Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ortaokulda ne dinliyorsam lisenin ardından gene aynı şeylere döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 benim hiç evrem olmadı sadece artık spice girls dinlemiyorum ama dağılmasalar dinlerdim belki de sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 1999 - 2000 yıllarında yani 9 - 10 yaşındayken sırf Athena dinlerdim, ki daha o zaman ya bir ya iki albümleri vardı. Onun dışında o yıllarda radyoda kenarda köşede çalan güzel şarkıları takip edip gider onların kasetlerini falan alırdım, dinlediğim sabit bir müzik türü yoktu. 2000 yılına yaklaşırken Metallica ile tanıştım, o zaten hayatımın dönüm noktasıdır heralde. Yat kalk Metallica dinler oldum, ama müzik türü olarak metali o yıllarda benimsememiştim, yaş ufaktı tabi. Metallica'nın yanında gene piyasadaki klişe müzikleri de takip ediyordum hala. Bir ara Eminem bile dinlemiştim arkadaşlarımın zoruyla, gerçi Rap'den nefret eden biri olsam da her zaman Eminem'e saygı duymuşumdur yaptığı işten dolayı, vardır hep 3 -5 parçası playlistlerimde. Her neyse, orta okulda böyle klişe rock grupları, Nickelback ayarında, işte Linkin Park, Korn cart curt klasik gruplar ile ilerliyordum. Lise'ye gelince sanırım bugünkü müzik zevkim tam anlamıyla oturdu : Metal müziğin her türü, post ve progresif rock, alternatif, elektronik. İşte ben buyum lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 pogodi said: benim hiç evrem olmadı sadece artık spice girls dinlemiyorum ama dağılmasalar dinlerdim belki de sdfsadf benim sana puanım 9 gankham. dağılmasalar dinlermiş ya. bak hala ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 öyle demeyin power/gothic dinleyen çok yakın bir arkadaşımın kitaplığının rafında Spice Girls KASEDİ bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ortaokul döneminde metal rock falan dinliodum.fazla yerli müzik dinlediğim söylenemez orta son da direk yerliye döndüm.lise çağında gece klubu falan filan chill out club ve tamamen yerli dinlemeye başladım ve hala aynı şekil devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 antimodes e +rep, iyi akıl etmiş açmayı :D ilk başta televizyonda ne varsa o. number 1, mtv dönemleri. ardından o.c. soundtracklerini keşfettim (o dizinin bir insana katabileceği tek şey soundtrackleri galiba) daha sonra need for speed underground sağolsun hafiften metal parçalar hakkında fikir sahibi olmaya başladım. daha sonra da hardcore mu deriz, alternatif metal mi deriz artık, disturbed, slipknot, korn, linkin park falan filan, ama en büyük etkiyi disturbed ve tabi ki soulfly yarattı. zamanla isveç death metal eklendi, sonra bildiğin death metal eklendi yanlız fazla tutunamadı, daha sert bişiler dinleyeyim merakı black metale gelince geri sardı. death ile black listemden çıktı :D bu sefer de daha sakin neler dinleyebilrim diye bakınmaya başladım, godsmack o sıralar eklendi. sonraları prince of persia soundtrackleri hastalık yarattı üzerimde, etnik müziğe de yöneldim ki bu kalıcı oldu. (ki bu şu sıralar yavaş yavaş, türk saz eserleri merakımı başlattı.) daha sonra tekrar daha gaz birşeyler dinleme ihtiyacı hissettim, lamb of god la tanıştım. sonra bir de baktım ki soulflyın yeni bir albümü varmış farketmediğim, dark ages! ilaç gibi geldi. müzik yapımıyla, beste yapmakla falan ilgilenmeye başlayınca, opethin değerini anladım, tapmaya başladım. ha bi de yine müzik yapımıyla ilgilenince elektronik müzikle, dıpcıs müziğin ayrımına varabildim, elektronik müzik de sağlam bi şekilde listeme girdi. (gerçi massive attack, fatboy slim, prodigy gibi gruplarla çok daha önce tanışmış bağrıma basmıştım) arada atladığım olmuştur sanırım affola. şu sıralar ki müzik zevkim, biraz elektronik müzik, biraz alternatif metal, bol bol etnik müzik, ve soundtrackler. ama en çok opeth, bol bol opeth. bu adamlar böyle gittikçe, hep