dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tamam telefonun üstünde:Dde nerde yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya sokakta uyumuş... takip etmiyor musunuz ya? :) öğlenden beri sokak da uyuyormuş...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: ReD_DoG, 31 Ağustos 2005 00:15 tarihinde demiş ki: black angel senin başına gelmedik te kalmadı :D +1 tam bi bedevisin hehralde :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bi kız nası sokakta uyur ya.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet bende cok merak ediyodumda cok merakli gözükmiyim diye sormadim eh madem sen sordun biri cevaplarsa iyi olur =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hmm madem biri sormuş bende katılıyım... ya dün ben de sormuştum ve cvp olarak ''biz daha nerelerde uyuduk'' denmişti hani çok üztelemek gibi olmasın ama hala da merak etmiyor değilim...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 oufff sokakta deniz kıyısında kumsalda kapı dibinde çamurda ormanda...kısacası heryerde uyuduk...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tamam kızmayın edit:sadece merak ettim garibime gtti [Bu mesaj dalamardl tarafından 01 Eylül 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 valla ben de merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bu tur seyler her zaman olur, sorun oldugunu sanmiyorum gelir[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 01 Eylül 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 umarım haber alırsın iidir eminim aklına kotu seyler getırme bence :([signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 evet evet kötü düşünmenin faydası olmaz...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: _black_angel_, 01 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki: ... ormanda...kısacası heryerde uyuduk... öhhmm aman evladım dikkat edin ortalık it uğursuz dolu.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: _black_angel_, 01 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki: çamurda e oha diycem ama bizim arkta kusmuklarıyla çok yattı bi farkı olmasa gerek ne bilim nası uyur insan yani son gücümlede olsa başka bi yere giderim yada gitmeye çalışır bi şekilde birine ulaşmaya çalışırım çok ilginç bi uyku alışkanlığınız varmış =) neyse önemli olan bişicik olmamış olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 1-2 gün içerisinde başınıza gelmeyen kalmamış. köpekler tarafından ısırlmak, kardeşinizin kayıp olması gibi. büyük geçmiş olsun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Nukem_Verite, 31 Ağustos 2005 00:57 tarihinde demiş ki: bende çok korktum bi an yatmışmıdır acaba diye. rofl[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yahu bu benim normal günlerimden biri...buraya günlük açsam kendime özel...buna şanssızlık diosanız bütün günüme ne dersiniz...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...ben psikoopat.. skate board is not a crime...siteye bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 13 yillik hayatina nasil bu kadar sey sigdirmis olabilirsinki. Ya sen cok abartiyosun yada harbi dogustan cökenlerdensin.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben şansız olduhumu düşünümodum ama herkes öle dio... douştan bi mıknatıslık var sende diolar...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 loser yani :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yoo bi açıdan aşırı şanslı(beleş biletler-yurt deışından gelen beleş skate boardlar-havadan para-kolay iş imkanı falan filan)... ama bi açıdan aşırı şanssızım....(aynı gün üstüste 3 trafik kazası-hayvanların bana karşı olan gıcığı-tam biri gerekioken oratadan kaybolması-kırık bir yerin üstüne basıp ayaımı kırmak-bindiğim uçağın en az 3 saat rötar yapması falan filan)[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar