_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Okuyan veya bilen vardır mutlaka ama bilgisayarı kurcalarkene buldum bunnarı... ------ Bir Asansörde Yapabileceğiniz 50 Şey 1- Asansördekilere asansörde sıkışıp kalan veya asansörün aşağıya düşmesi sonucu ölen tanıdıklarınıza dair hikayeler anlatın. 2- Birisi asansöre girip çıkarken araba sesi çıkarın. 3- Burnunuzu kağıt mendile sümkürdükten sonra mendili sağınız solunuzdakilere gösterin. 4- 'Şimdi okullu olduk' şarkısını ıslıkla söyleyin. 5- Tıraş olun. 6- Çantanızı veya cüzdanınızı açıp 'Burada yeterince oksijen var mı?' diye söylenin. 7- Köşede arkanız dönük öylece durun ve asansör durduğunda da inmeyin. 8- Birisinin üzerine eğilerek 'Kimlik kontrolü' deyin. 9- Tai Chi egzersizleri yapın. 10- Kendi katınıza geldiğinizde kapı neden açılmıyor diye sinirlenip bağırın. Otomatik olarak açıldığında utanmış gibi yapın. 11- Yeni binenlerin suratına pişmiş kelle gibi sırıtarak 'Çoraplarımı yeni değiştirdim' deyin. 12- Binenlere vaaz verin. 13- Belirli aralıklarla miyavlayın. 14- 'Akasyalar açarken' şarkısını mütemadiyen sözleri değiştirmeksizin söyleyin. 15- Biri asansörden inerken alkışlayın. 16- Binenlerle dilinizi burnunuza değdirebileceğinize dair iddiaya girin. 17- Geğirin ve sonrasında 'Mmmm, çok lezzetliydi.' deyin. 18- Midenizi tutun ve 'Ögg, beni asansör tutar da' deyin. 19- Binen her kişiye inmek istediğiniz katı söyleyin. 20- Yüzünüze maske takıp binin ve insanlarla o şekilde konuşun. 21- Asansör her katta duruşunda 'Ding!' sesi çıkarın. 22- Düğmelerin bulunduğu panelin önünde durun. 23- Yanınızda sandalyenizi de getirin. 24- Ağız armonikası çalın. 25- Steteskopla asansörün duvarlarını dinleyin. 26- Haydi hep birlikte şarkı söyleyelim deyin. 27- Sandviçinizden bir ısırık aldıktan sonra yanınızdakine 'Biroz da sen almoz musun, mmm' deyin. 28- Yanınıza akciğer röntgen filminizi alın ve kısa aralıklarla öksürüp durun. 29- Veya rontgen gözlukleri takarak etrafınızdakileri şüpheli gözlerle inceleyin. 30- Başparmağınıza bakarak 'Hımm, her geçen gün büyüyor' deyin. 31- Yere tebeşirle bir kare çizin ve diğerlerine burasının size özel olduğunu söyleyin. 32- Bir battaniye alıp sıkıca sarılın. 33- Birisi bir düğmeye bastığında patlama sesi çıkarın. 34- Asansör tümüyle sessizken yanınızdakine dönüp 'Çalan sizin cep telefonunuz muydu?' diye sorun 35- Diğerlerine bir yaranızı gösterip, enfeksiyon olup olmadığı konusunda görüşlerini sorun. 36- Bu ne işe yarıyor acaba diyerek, alarm düğmesine basın. 37- Şeytani bir ses tonuyla 'Bugün kendime daha uygun bir vücut bulmalıyım' deyin. 38- Elinizdeki kutuyu kapının ortasına koyun. 39- Çevrenize bakınıp 'Acaba kim osurdu?' deyin. 40- Asansöre binen herkesin elini sıkıca sıkarak 'Hoş geldiniz' deyin. 41- İnerlerken de sarılıp öperek 'Güle güle' deyin. 42- Binen her yolcuya onlar için istedikleri düğmeye basabileceğinizi söyleyin. 43- Gölge boksu yapın. 44- Ağzınızdaki sakızı alıp elinizle uzatıp durun. 45- Yolculardan birisine gözünüzü dikip bir süre baktıktan sonra ' Sen, sen de onlardan birisin' diye bağırarak asansörün uzak noktasına kaçın. 46- Cımbızınızı çıkarıp aynaya bakarak kaşlarınızı alın. 47- Gene aynaya bakarak sivilcelerinizi sıkın. 48- Asansör her kattan ayrılışında 'Yuppi! Atta gidiyoruz' diye bağırın. 49- Asansör kapısı önünde durun ve kapı kapandığında 'Eyvah, organım kapıya sıkıştı diye bağırın' 50- Ağda yapın[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 nerden geldi bu sana?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 "Komik Web Sayfası" ünvanını taşıyan yerlerde bulunuyor bi 5-6 yıllık yazı sanırım bu ama çok severim ben...