Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanağınızda nike işaretinde bir ben olsa ?

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

said:
Angelotti, 03 Eylül 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
Görsel efekt denilen birşey var. Gerçeği gerekmez. Adamlar nike işaretinden godzilla bile çıkartırlar

Evet ama reklamlarda gerçek nike beni diye empoze ederlerse gayette ilgi çekmiş olurlar.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok güzel reklam baslıkları uydurabilirler buna doğal dövme vb ile olur tabi ama o normal bir reklamdan farksız olur ki dövme ile bile reklam alanlar var bugünlerden[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sende az çakal değilsinn ha
arkadaşın meşhur olcak nike reklamı vs
sonra ben meşhur ettim seni vs vs diyerek parayı atıcan cebe
sen yokmusun sen[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cafede bir pale söylediler ben gidince oraya baktım uzaktan ulan dedim harbici nike gel bakim sen söyle pale dedim otur ne icersin ordan bi pale dedim cocuğu kola ver :D huaha cocuğa bi pc aldımmı yeter
@Kermit
Bu işler böyle hoca[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 03 Eylül 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yüzümde sivilcelerden 2 yazıyodu lisede. Dikkatli bakmayınca anlaşılmıyodu. Bildiğin 2 işareti vardı yüzümde.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

lol diyorum benim suratımda doğuştan pikaçu var[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...