Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL - ÖNEMLi !!

jacabo

Öne çıkan mesajlar

ya sen iyi misin?
off...
sen kime kimi anlatıyorsun?

eğer gerçekten iyi tanısaydın kermiti hiçbişeyden bu kadar emin olmazdın...

ehe bekle madem[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 02 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
amma panik olmuş..kermit okusun bu mesajları..sevenlerini görsün bari..

diyorum ya,kıskanıyorum bu şahsı :)
Ben ölsem topic bile açılmaz (bkz : sevinenler var,sf 5 :) ).Ühüh bunalıma gircem yaa :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

ben gitsem herkes bayram eder:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 02 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
bence paticik ki$isele vardiyalı psikolog tutalım.
herkes yatıyor.

yatma geyiği olmamış bu sefer sevmedim=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 02 Eylül 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
tamam intihar etmiycekte kotuymus adam uzuldum simdi
[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

ilginçdir yaptığım
şu an ellerim titriyo bu yazıyı yazarken ktöü bi durumdayım ve hiç uyumadım .
ilk başta şunu söyleyeceğim laf sahiplerine gider umarım
bi insanı tanımak için 2 gün gerekmez. o yüzden kalkıpta benim için değerli kişilere laf atmak yerine biraz daha mantıklı yazılar yazın...
ben cidden ciddi sorunları olan biraz dengesiz birisiyim. elimde değilde yaptıklarım. dünki olay ise hayatımda değer verdiğim bi kaç kişiden birisiyle tartışmam. diğeri ise kalkmış bu topici açmış ki onla ayrı konuşcam azten adi adam diyebilirim kısacası.
yanlış anlaşıldım galiba tartıştığım kişi tarafından ve o gün ki boktan günümün tekrar içine edilmesine sebep oldu. bişilerde yapabilirdim. insan psikolojisi işte garip biraz ve o anda dünyam durdu gibi bişeyler oldu. sadece çıkıp bi yerelere gideyim dedim. her zamanki falezlerin bulunduğu deniz kenarındaki parkta kuytu köşeme geçtim. saatlerce oturdum, içtim, düşündüm herşeyi. boktan bi hayatım var kabul ettim. hayatımı yaşayamıyorum istediğim gibi . istediğim gibi derken çok fazla bişi istemiyorum ki herkesin sahibi olduğu şeylerden bahsediyorum ama bende yok . hastalığım yüzünden zaten çoğu şeylerden vazgeçmek zorunda kaldım. pc başında bile fazla zaman ayırmamam lazım ki eskiden olduğu kadarda durmuyorum.yaşamımı resmen kemirgen gibi kemiriyo her sn sanki. öyle hissediyorum. dün akşam ise saatlerce düşündüm karar vermiştim ama sonra arkamdan bi ses geldi dönüp baktığımda forumlarda galiba eldin diye tanıdığınız kardeşimiz geldi. napıyosun burda felan gibisinden konuşunca tersledim her zamanki gibi bunu gitmesini söyledim. gitceğini söyledi ama ilk başta telefonumu açmadan asla gitmeyeceğini söyledi. gel seni eve bırakayım felan dedi. kalkıp dövücem ama halim kalmamış gibi beterim yani. zar zor telefonu açıncada bi kişi aradı sesini duyduğumda ağlamaklıydı üzüldüm biraz. o an ben çok kötü bi insanım diye düşündüm çünki onu ağlatmıştım. konuştuk konuştuk. birbirimize verdiğimiz söz aklımıza geldi . ölüm için bile beraber adım atcağımız. ağlayarak bana bela okudu söz vermiştik birbirimize allah belanı versin gibilerinden. hayatımızda ne kadar kötü şeyler olsa bile bağlı kalcağımıza hayata sıkı sıkıya sarılcağımıza dair. eğer son bi çare kaldıysada beraber denenceğine. o ağladı bende ağladım. kapatacağını söyledi. sonra jacabo kardeşim aradı seviyorm seni jacabo da ortalığı bu kadar paniğe bulandırmanın ne gereği vardı. hesaplaşırız onunla ilgili bi ara neyse. anlıycanız boktan bi durumdayım kötüyüm halsizim uykusuzum ve en kötüsü hastayım...
bi yerde daha yazmıştım
eski neşeli kermit i çok arıyorum ama galiba neşeli kermiti öldürdüm ben.

kusura bakmayın bu arada gereksiz bi topic olmuş cidden.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

biz burdayız daima, biliyorsun bunu

hayatta hiçbir şey de kendinden vazgeçmeye degmez, gerektiginde pollyannacılık da yaparsın, bunalımını da yaşarsın

ama insan dogasında var, kötü şeyler ne olursa olsun ufak bir neşeli şeyle bile geride bırakılabiliyor, ya da geçici bir çözüm olabiliyor. Önemli olan karamsar bir cevreye sahip olmamak

eski neşeli kermit de ölmedi bence, hala içeride ama korkusundan saklanıyor biraz, ortaya cıkmasına sen izin vermelisin bence

ne kadar rezil olsa da hayat bu, inan ki yaşamaya değer, kötülükleri olsa dahi...

kendine iyi bak, meraklandırma bir daha bizi=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit yaşamak ölmekten daha fazla cesaret istiyor.Gerçekten bende bu yüzden hala yaşıyor.
Yaşadıklarını bilmiyorum.Ama belkide daha fazlasını ben yaşamışımdır.Aynı şeyleri düşündüm aynı şeyleri yaptım.
Açıkcası herhalde bi 12 yıldır hayatım böyle bombok.
Hiç intihara kalkışmadım.Ama hergün rüyamda intiharı gördüm.
Hergün kafamda bu soru işareti vardı.
"Ölüpte kurtulsam mı?"
bigün farkettim ki ben zaten hiçbirişe yaramamış bir insanım Annem Babam Ablam a dı kahredip gitmek neye yarar?
Yaşayıp zorluklara göğüs germek daha cesurca geldi savaşmak hayata karşı daha cesurca geldi.
Bu yüzden hayata karşı kafa tuttum.
Çok iyi hatırlarım çok fazla içkiliydim kalktım Ortaköy meydanında sahilde herkesın içinde başladım hayata sövmeye ağlaya ağlaya sövdüm.
Tanrıya ve hayata sövdüm.Sonra da "gücün varsa beni yıldırırsın" dedim
belki bunlar komik geliyor ama insanın psikolojisini çok rahatlatıyor.
Özellikle 3 senede görmediğim halt kalmadı.Sevdiklerim öldü dertleştiklerim öldü.Herkes terkederken ben burdaydım.
Ve bigün arkadaşımın ölüm haberi geldi.İntihar etmişti.O da çok çekmişti çok uğraşmıştı.Ama dayanamamıştı.
Mektubun da bıraktığı bana son not : "Ben oyundan çıkıyorum.Oyunu bitirmeden gelme sakın!"
Ve ailesini gördüm kahrolmuş vaziyette.Kendi aileme baktım.Üzüntüleri içine bunu sokup hayatlarını mahvedemezdim.Bu yüzden yaşamaya devam.
Hayat senle uğraşacak hep savaşıcaz.Hep uğraşıcaz.Yeri gelicek iyiki yaşıyorum diyecez yeri gelicek allah belasını versin böyle hayatın.Ama hep didinicez uğraşıcaz savaşıcaz.
Arkadaşımında dediği gibi

oyunu bitirmeden gelme[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...