Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesafe ilişkiyi bittir mi?

hyde

Öne çıkan mesajlar

mesafenin uzaklıgına gore deişir.eger ayrı şehirlerden soz ediyorsak baya zorlaşır durum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=140222

su basliktan esinlenerek mi actın konuyu once onu sorayım? hani cevabın evetse yuh diyorum, 1 hafta uzak kalmak araya mesafe girmesi demekse ask olmuyor zaten, cevabın "sadece meraktan soruyorum" diyorsan, hayır gercek aşk için bence bu dogru değil.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 01 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
http://forum.paticik.com/view.php?id=140222

su basliktan esinlenerek mi actın konuyu once onu sorayım? hani cevabın evetse yuh diyorum, 1 hafta uzak kalmak araya mesafe girmesi demekse ask olmuyor zaten, cevabın "sadece meraktan soruyorum" diyorsan, hayır gercek aşk için bence bu dogru değil.

hayır baska bır forda vardı mesafeler askı bıtıır dıye o yuzden aramız baya acılacak o bende cok uzakta okuyo o yuzden[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bitirmez bitirmeyecek değil mi ???[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ne demiş Bülent Ortaçgil.

Bu sabah yalniz uyandim sensiz olmaz sensiz olmaz
Tanidik kokular yok sensiz olmaz
Kahvaltim anlamsizdi sensiz olmaz sensiz olmaz
Ilk sigaram bile tatsizdi sensiz olmaz
Anlasilan alismisim sensiz olmaz sensiz olmaz
Bir verdiysem iki almisim sensiz olmaz
Ask bir dengesizlik isi sensiz olmaz sensiz olmaz
Dengeye dönüsendir sevgi sensiz olmaz
Yine kendime sormadan duramadim
Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim
Yalnizlik zor sokaklar çikmaz sensiz olmaz sensiz olmaz
Hep tekdüze hersey dümdüz sensiz olmaz
Anlamak çözmeye yetmez sensiz olmaz sensiz olmaz
Biraz telasli huzursuz sensiz olmaz
Gece gelmis yatagim bos sensiz olmaz sensiz olmaz
Sen uzaktasin ben uzanmis sensiz olmaz
Anlamak çözmeye yetmez sensiz olmaz sensiz olmaz
Biraz telasli huzursuz sensiz olmaz
Yine kendime sormadan duramadim
Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim
Sensiz olmaz sensiz olmaz
Sensiz olmaz sensiz olmaz
Niye niye niye niye ?
Sensiz olmaz

Müslüm Gürses ve Levent Yüksel'de çok güzel söylemişler yani...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır mesafeler -özellikle dostluklarda- ilişkiyi bitirmez bence.tabii eğer iki tarafta birbirini çok seviyorsa.Önemli olan bi insanın bedenen değil ruhen yanınızda olmasıdır bence.Hep yanında olup aslında senden uzak olmasındansa uzakta ama ruhen yanında olması daha iyidir bence.
Ama eğer o kdrda herşeye değecek gibi bakmıyorsan ilişkinize bitirebilir tabii.Ama bence gerçek sevgide mesafenin o kdr da büyük bir önemi yoktur.Aşk konusunda bilemeyeceğim,insan belki bazen çok ihtiyaç duyar sevgilisine ama öyle bir durumdada sonuçta görüşme şansı var.Eğer insan çok seviyorsa istediği kdr yaşatır sevgisini...Eğer mesafeyi bahane ederek bitiyorsa bi sevgi,zaten hiçbir zmn yeterince sevilmemiş demektir...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

İlişkiyi mesafe bitirmez insanlar bitirir...

Mesafe vb. seyler bunlarin hepsi bahane..
Ne zaman sevgi biter o zaman iliski biter...
Iliskiyi insanlar bitirir...

nokta.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

"Aşk dokunmak ister.", çok doğru.

Ama bu mesafenin sebebi; okul, master, doktora veya herhangi bir şekilde sevgilinin kariyerini etkileyecek, onun yapmak istediği birşey ise kişiler arasındaki aşka bakar.

Aşık insan sevgilisi master yapmaya yurtdışına gitti diye ilişkiyi bitirmez.

İlişkiye hangi yönden baktığınıza göre değişir. Eğer ilişkiyi "sadece kendinizi tatmin etmek için sevmek" olarak görüyorsanız hem o mesafe aşkı bitirir, hem de bence sevmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. İlişkinizde sevdiğiniz kişinin de bir hayatı, istekleri, kariyeri olduğunu biliyorsanız, bunlara saygı duyuyorsanız işte o zaman gerçekten "o"nu sevmişsinizdir.[signature][hline]#3
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk lanet bişidir unutmayın
sülük gibi yapışır
herşeyi unutursunuz
dünyanız değişir siz güzel yönde değiştiğini zannedersiniz ama yanılırsınız
aşk için yapılmayacak şeyler yoktur
aşk için çok kalp kırılır
aşk zor bişey
yaşamasını bilceksin !
benim görüşüm
laf sokmaya çalışmayın bana kaldıramam...[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitirir, yani benim gibi bi insansan bitirir : ) Izmir'de beraberdik, sonra ben Sabanciya gittim, kiz Marmara'ya Göztepe kampüsüne gitti. Ve ayrildik : )

Düsün ayni sehirdeyiz hem de eheh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...