[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Topic'i görünce "bi de ileri-geri gidilir duruma göre" görüceemi zannettim. Allahtan görmedim... :D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ehuhe bunları yapıp kameraya çekmek lazım[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 51:asansör aşağı inerken ağırlığınızı vererek duvara aniden yaslanın raylardan çıkar "Langır lungur" seslerini duyunca "GELİYORLAR! ASANSÖRÜN TAVANINDALAR!!!" diyin:) babacum katılıyorum istersen çok kullanılan büyük bi asansör bulalım kamerayıda ayarlarım ben çanta içinde felan:) [hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 14 July 2003 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ahahahha gülmekten öldüm müthiş şeyler ya..özellikle köşede arkanızı dönüp durun,inerken alkışlayın ve araba sesi çıkarın çok müthiş[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ahah süper :p Yolculardan birisine gözünüzü dikip bir süre baktıktan sonra ' Sen, sen de onlardan birisin' diye bağırarak asansörün uzak noktasına kaçın[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 eamaeuhuahuhuzh mütiş bişi yapçam kalabalık asansör bulursam :P[hline]Böeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ya yoksa oyle bi fren sistemi hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yada 1. kattan düşerse :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 aslanım bea artık daha güwenle binicem :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 peki bonecim bole sapik insanlardan nasil kacican asansordfe?:Dbaksana adamlar asansorlerde neler yapiyor ben bir keresinde asansor e girdigimde duman cikiyordu adamin teki sigara iciyormus meger :) sonra adam gelsende katil dedi :) peki ole durumlarda ne yapmak lasim?[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hadi diyelimki düştünüz hemen çömelin. İşe yararmı bilmem ama en azından kafadan bacaklılar familyasına katılırsınız.[hline]Kalplerdeki Kaymak ~/ Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 asansörde kaldık mı ne yapmalıyız?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 15 July 2003 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 tekrar atmışım aynı msjı sorry. [Bu mesaj XaYd3r tarafından 15 July 2003 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 tutunacak bir yer bulursa ona tutun birde kelimeye sahadeet getir :)[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 http://www.zuxxi.com/geyiks/ http://www.zuxxi.com/geyiks/bolum.asp?id=314 o yukardaki yazdıklarının hepsi aslında buradan.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: 39- Çevrenize bakınıp 'Acaba kim osurdu?' deyin. süper eheh :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 zuxxi'de olduğundan eminim. ancak verdiğim link o bahsettiğim kınu değil. ayrıca bulamıyorum aradığım yeri. ne iğrenç durum[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Bonecrusher, yazılmışı var zaten burada, niye arıyorsun ki aynı yazıyı yeniden? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 abi en az 10 unu yaptım desem ne dersiniz en çokta şindi okullu olduk............. eheheheheh :) :-o :-D[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Tabi bunları başarıyla ( ve zevkle ) uygulayabilmek için gökdelen asansörü olması gerekiyo.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 benimde baabm piyanist, ben hava atıomuyum[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 asansör tam yere düştüğü anda zıplasak nolur? yani tavanla taban arasında havada kalsak?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar