Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ama hayatının fırsatını tepmiyor mu böyle tepkisiz kalarak?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çorba verdik ya.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 02 Eylül 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tepkisiz kalmıcak zaten... adliye yolunun üstünde yarın bi uğrayacak iki dakka...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Corbada oldum. Güzelmişsfd.yok ugramıcam biyere arkadaşlar sacmalamayın.. Sabah gidip kızımı beklicem orda.. Başka biri düşürür yarın nolucak =)[signature][hline]
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet çorba...bu herşeyi bitirdi benim için. Sana saf bir sevgiyle bağlı bir insan var orada. Ama iç sen, sonra verenlere duacı olursun(off nedir bu saçmalık:D)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eternal artık adliye de yatar kalkarsın :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 aa clark az once de superman burdaydı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çorbaya az bi saygi !!!!!!!11111[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 tötünde kalkmıştır senin :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Razien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Fallen hero[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 gün sonra - ya ben 2 gün önce senin belgelerini bulmuştum hani, ehe ^^ - ya bi git allam. iyi ki almamışsın numarasını, yakışmazdı halk kahramanı imajına :p[signature][hline]truth might be changed by victory.
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 "eternal t3h f@k3 h3ro" tagi isteriz nickin altına[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 sonunu dusunen kahraman olamaz.yarın sabah kalk git :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 2 gün sonra: -pardon sen benim belgelerimi bulmuştun hatırlıyor musun? -aa evet! -şey acaba bişeyler içmeye ne dersin? ama benim pek vaktim yok yarın istanbula gidicem.tühh keşke daha önce karşılaşsaydık... :)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
trapt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Dalga geçmein lan adamla.. Siz hero olamamışsınız ona yakının... Ne diim ara da..paticik sonbahar buluşmasında belki bi aile görürüz :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: ivy, 02 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki: 2 gün sonra: -pardon sen benim belgelerimi bulmuştun hatırlıyor musun? -aa evet! -şey acaba bişeyler içmeye ne dersin? ama benim pek vaktim yok yarın istanbula gidicem.tühh keşke daha önce karşılaşsaydık... :) ahahah[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eternal abi peki Don giycenmi kıyafetinin üstüne? Hani hero sunya :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
ivy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok dona gerek yok :) normal bişeyler giysin yeter kız onu herhaliyle beğenir:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
trapt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Sorj, 02 Eylül 2005 18:30 tarihinde demiş ki: Eternal abi peki Don giycenmi kıyafetinin üstüne? Hani hero sunya :P ahahahah olm osman yardın yine beni[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 jnms [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 02 Eylül 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 donsuz heroya hero demem ben.Olsa olsa Mahalle kahramanı falan olur.TAkım elbise,Tesbih,Kundura 3 lüsü ile...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Eheh süper olmus yaa :) Yeni kahramanımızsın ama pelerinde taksaydın :) Ama keşke tel fln verseydin yaa,off süper olmus :) Yaşasın kahramanımız :tebrikz:[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Alexi_Septimus, 02 Eylül 2005 18:33 tarihinde demiş ki: ivy, eternal'ın msn'ini verebilirim istersen, kendini bu kadar parçalama yani, harab oluyorsun, yazık. insanlara Sıcak kanlı davranmak suçmu Alexi? suçsa sie... :-) Illa kool mu olmak lazım??? he yo 2 laf et okadar sus yeri geldiğinde ufak bi gülümseme.Yeri geldiğinde abuk sabuk ciddileşmeler hep ciddi görünme ağır takılma.Hiç sevmem varya deli olurum öyle tiplere.. Mesela bone. Deli oluyorum ona fitil edio :-P Kızcağız sıcaksa günahı ne? Nedir bu aşşalama Uğraşlarınız bi anlayamadım sizi gitti ya.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
trapt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Sorj asıl kahraman sensin gibi gelio ama ... hadi neyse :P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Öne çıkan mesajlar