla işte nedemek ıstedıgımı :([signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 maybe[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yeterince turist çekiyor zaten antalya, ufolar ile çekerse patlama yaşanır. :-p ben gerçek olduklarına inanmıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Diablo, 03 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki: pixel in yandan yemişi :) picsel turksel aysel gıbı bırsey :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paticik neye inanıyo die topic açacam? İnandığınız bişiy yok walla fake furyası kasıp kavuruo forumları.[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 gerçek tabiii. hiçbişeye inanmayın siz daaaa. yakında görceenis[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: DoruK, 03 Eylül 2005 03:10 tarihinde demiş ki: gerçek tabiii. hiçbişeye inanmayın siz daaaa. yakında görceenis sanada ınandık yalan cıktın ŞP[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 aa karahaliloğlu parkı değil mi orası... antalya ne kadar güzelmiş.o falezler konyaltı oluyo ne kadar boş :) şimdi m2 yer bulamazsın o foto yu gördüm ya.. goradaki gibi köylü görüo onu taşlıyo..uzaylıyı taciz edio falan..köy hizmetleri el koyuyo ona sonra..şimdi antalyanın sembolü[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: trapt, 03 Eylül 2005 03:17 tarihinde demiş ki: aa karahaliloğlu parkı değil mi orası... antalya ne kadar güzelmiş.o falezler konyaltı oluyo ne kadar boş :) şimdi m2 yer bulamazsın o foto yu gördüm ya.. goradaki gibi köylü görüo onu taşlıyo..uzaylıyı taciz edio falan..köy hizmetleri el koyuyo ona sonra..şimdi antalyanın sembolü at yalanı ..m ınananı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Madem uzun zamandır bahsi geçmiyor, patlatayım.. U.F.O insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar