hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kız arkadasınızla yasadıgınız yer arasında mesafe varsa ılıskı sogumaya baslar mı gercekten gozden ırak olan gonuldende ırak olur mu ?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 mesafenin uzaklıgına gore deişir.eger ayrı şehirlerden soz ediyorsak baya zorlaşır durum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=140222 su basliktan esinlenerek mi actın konuyu once onu sorayım? hani cevabın evetse yuh diyorum, 1 hafta uzak kalmak araya mesafe girmesi demekse ask olmuyor zaten, cevabın "sadece meraktan soruyorum" diyorsan, hayır gercek aşk için bence bu dogru değil.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: dory, 01 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=140222 su basliktan esinlenerek mi actın konuyu once onu sorayım? hani cevabın evetse yuh diyorum, 1 hafta uzak kalmak araya mesafe girmesi demekse ask olmuyor zaten, cevabın "sadece meraktan soruyorum" diyorsan, hayır gercek aşk için bence bu dogru değil. hayır baska bır forda vardı mesafeler askı bıtıır dıye o yuzden aramız baya acılacak o bende cok uzakta okuyo o yuzden[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bi bakıma bitiriyo.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 her ilişkiyi genelleyemeyiz di mi ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 niye bitsin ki anlamadım... 1 aydır kız arkadaşımı görmüyorum. sevmiyor muyum şimdi ben onu? tamam kolay değil yürütmek fakat seviyorsan katlanısın bence...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bitirmez bitirmeyecek değil mi ???[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 adamına göre değişir[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bence iki tarafta seviyorsa bitmez. Şekil A ben :)[signature][hline]By Neron then cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gercekten asıksan bitirmez.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Aşk dokunmak ister....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne demiş Bülent Ortaçgil. Bu sabah yalniz uyandim sensiz olmaz sensiz olmaz Tanidik kokular yok sensiz olmaz Kahvaltim anlamsizdi sensiz olmaz sensiz olmaz Ilk sigaram bile tatsizdi sensiz olmaz Anlasilan alismisim sensiz olmaz sensiz olmaz Bir verdiysem iki almisim sensiz olmaz Ask bir dengesizlik isi sensiz olmaz sensiz olmaz Dengeye dönüsendir sevgi sensiz olmaz Yine kendime sormadan duramadim Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim Yalnizlik zor sokaklar çikmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Hep tekdüze hersey dümdüz sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez sensiz olmaz sensiz olmaz Biraz telasli huzursuz sensiz olmaz Gece gelmis yatagim bos sensiz olmaz sensiz olmaz Sen uzaktasin ben uzanmis sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez sensiz olmaz sensiz olmaz Biraz telasli huzursuz sensiz olmaz Yine kendime sormadan duramadim Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim Sensiz olmaz sensiz olmaz Sensiz olmaz sensiz olmaz Niye niye niye niye ? Sensiz olmaz Müslüm Gürses ve Levent Yüksel'de çok güzel söylemişler yani...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: hyde, 01 Eylül 2005 14:53 tarihinde demiş ki: mesafe ilişkiyi bittir mi? hayır.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eger aşk ise bitirmez ama digerlerinin sonu gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hayır mesafeler -özellikle dostluklarda- ilişkiyi bitirmez bence.tabii eğer iki tarafta birbirini çok seviyorsa.Önemli olan bi insanın bedenen değil ruhen yanınızda olmasıdır bence.Hep yanında olup aslında senden uzak olmasındansa uzakta ama ruhen yanında olması daha iyidir bence. Ama eğer o kdrda herşeye değecek gibi bakmıyorsan ilişkinize bitirebilir tabii.Ama bence gerçek sevgide mesafenin o kdr da büyük bir önemi yoktur.Aşk konusunda bilemeyeceğim,insan belki bazen çok ihtiyaç duyar sevgilisine ama öyle bir durumdada sonuçta görüşme şansı var.Eğer insan çok seviyorsa istediği kdr yaşatır sevgisini...Eğer mesafeyi bahane ederek bitiyorsa bi sevgi,zaten hiçbir zmn yeterince sevilmemiş demektir...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 İlişkiyi mesafe bitirmez insanlar bitirir... Mesafe vb. seyler bunlarin hepsi bahane.. Ne zaman sevgi biter o zaman iliski biter... Iliskiyi insanlar bitirir... nokta.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 "Aşk dokunmak ister.", çok doğru. Ama bu mesafenin sebebi; okul, master, doktora veya herhangi bir şekilde sevgilinin kariyerini etkileyecek, onun yapmak istediği birşey ise kişiler arasındaki aşka bakar. Aşık insan sevgilisi master yapmaya yurtdışına gitti diye ilişkiyi bitirmez. İlişkiye hangi yönden baktığınıza göre değişir. Eğer ilişkiyi "sadece kendinizi tatmin etmek için sevmek" olarak görüyorsanız hem o mesafe aşkı bitirir, hem de bence sevmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. İlişkinizde sevdiğiniz kişinin de bir hayatı, istekleri, kariyeri olduğunu biliyorsanız, bunlara saygı duyuyorsanız işte o zaman gerçekten "o"nu sevmişsinizdir.[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 umarım dedıgınız gıbı olur ask herseyın ustesınden gelır[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Aşk lanet bişidir unutmayın sülük gibi yapışır herşeyi unutursunuz dünyanız değişir siz güzel yönde değiştiğini zannedersiniz ama yanılırsınız aşk için yapılmayacak şeyler yoktur aşk için çok kalp kırılır aşk zor bişey yaşamasını bilceksin ! benim görüşüm laf sokmaya çalışmayın bana kaldıramam...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: kermit, 01 Eylül 2005 19:23 tarihinde demiş ki: ne demiş Bülent Ortaçgil. çok biliyormuş Bülent Ortaçgil :p şaka bir yana bitirir şahsi görüşüm.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bitirir, yani benim gibi bi insansan bitirir : ) Izmir'de beraberdik, sonra ben Sabanciya gittim, kiz Marmara'ya Göztepe kampüsüne gitti. Ve ayrildik : ) Düsün ayni sehirdeyiz hem de eheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sizin ayrılcağınız varmış olum :p[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 evet[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar