Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman Muhabbetleri

Romario

Öne çıkan mesajlar

bende energy'i heal over time ile energy'i aoe damage'a ceviren bisiler istiyorum roguelara hergonan, bahanem hazir "madem enerjigim niye etrafima zarar veremiyorum"

(oeh cumle eksik olmus)[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"

[Bu mesaj HellHound tarafından 02 Eylül 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi dans yarismasi vidyosu linki verdi arkadasim bana. her class birbirine meydan okuyor dans ediyor falan. sonra nightelf male geliyo micheal jackson arkada. dans ayni abi crimson fel hat almis uber sapka ayni adam yani super yapmislar acayip guldum.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 02 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
1 dakkalik bubblene enfes mis
baska ne istersin
mesela WArlock Nuke
Area dmg 80k

Var zaten o. Fixlediler galiba =/
Molten Core(ya da hangi instanceyse artık unuttum)'ye gidiyorsun, living bomb büyüsü atan bossta voidwalker çıkarıp dua ediyorsun, voidwalkerinde o büyü varsa anında release ediyorsun.
Büyü hazır. 9 second cast, talentlerle 0.5 saniye oluyor.
*!Casts spell: summon voidwalker*
Boom.
Hatta bir video vardı bu bug abuseyle ilgili :-P
[hline]
Şimdi o mesajda benim ciddi olduğumu mu sandınız ^^
Olsaydım yazacağım tek şey "soul shardlar kalksın" olurdu :).[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!

[Bu mesaj Hergonan tarafından 02 Eylül 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi self-banishsiz olmaz.
Hatta player banishleri de olsun.
"HOW DARE YOU TOUCH ME THE UBER NECR... *cough* WARLOCK?!?!!1"
Hatta lvl 60a gelince warlock masterle konuşurnca level sıfırlanıp classın adını necromancer olarak değiştirsinler, shadow büyüleri yerine death büyüleri gelsin. Böyle ormantik büyüler olsun, lvl 60 olunca da portraite rare işareti konsun.
Sonra "HOW DARE YOU TOUCH ME THE UBER WARL... *cough* NECROMANCER?!?!!1" diye değiştiririz mesajı.
AOE banish falan gelir lvl 60ta.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 02 Eylül 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
sam son bi sorum daha war
bubble acinca bealth barin ordaki kafanin gozleri sarı oluyo mu
doomda olurdu ya
IDDQD yazınca

ahahaha lol muhabbete bak be...[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

madem paladin bu kadar güçsüz neden alliance ın en çok açılan class ı paladin.shaman bir kere rogue ve warriordan sonra geliyor sayı olarak.
siz bir shamana karşı ne yapacağınızı bilmiyorsanız blizzard ne yapsın?
kendini über mage gören adamları 15 saniye içinde tarumar ettim adam "shaman zaten overpower" dedi.ama başka bir mage de beni 15 saniyede maymun etti.zilyon kere söylüyoruz tamamen oynamaya bağlı.shaman oynaması kolay bir class ama ortalıkta shock spamlayan 4k manalı shamanlar var.sonra benim 6k manamı bitiremeyen priest oturup shaman imba diyip ağlıyor.gelmeyin böyle şeylerle :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

valla diablo2'deki burizonlar da böyle derdi, ne oldu? diablo2 tarihteki yerini aldı ve halen herkes burizonları overpowered olarak hatırlıyor. şaman da böyle birşey işte, belki ileride yamalarda ya da genişleme paketlerinde güçleri düşürülür ama millet gene hatırlayacak "wow ilk çıktığı yıl ne overpowered idi şamanlar" diye.. boş yere inkar etmenin manası yok..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...