Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa sunucuları tümden uçtu gene, hayırlı olsun..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Basit olarak baktim DNS'den degil.

Ornegin cnn.com ve hp.com adreslerine jfk1.gblx.net ustunden ulasmaya calisiyor ama ornegin yahoo.com adresine seabone.net ustunden cok hizli ulasiyor

wow-europe.com adresine ankara ustunden seabone girerek ulasiyor. Niye Ankara'ya ugruyor ise? Paris'de de timeout oluyor.

europe.owo.com adresine ise yine cok hizli bir sekilde seabone.net ile baglaniyor

ekleme: wow-europe.com adresine Ankara-Fransa/Seabone.net ile ulasiyor, europa.owo.com adresine ise dogrudan Istanbul/Londra (lon london olabilir?) seabone.net ustunden ulasiyor.
[signature][hline]Ride to live, Live to ride...

[Bu mesaj JeanPaul tarafından 02 Eylül 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi telecom çatır çatır çalışıyor.. nette sorun yok.. sorun noob blizardda... kesin alem yapıyorlar..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
Bi ara abağlantım gitti(adsl) telekom a telefon actım çalışma var bi saate kalmaz gelir dediler.
Geldi bağlantı ama 10k ping var ne güzel.
Herkeste 1k normal olarak, bende 10k
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
PAtch hazır değil daha o yüzden yükleyemezler.

Bende hanı olurda hazır olur manasında sey etmıstım :D[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
ozii_x, 02 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
abi telecom çatır çatır çalışıyor.. nette sorun yok.. sorun noob blizardda... kesin alem yapıyorlar..

noob mu lol.napmışlar shamanla mage mi kesememişler :-P zırv zırva zırvaaaaaaaa!!!!!!1111111111111[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL
Mesaj tarihi:
TELIAYA KAFAM GİRSİN YETER
ANAKARTIM YANDI ONU BILE DÜZELTTİM, DAHA NAPICAM LAN OYUN OYNAMAK ICIN? YETEEEARRRR

YAKARIM LAN, YAKARIM[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
yakar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Mesaj tarihi:
İlgnç olan diğer server larda oynuyan adamlar hala oyunda sanrıım.DArk sarrow daki arkadaş çökmeden önce oyundaydı hala oyundayım diyor.belki atmak üzredir onlarıda

[Bu mesaj behran tarafından 02 Eylül 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslanım yakk bende eye of flame var.. veririm sana + fire dmg verir oda..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda (Sattım)

Guild - Pain Train

Sileru - lvl 59 Druid (yeni Aldım :D)

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
said:
Farinal, 02 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
bende wowun sitesi açılıo ama canım sıkıldığı için oyuna girmiyorum o yüzden oyunun açılıp açılmadığını bilmiyorum..

Hocam yarısmaya nerden katılıyorsun?[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
silverhoof, 02 Eylül 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Yatsak mı ne yapsak??

mayh3mi mi gördün? yatışlara geldi adam[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Mesaj tarihi:
vallahi ben oynayan olduğunu sanmıyorum oyundan tamamen düşmedne önce guildden arkadaşlarla dm deydik ve hepsinde sorun vardı . Biri ingiltereden , biri isveçten arkadaşlar . Ayrıca şu anda ventrillodanda sordum oyunda olan yokmuş yani blizzden kaynaklanan bir olay.
Oyunda olan var ama düşmeden önce oyunda olanlar büyük ihtimalle login serverında sorun var
[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 02 Eylül 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...