moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 linkin üzerine gelince ne olduğunu gösteren yeni sayfadamı açılacak falan diye gösteren bi eklenti vardı neydi ?
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 moriQ said: linkin üzerine gelince ne olduğunu gösteren yeni sayfadamı açılacak falan diye gösteren bi eklenti vardı neydi ? Wallaha mı? Öyle bir eklenti var mı? Süper olur öyle birşey varsa.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yazan oldumu bilmiyorumda linkification eklentisi var bide,yazı şeklindeki bağlantıları tıklanabilir hale getiriyor,mesela warz. sitelerinde görmüşsünüzdür,linkler genelde tagının icine yazılır ve kopyala yapistir yapmak eziyet verir,aha iste bu eklentiyi aktif edince direk linke tıklanabilir hale geliyorisüper bi eklenti bence.
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 onu kurdum. bana linkün üzerine gelince yeni penceredemi açılacak , pdf mi falan diye gösteren eklenti lazım.
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 süper olmş yaw :) terazine tıkldım bap
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Of flashgot iyimiş bende nasıl ayarlıyıcam flashget i diyodum.
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 grease monkeyle hızlı mesaj zımbırtısı nası yapcaz daha önce hiç kullanmamıştım da =( bide şu All-In-One Gestures i indirdim onu da beceremedim o nası çalışıyo?
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Greasemonkey ile rapiddeki timer sıfırlana biliyomuş, nasıl yapıcaz bi fikri olan var mı ?
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 çözdüm şu All-In-One Gestures'ı oley. ama grease monkeyi hala beceremedim =/
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 internet explorerdaki gibi en son acik olan tab'in yanindaki buttona basinca yeni bir tab acilmasini saglayan bir mod varmi acaba? file>open new tab yada ctrl+tab yapmaya bazen useniyorum..
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bahsettiğin olay my firefox, vista aero temasında mevcut. onları kullanırsan otomatikmen oluyor.
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 web developerla bu renk kodu söliyen eklentler hoşuma gitti, iişime yaryablr saol =p
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Evet vista aero temasinda bulunuyor cok kullanisli.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 abi eklenti vardı formattan sonra bi türlü bulamadım, böyle altta bi bar bar çıkıyodu mail bilgilerimizi giriyoduk oraya basıyoduk, otomatik bakıyodu mail varsa söylüyodu, neydi o
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ben şahsen firefox ile şunları kullanıyorum: Adblock plus, reklamlı siteleri adam gibi okutuyor IE Tab, FF de açılmayan siteler tek tıkla ayrı tabde IE olarak açılıyor. Flagfox, sitenin hangi ülkede barındığını gösteren bi bayrak yerleştiriyo tray'e, ayrıca tıklayınca whois çekiyo. ekşi arama şeyi, kelimeyi seçip ekşi de ara diyebiliyorsunuz, güzel bi icat Tabbrowser Preferences i de ayarladım. Bi de Vista Aero teması olmazsa kullanamıyorum :) Session Saver yerine o tarz bi işlem yapmam gerekince açıyorum görev yöneticisini zorla kapattırıyorum firefox'u, sonra tekrar açınca oturumu kurtar çıkıyo :) türk aklı işte :) All ın one gestures i merak ettim.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 en sevdiğim ; https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/2608
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu iyiymiş tam aradığım şey de firefox 3 te çalışmıyo heralde
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 oh supermiş lan, fistan terazine bindim. ff3 niye kullanıyonuz abi beta değil mi daha. bekleyin bi tam surum cıksın.
Phobos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Quel-Thul said: abi eklenti vardı formattan sonra bi türlü bulamadım, böyle altta bi bar bar çıkıyodu mail bilgilerimizi giriyoduk oraya basıyoduk, otomatik bakıyodu mail varsa söylüyodu, neydi o Buna benzer olarak WebMail Notifier diye bi addon var benim kullandığım ama senin kasttiğin bu mudur bilmem.
Öne çıkan mesajlar