Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Metallica gurubu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Abi resmen çalıntı ya, yapmayın ben biraz düzelttim pek belli olmuyo çakmaz kimse :D

[signature][hline]zagG!!
Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...

Mesaj tarihi:
Ehuheueuheuheuhe abi koptm yaa
İbo ya bak kamyon şoförü gibi duruo hiç istifini bozmamş herif loooll:D:D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Mesaj tarihi:
valla burda sırıtmıycak bi aadam varsa o da orhan gencebaydır. en az burdaki adamlar kadar müzisyendir kendisi.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 25 Haziran 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
said:
vaniLLe, 24 Haziran 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
orhan baba ,o krolarin arasina hic yakismamis =P

katılıyorum.

İyide ayrım yapmayın hepsi metalci.. :-P[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
said:
h1v, 24 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
ibonun duruşu çok komik ya.Dikmiş kafayı,şapka zaten o biçim.Araba camındaki fino köpeği duruşu yapmış ahaha

hehe aynen, hakan taşıyan da ayrı karizma.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
said:
Zagg, 25 Haziran 2005 10:32 tarihinde demiş ki:
İyide ayrım yapmayın hepsi metalci.. :-P

ibo felan trash metal yapıyor, o da 3. sınıf. oysa orhan baba opeth'e benzer bir tarza sahip, kaliteli müzik yapıyor.[signature][hline]Beş Hececiler
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...