Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu topikler uplanamadığından dolayı bi konu açıyim dedim. Var mı böyle Hayvanlar gibi ulan keşke yapmasaydım dediğiniz olay.?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olmazmııııı[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 DOĞMAK... ehuehe. 3 noktamı da koydum gayet karizmatiğim.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olmaz mı bgn dedim mesela :(:(:([signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yaptığım seylerden pişmanlık duymuyorum... pişmanlık duyacağım seyleride yapmamaya çalışıyorum...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 anket değildi ama topik. Varsa anlatın içinizi kusun topiğiydi.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bok varmış gibi fen lisesine gittim lise 2 de ea geçmek için okuldan ayrılamam gerekiyodu. döt yemedi... bide öss de 3 puanımı yedi fen lisesi... hayatımın hatasııı[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çok vahim olaylar da oldu yaşadığımda pişmanım dediğim bi şey var mı? yani şu anda yok,anlık oluo ama arada sırada tabi..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowMan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 seni seviyorum demek.... ps: saeros eski imzanı gene koy o imza cok güzeldi :( birde imzana hitaben; beyond the void but deep within me..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aslında hergün yaptığım ufak tefekte olsa hatalardan pişmanlık duyuyorum ama sonra düşününce hayat bi olay örgüsü ve herşey zincirleme gelişiyor bu yüzden pişmanlık duymuyorum çünkü pişman olduğum olayı yaşamasam şu anki bn olmazdım :)[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 sene delicesine sevmek, insanlara hakettiğinden daha çok değer vermek. Hayvanlar gibi pişmanım ehu napalım.. Önümdeki güzel ve mutlu (zeynep) günlere bakıcaz. :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. [Bu mesaj Madcat tarafından 03 Eylül 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bir insana degerinden fazla deger verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Diyorsun :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 onu kaybetmeyi tercih ederim. yeeah :P[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: turambarturin, 03 Eylül 2005 00:15 tarihinde demiş ki: bok varmış gibi fen lisesine gittim lise 2 de ea geçmek için okuldan ayrılamam gerekiyodu. döt yemedi... bide öss de 3 puanımı yedi fen lisesi... hayatımın hatasııı 1-) 10 puanımı yicek bu sene ama sadece 10 puanımı yese keşke o okula gitmemle tanıdım onu hayatımı yedi. said: theCio, 03 Eylül 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Bir insana degerinden fazla deger verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Diyorsun :) 2-) 1. yol açtığı sonuç,...[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Saeros, 03 Eylül 2005 00:11 tarihinde demiş ki: DOĞMAK... ehuehe. 3 noktamı da koydum gayet karizmatiğim. Ahah aynı şeyi yazmayı düşünmüştüm bu kdr olur puahah :) Çok pişmanlıım varda hatırlamıorum,ama en büyük pişmanlığım insanlara çok güvenmek galiba... Bi de söz iliştirelim bari; Yaptığım hiçbirşeyden pişman değilim,pişmanlığım yapamadıklarıma...(bu da doğrudur bnm için :) )[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ahh ahh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şöle bi 5-6 sene onceye dönmek isterim.o kadar pişmanlıklarım var yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 geçen sene öss yi kazanamayıp 1 sene daha yalova gibi boktan bi yerde sürtmek..+ çoğu arkadaşın üni.yi kazanıp gitmesi.sap gibi tek başına kalmak.keşke kazansaydım 1 sene evvelden.keşke.keşke.keşke......[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Say say bitmez hoca. 1-)Okulum hayatımı yedi. 2-)Kızla senelerdir konuşmak için uğraştım. O ise kendimi berbat hissettiğim tek gün bana kur yapmaya çalıştı(el tutma, baş başa kalma vs.) Bende o gün bir halt anlamadım. Sonra iş işten geçti. vs. vs. arkadaşlar başlamayayım ben:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şimdie kdr yaptııım birçok şeyden pişmanlık duydum özellkle lise 2 hayatımıyok eden kiş yüzünden ... ama şimdi gerçtknde çookkk mutluyumm bundan sonrada öle olacazzzz (barış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 olmaz mı yahemde neler war ama kimselere sölüyemiom..söliyemem de..:(:(:(:( sadece 4 5 sene öncesine gitsem yeter..:(:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 o pembemsi topun içine girmeyecektim ne salakmışım bişey zannettim arkadamda bi sürü kişi vardı bok var girdik ! çok pişmanım çoook[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 birsine süpriz için istanbula gittim taksimde öle bişey gördümki çok üzüldüm keşke gitmeseydim pişman oldum sonra[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Saeros, 03 Eylül 2005 00:11 tarihinde demiş ki: DOĞMAK... ehuehe. 3 noktamı da koydum gayet karizmatiğim. bu esprinin yapılacağını bile bile yazılan mesajları okumak.. said: Horrible, 03 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: Saeros, 03 Eylül 2005 00:11 tarihinde demiş ki: DOĞMAK... ehuehe. 3 noktamı da koydum gayet karizmatiğim. Ahah aynı şeyi yazmayı düşünmüştüm bu kdr olur puahah :) bi de üstüne bunu görmek... ve dayanamayıp bu mesajı yazmak..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 03 Eylül 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 mantar sen de pek bi cool sun be[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar