Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL hızını yükselteyim derken azar işittim.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

kablonetden ötesini göremedim daha. oyunlarda 128 olmama rağmen en iyi pingi HER ZAMAN ben alıyorum. hatta bugun 10 ping le cs oynadım gün boyu 3 fakrlı serverda.

kesinti çoook nadir, oldugundada max 3 saat suruyor hemen hallediyorlar. bi kere telefon açtım alan belirlemişler işte yardım destek hede hödö diye. yanlış yere gırmışım ''yanlış yeri aramışsınız ama yardımcı olayım genede'' dedi 20dk falan uğraştı hallettim. adsl olsa YANNIŞ ARION GARDEŞ ÇAY OCAĞI BURASI[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

KÜÇÜKÇEKMECE ADSL ARAŞTIRMA MERKEZİ

ALLA ALLAAAH!

radyasyondan koşarak kaçan adam vardı diyorum sana ya..yurtdışından adsl hat gelmiş..paspaslarla itiyorlardı..lö lö kaçın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 01 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Ayrica bagirdim cagirdim tehdit ettim hallettim diyenlerin hepsi yalan soyluyor bu kadarda acik soyluyorum.

pek emin olma. ben de öyle sanıyodum, bi gün bizim cafeci telekomu aradı, şöyle bi diyalog geçti ve doğrudur demeye başladım bağırdım çağırdım diyenlere :

-ALO. HANİ SİZİN TELEFON DİREKLERİ VAR YA
-evet ?
-ONLARIN HEPSİ SANA GİRSİN

evet aynen bu. adam çıldırmak üzereydi ama. sonunda söyleyip rahatladı, üstüne de bi sigara yaktı :)[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom'da şişirme kadro çok, yaptığı işi bilmeyenlerde azımsanmayacak miktarda.

Arkadaşı topa tutmayın öyle. Yaşayan bilir. Zamanında benzer şeyleri bende yaşadım.

Telecom kişisi A : Biraz beklermisiniz bakalım bir bla bla ..

Ben : Rica ederim bekliyorum...

( Ahizeyi eli ile kapıtığını zannederek ya da umarak ...)

Telecom kişisi A : Süleymannn abiii, bir baksana yaww ne diyor ben anlamıyorummm..

Süleyman Telekom Kişisi : Çay içiyoz kardeşim şurda iki dakkaaaa Allahh Allahhh...

Bunlar gerçek yani. Yaşanmış şeyler.

İsmini vermek istemediğim bir yabancı firmada çalışan bir arkadaşım ( Türk ) , Telekom çalışanlarını kurulan yeni sistemler için eğitim vermek babında görevli idi. Adam inanamadım hoca, bu adamların uzaktan yakından ilgileri yok taşıdıkları mesleksel ünvanlarla şeklinde özetlemişti bir sohbette.

Ha Telekom da çalışan her kişi böylemedi. Değildir herhalde. Ama politik şişirme kadro çok orada.

Birde özel sektör ise, ve de haklıysan derdini doğru kişiye ( Supervisor, manager ) anlatarak işini halledersin. Sayısız kere hallettim. Ama dediğim gibi haklıysan.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

Telekom un ozellestirilmesi bence hakli sonucta verdigimiz para karsilginda hizmet alamiyoruz. Bizim verdigimizin yarisina 7-8 kat iyi hizmet alan var ama sizlerde biraz abartiyorsunuz yani.

Yada bana bakan kisiler gercekten size bakanlardan biraz daha ust seviyede bende boyle saniyordum sahsen 1-2 sorunum ile gayet istekli bir sekilde ilgilendiler ve cozduler.

Ama kimse banada halletmiyoz kardesim sorununu ne halin varsa gor su cayi icek oyle gel fln demedi.

Ama tabiki burokrasi olucak ordan oraya baglicaklar burdan suraya baglicaklar. Bu en ciddi kurumlarda oluyor.
Sirf bu burokrasi yuzunden babam yillardir birlikte calistigi kargo sirketini degistirdi. Sizinde oyle bir imkaniniz varsa sizde degistirin ama tehdit ettim oldururum sizi babama soylerim diyip isimi hallettiler demeyin lutfen bu kendinizi kandirmaktan baska birsey kimsede size helal olsun be nasil kral halletmis isini demez.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redeagle, 01 Eylül 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
Profesyonellik mi? Biz apartman hattını kendimiz düzeltmek zorunda kaldık ADSL için. Kesinlikle yardım, destek, kurum vs vs hizmetleri sıfır.

bunda bir gariplik yok yalnız
telekom sokak panosundan binanızın kapısına kadar (içeri değil) getirmekle yükümlü, içerideki tesisatın düzgün olup olmaması onları ilgilendirmiyor

bu konuda da çok haklılar çünkü memlekette gerek telefon gerekse elektrik tesisatları bina içlerinde, sitelerde vs öyle berbat ve plansız projesiz yapılıyor ki adamlar onu çözmeye kalksalar bu sefer de 3 ayda telefon bağlatırız ancak