opeth. edit: yuh soulflyı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 athena dinledim sonra linkin park ortaokulda sonra neden radiohead ve muse a sardım oradan da nasıl olduysa opethin morningrise albümü geçti elime, aa çok güzelmiş cart curt diye metal dinlemeye başladım şimdi postrock ve sludge metal, çok sakin yapıyor insanı güzel şeyler yarın bir gün de serdar ortaçla kopabilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çok ufakken dayımın grup vitamin ve barış manço kasetlerini dinlerdim.okul çağının başında şirinlerin cover albümünü dinledim okul servisinde her gün sabah akşam. sonra grup destana sardım bütün albümlerini alıp dinlerdim böyle walkmanimde deliler gibi.ondan sonrada malesef hiphopa sardım böyle bol giyinmeye fln başladım ceza sagopa konserlerine fln gittim. lisenin sonunda zar zor kurtuldum o iğrenç müzik türünden. şu an hala aklım almıyo nası dinliyodum ceza fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 7 yaşımdayken babam bana nejat alp kaseti hediye etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 İşte o günden beri black metal dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ilk okula gideceğim ilk sene yada gitmedim daha levent yükselin medcezir kasetini aldırmıştım babama bilmiyom niye arlıtdımda hala durur sonra orta okul çağlarında kızılayda az kasaetci aramadık vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende tayfunun ilk kaseti var, duruyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 idolüm ya http://www.youtube.com/watch?v=MV4hj_8paQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ortaokulda her velet gibi numberone'da, mtv'de gördüğümüz şarkılar; n'sync, eminem, britney spears falan. sonralarda, paticik ve buranın genel profil sağolsun, 8. sınıfta metal müziğini keşfettim, kafa öldüren tarzda yok black metalmiş, yok death metal, kıl, tüy yardırdım. tabii o aralarda, 7. sınıfta tv'de keşfettiğim radiohead var ehehe. neyse metal metal gidiyoruz, böyle abidik gubidik gruplar buluyorum, lise 2'de felan hafiften elektronik müziğe sarmaya başladım, aphex twin, prodigy falan ama daha ziyade electronica deniyordu bu türe. sonra böyle armin van buuren, (bi de ismi jack mi john mu öyle başlayan baya ünlü bir dj vardı, baya iyiydi) onlara baya sarmıştım. sonra rock'n'coke sağolsun ille de muse ille de muse gibi amelelikler oldu. arada oasis, the verve falan brit rock'ta takılıyordum, arada indie tarzı gruplara da kayıyordum. artık metal harici hepsini dinliyorumdur herhalde, metal dediğim de böyle aşırı sert ÖLÜM METALİ, KIYAMET METALİ olanlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bu ilkokulda metalle tanışanlar genelde abisi ablası vasıtasıyla tanışıyodur heralde. bizim ufaklık daha ilkokula gitmeden unforgiven falan mırıldanmaya calısıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hmm çok ufakken, (anaokulu döneminden bile öncesi oluyor bu ufaklık) michael jackson thriller albümü (plaktan direkt böle hehe) > barış manço falan > sora özellikle dinlemediğim ama etrafımdakilerin hepsinin dinlediği kek türkçe poplar > (bu arada ilkokul sonuna geliyorum > pink floyd var aslında, babamdan o da. plak direkt :D > michael jackson devam > ortaokul zamanları > bilimum kek yabancı pop > metallica ile tanışmak > mariah carey - celine dion var baya bi, queen de var, limp bizkit, metallica, papa roach, vs... Korn dinleyecek kadar midesiz olamadım neyse ki > jamiroquai, hafiften opeth'e bulaştım ama böğürtülü şeylerden hoşlanmadıım için çok da değildi bu > sora çok acaip bi şekilde ben webster, coleman hawkins, frank sinatra falan oldu (üni başı oluyo bu) > sora rigmor gustafsson, viktoria tolstoy, bilimum fado sanatçıları, anna maria jopek, cesaria evora, dhafer youssef ne biliim böle akla hayale gelmicek bi sürü türlü türlü sanatçı var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar