silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yok abı yok cıldıracam mıllet oynuyor bız boyle bakıyoz olmaz ama..Herneyse herkese ıyı geceler..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
innkeeper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lol be, oyunu aldım, geldim kurdum, patchleri download ettim, onlarıda kurdum ve olan olaya bak servera giremiom. gelde kafa atma.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gallant nereden baglanıyorsun bırde yapıstırırmısın orada yzanları gırenler var sorunu anlamadım blizz toptan bi ban cektıyse bıze depodakı balıstık fuzelerımı kıtleyecegım blizzard üssüne.[signature][hline]shinsetsu desu..
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Tık yok hala.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sabaha kadar kasıcaktım şimdi video indiriyorum ya bu ipnelerde herşey var server eleman para bi oyuncular mutsuz[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım...
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paticiği telia.netin geri kalanınıda cokertmek icin birlik olmaya davet ediorum ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 KAHROL BLIZZ[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Lorrotar, 02 Eylül 2005 00:54 tarihinde demiş ki: yok cuce hayırlı insansındır sen.açılcak de yeter :D keşke ya özledim warrior'ımı ama yok bu gece zor[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Esasen bende anlamış değilim genelde pingim yüksektir. blizz in yaptığı tek açıklama realm status forumlarında belirtilendi. Yer olarak İstanbul-Bahçelievler.
sdc_paris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 aman bu gece zor falan deme cüce bütün hayellerimi yıkarsın[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım...
JeanPaul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 www.cnn.com adresine baglanabilen bana tracert www.cnn.com ciktisini iletebilir mi?[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 everquest mi guild wars mi sizce?[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bence yeni server bide patch gelir:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bıde yenı paket gelsın oyuna oldu olacak[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 öle bişey olsa maintancela beraber gelirdi, neyse ya belki acılır ben wc3 oynıyım[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda..
minm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 realm status forum gordugunuz herhangi bi thread yok isterseniz tech support iicinde ss yolayabilirim oradada girememi gibi herhangi bi thread yok http://img299.imageshack.us/my.php?image=fu21pw.jpg
minm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. sadece istanbulda degil ankaradan oynayan arkadaslarim var onlarda giremior
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. Biz ankaradn oynuyoz bıde gıremıyoz nedır bu rezalet cıldıracam[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ankaradada aynı sorunu yaşıyorum istanbula özgü degıl.[signature][hline]shinsetsu desu..
JeanPaul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. tracert eu.logon.worldofwarcraft.com ciktisini gonderebilir misin buraya?[signature][hline]Ride to live, Live to ride...
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 o zaman ist ve ankara:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
kardeks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Rebelution, 02 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Serverlar acık. 500 pingle oynuyorum. İzmirdenim. İstanbul'dan bi arkadaşım msn'den gönderdiğim sitelere bile giremiyo doğru düzgün. Sorun istanbulda.. izmirdenim, ne wowa girebiliorum ne wow-europe.com'a... kablonet kullanıcısıyım...[signature][hline]Kardeks - 60 Undead Rogue - Burning Legion
Öne çıkan mesajlar