özetle, bina içindeki tesisatı eğer arızalı ise düzeltmek bina sakinlerinin sorumluluğunda, telefon çalışmıyor diye arızaya bildirseniz bina dışındaki kutuya gelip bakarlar, gayet de çalışıyo hadi eyvallah deyip giderler aklınızda olsun ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metakuso, 01 Eylül 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
said:
gellidus, 01 Eylül 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Ayrica bagirdim cagirdim tehdit ettim hallettim diyenlerin hepsi yalan soyluyor bu kadarda acik soyluyorum.

pek emin olma. ben de öyle sanıyodum, bi gün bizim cafeci telekomu aradı, şöyle bi diyalog geçti ve doğrudur demeye başladım bağırdım çağırdım diyenlere :

-ALO. HANİ SİZİN TELEFON DİREKLERİ VAR YA
-evet ?
-ONLARIN HEPSİ SANA GİRSİN

evet aynen bu. adam çıldırmak üzereydi ama. sonunda söyleyip rahatladı, üstüne de bi sigara yaktı :)

said:
Mandoo, 01 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
KÜÇÜKÇEKMECE ADSL ARAŞTIRMA MERKEZİ

ALLA ALLAAAH!

radyasyondan koşarak kaçan adam vardı diyorum sana ya..yurtdışından adsl hat gelmiş..paspaslarla itiyorlardı..lö lö kaçın..

oldum gulmekten[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Makaveli, 01 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki:
KabloNET derim baska bisi demem.

abi ben gecen gun arka kablonetin telefonun veridm cocukta adsl olduugu hlade yardim etti :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Sosyal ağlarda paylaş

DEVLET DAİRESİ zihniyeti budur en guzel ornegını vermısler sana. Her ne kadar ozellessede daha bu zihniyet devam eder kanımca.

Kablonet dıyorum gercekten adam yerıne koyuyorlar en azından.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 01 Eylül 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bakırköy civarlarında kablonetle bağlananlar santraldaki peltek konuşan arkadaşımızı bilir herhalde. O ne şeker ses tonudur öyle ya. Hem muhabbeti güzel hem yardım için elinden geleni yapıyor. Keşke adsl de böyle olsa=([signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 01 Eylül 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Valla butun bu anlattiklariniz yaninda ben coook sorunsuz calisiyorum butun devlet kurumlari ile benim sorunum ozel sektordeki okuzlerle.

Adsl mi 2 gunde bagladilar. Sorun oldumu aninda ilgileniyorlar.

Sikayet etmeyin artik sikayet ederek nereye geliyorsunuz hadi ettiniz bizlere ederek nereye geliceksiniz. Ne yapalim yani seni beklettiler diye adsl hatlarimizi iptalmi ettirelim?
Anlamadim yani sunu soyle yaptim boyle oldu telefonu kirdim actilar tehdit ettim actilar.

Gidiyorsun en yakin yere benim hattimi 512 ye yukseltmek istiyorum diyorsun formu dolduruyorsun ertesi gun 512 oluyor.

ne yani
herkezin evi yakın olmak zorundamı ?

Adamın işi gücü olamazmı ?
Belki adam hasta , belki sakat, belki üşeniyor
adamın keyfinden sanane ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 02 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
said:
gellidus, 01 Eylül 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Valla butun bu anlattiklariniz yaninda ben coook sorunsuz calisiyorum butun devlet kurumlari ile benim sorunum ozel sektordeki okuzlerle.

Adsl mi 2 gunde bagladilar. Sorun oldumu aninda ilgileniyorlar.

Sikayet etmeyin artik sikayet ederek nereye geliyorsunuz hadi ettiniz bizlere ederek nereye geliceksiniz. Ne yapalim yani seni beklettiler diye adsl hatlarimizi iptalmi ettirelim?
Anlamadim yani sunu soyle yaptim boyle oldu telefonu kirdim actilar tehdit ettim actilar.

Gidiyorsun en yakin yere benim hattimi 512 ye yukseltmek istiyorum diyorsun formu dolduruyorsun ertesi gun 512 oluyor.

ne yani
herkezin evi yakın olmak zorundamı ?

Adamın işi gücü olamazmı ?
Belki adam hasta , belki sakat, belki üşeniyor
adamın keyfinden sanane ?

+1

Mesela babam işi dolayısı ile Kablonet i kapattıramıyor. Mecbur Hem kablo hem Adsl kullanıyorum bende=).[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara adsl kopup kopup duruyor.Tam actiondayım çat gidiyor 1 oldu 2 oldu 3 oldu enson köpürdüm aradım böyle böyle ne zaman duracak bu. " durcağı zaman durur evladım meşgul etme beni allah allah " çat telefonu kapadı.ignelik değil mi gittim telefon klubesinden arattım arkadaşa ana avrat küfrettirdim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

yahu neden eziliyorsunuz onun altında?
bağırın çağırın kızın sesinizi yükseltin telefonda adamı / kadının gozunu korkutun buna hakkınız var omu sizi sinirlendirecek siz onu sinirlendirin onun icinde kalsın birazda.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...