Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 eheh ağır abi:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: ivy, 03 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki: yaptığım seylerden pişmanlık duymuyorum... pişmanlık duyacağım seyleride yapmamaya çalışıyorum... *!tebrıkler*[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: hyde, 03 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki: said: ivy, 03 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki: yaptığım seylerden pişmanlık duymuyorum... pişmanlık duyacağım seyleride yapmamaya çalışıyorum... *!tebrıkler* said: Saeros, 27 Kasım 2004 18.55 tarihinde demiş ki: hayatında hiç pişman olmadığını iddia eden insan ya yalancıdır, ya da pişman olması gerektiğini anlayamayacak kadar salaktır. canım yavuzum seni seviyorum gülüm..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Pişmanlık ders almaktır bence. Pişmanlık yaptığın hatanın farkına varmaktır. Hatasız kul olmadığı gibi pişman olmayanda olgun biri olamaz. Pişmanlıklarımla gurur duyuyorum, üzülmüyorum. Seviniyorum, aldığım dersler için. Yaşadığım sürece pişman olacam.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 doğduğuma ve yaşadığıma pişmanım...yeterlimi?[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: hyde, 03 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki: said: ivy, 03 Eylül 2005 00:13 tarihinde demiş ki: yaptığım seylerden pişmanlık duymuyorum... pişmanlık duyacağım seyleride yapmamaya çalışıyorum... *!tebrıkler* eğer yaptığın şeylerden pişmanlık duymuyor olsaydın, "yapmamaya çalışıyordum" gibi bir ifade kullanmaz, emin bir şekilde "yapmıyorum" derdin... böyle demediğin için pişmanlık duyma zaten yaptığın şeylerden de pişmanlık duymuyormuşsun :P [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 @black_angel_ Yeterli değil. Daha karizmatik olabilirsin. Lütfen![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Mantar, 03 Eylül 2005 01:02 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 03 Eylül 2005 00:11 tarihinde demiş ki: DOĞMAK... ehuehe. 3 noktamı da koydum gayet karizmatiğim. bu esprinin yapılacağını bile bile yazılan mesajları okumak.. said: Horrible, 03 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 03 Eylül 2005 00:11 tarihinde demiş ki: DOĞMAK... ehuehe. 3 noktamı da koydum gayet karizmatiğim. Ahah aynı şeyi yazmayı düşünmüştüm bu kdr olur puahah :) bi de üstüne bunu görmek... ve dayanamayıp bu mesajı yazmak.. zaten bunu yazmış olduğuma pişmandım..söylemiştim..ama bir de bunu gördüm ki...tüm bunlara rağmen... said: _black_angel_, 03 Eylül 2005 01:14 tarihinde demiş ki: doğduğuma ve yaşadığıma pişmanım...yeterlimi? sanırım artık ben de yaşadığıma pişmanım.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ferrero helal valla[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 @madcat: yaptığım şeylerden pişmanlık duymuyorum... evet duymuyorum çünkü içinde bulunduğum ortam pişmanlık duyacak kadar yaşayıp yaşamayacağımın garantisini vermiyor! işte bu yüzden artık: yapmadığım seylerden pişmalık duyuyorum neden yapmadım diye ve @mantar [signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. [Bu mesaj ivy tarafından 03 Eylül 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sözlümden ayrıldım 1 saat kadar önce . Pişmanmıyım değilmiyim bilmiyorum ama sanırım değilim.[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 mantar hll ii güldürdün bu saatte[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Ferrero, 03 Eylül 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Pişmanlık ders almaktır bence. Pişmanlık yaptığın hatanın farkına varmaktır. Hatasız kul olmadığı gibi pişman olmayanda olgun biri olamaz. Pişmanlıklarımla gurur duyuyorum, üzülmüyorum. Seviniyorum, aldığım dersler için. Yaşadığım sürece pişman olacam. + olarak bide söz ekliyim hayatında hata yapmamış insan yeni birşey denememiş demektir[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 var ah ulan çalışıpta kabataşa gitseyidm derim arasıra.. ne işim var benim vefada çürüyüp gidecem valla... eski platonik aşklar[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 03 Eylül 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 @mantar çok serinsin abi üşüdük burda. Fırıl Fırıl esiyor valla.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 herkesi mutlu etmek istersen kimseyi mutlu edemezsin blackchaos.. sana hitap etmemiş olabilirim...üzgünüm.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nelerden pişman olduğumu günlüğe yazdım...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 evrtery tghing burns saşşla getrisini pişmnalık duynma ubosıuna sallkla hetr steyı sdece jebdini dusun sdaece gecmıns gunkerı haytırla ve ngfter et[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Zephyros, 03 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki: evrtery tghing burns saşşla getrisini pişmnalık duynma ubosıuna sallkla hetr steyı sdece jebdini dusun sdaece gecmıns gunkerı haytırla ve ngfter et her seferinde pişmanlığın ne olduğunu bir kere daha öğreniyorum..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Mantar, 03 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki: herkesi mutlu etmek istersen kimseyi mutlu edemezsin blackchaos.. sana hitap etmemiş olabilirim...üzgünüm. yoo mutlu etmekle alakası yok yaptığın bi serzeniş. Sonuçta insanlar doğmaktan yaşamaktan memnun olmayabilirler ki ben gerçekten öyleyim.Senin insanların bu pişmanlığı hakkında yaptığın biraz gereksiz olan yorumun hoşuma gitmedi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Zephyros, 03 Eylül 2005 01:30 tarihinde demiş ki: evrtery tghing burns saşşla getrisini pişmnalık duynma ubosıuna sallkla hetr steyı sdece jebdini dusun sdaece gecmıns gunkerı haytırla ve ngfter et propaganda filmi aklıma geldi :D[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 zep sende bize sarhoş numarası yapma yahu.hani sarhoş görmesek inancaz da kasarak yazıosun sarhoslukla alakası yok[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eroyin o[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahah belkide kokaindir.ama kokain yapmaz ot dur.ot da yapmaz ex olabiliir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Kötü yada iyi, başarını yada başarısız yaptığım hiç bişeyden pişman olmadım ve olmamda.Pişmana olacağım şeylerine yapma zaten.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar