Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 realm status te açıklama vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yok abı yok cıldıracam mıllet oynuyor bız boyle bakıyoz olmaz ama..Herneyse herkese ıyı geceler..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lol be, oyunu aldım, geldim kurdum, patchleri download ettim, onlarıda kurdum ve olan olaya bak servera giremiom. gelde kafa atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gallant nereden baglanıyorsun bırde yapıstırırmısın orada yzanları gırenler var sorunu anlamadım blizz toptan bi ban cektıyse bıze depodakı balıstık fuzelerımı kıtleyecegım blizzard üssüne.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Tık yok hala.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sabaha kadar kasıcaktım şimdi video indiriyorum ya bu ipnelerde herşey var server eleman para bi oyuncular mutsuz[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paticiği telia.netin geri kalanınıda cokertmek icin birlik olmaya davet ediorum ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Nerf Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 KAHROL BLIZZ[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Lorrotar, 02 Eylül 2005 00:54 tarihinde demiş ki: yok cuce hayırlı insansındır sen.açılcak de yeter :D keşke ya özledim warrior'ımı ama yok bu gece zor[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Esasen bende anlamış değilim genelde pingim yüksektir. blizz in yaptığı tek açıklama realm status forumlarında belirtilendi. Yer olarak İstanbul-Bahçelievler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aman bu gece zor falan deme cüce bütün hayellerimi yıkarsın[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 www.cnn.com adresine baglanabilen bana tracert www.cnn.com ciktisini iletebilir mi?[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 everquest mi guild wars mi sizce?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence yeni server bide patch gelir:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bıde yenı paket gelsın oyuna oldu olacak[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öle bişey olsa maintancela beraber gelirdi, neyse ya belki acılır ben wc3 oynıyım[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 realm status forum gordugunuz herhangi bi thread yok isterseniz tech support iicinde ss yolayabilirim oradada girememi gibi herhangi bi thread yok http://img299.imageshack.us/my.php?image=fu21pw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. sadece istanbulda degil ankaradan oynayan arkadaslarim var onlarda giremior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. Biz ankaradn oynuyoz bıde gıremıyoz nedır bu rezalet cıldıracam[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ankaradada aynı sorunu yaşıyorum istanbula özgü degıl.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. tracert eu.logon.worldofwarcraft.com ciktisini gonderebilir misin buraya?[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o zaman ist ve ankara:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kardeks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. izmirdenim, ne wowa girebiliorum ne wow-europe.com'a... kablonet kullanıcısıyım...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar