Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wc'ye öyle gelişigüzel girilip çıkılmaz!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
dasaaa, 26 Ağustos 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
yorum:Daha neler?????
73 yaşındayım, demek ki 37.5 adım ileri 37.5 adım geri gittikten sonra idrar torbasında kalanları boşaltabilirim. Tanrıya bin şükür henüz prostatım sağlıkta.!!!

Benim yorumum: Bundan sonra tuvaletten çıktıktan sonra belden aşağı çıplak halde 100m koşup gelicem... Maksat damlamasın!
allah cezani vermesin cocuk :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Mesaj tarihi:
biz canlı görmek isteriz..bu kitapçığı bastıranların resimli bir albüm yapmalarını istiyoruz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
aman diyim frwrd maili haline getirmeyinde:) 20 kişiden de bu haberi almak istemiyorum.ne zaman bi fw mail piaysaya düşse en az 20 tane gelir fitil olurum :lol:[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Mesaj tarihi:
Sol elin orta parmağı kullanılarak necasetin çıktığı mahale sokularak (anüs) iyice yıkanır’ denildi. Mesanede kalan idrarın boşaltılması için ise ‘40 adım yürüyüp, öksürmek, yan yatmak ve kişinin yaşı kadar adım atarak idrar boşaltılır’ gibi satırlara yer verildi.

ROFLMAO[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
abi bilim adamları din admalarının açıkladığı o olaya karşı bi şey diolar mı?(o salak tıpamaktan bahsetmiorum,islam alimleriini açıkladıklarından bahsediorum)size ne abi ozman..bi taraflarınızdan yok çıplak koşacam falan die atıosunuz..tam olarak boşalmazsan mesanenin namazındakabul olmuo ve her seyde bi islami adet oldugu gibi Peygamber yaptığı için bizde nafile sevab almak için yaparız örn.(mescide sağ ayakla girmek gibi)
tuvaletinde böle bi mantığı vardır..
ki tuvaletteki necaset bu kabir azabını yarısıdır gibi bir hadis vardı imam-hatip okudum ordan hatırlıorum ama hadisi tam olark bilmedğim için tam olarak sölyemeyeceğim..

islam diniyle ilgili hiç bi adet,hiç bi veri modern bilime ters düşmemiştr..bilginiz varsa,uzmansanız tıp yada din konusunda yorum yapın yada böle birinden iğreneceğim derken diğerine bok atacaksanız böle topicler açmayın..sözümde geneledir,son günlerde fazlasıyla yaptığımız bi yannıs bu...

edik:bi taraflarına bi şeler tıkayan o maltoz insanlara rastlassam zaten adlarını deiştirip körler ve sakatlar derneği yapacam adlarını..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
sallamayalim mesanedeki idrarla abdest kabul olmuyor diye .

gayet kolay ve mantikli bir tuvalet adabi oneriyor islam . zaten temizim diyen herkesin yapmasi gereken .

ne mesanedeki idrari nede bagirsaktaki diskiyi tamamen atamazsin . hem mantikli , hem bilimle celismiyor hem islamla .

bu komedileri tartisma konusu diye ele alip yazi yazanda kabahat .
Mesaj tarihi:
pardon ben yannıs yazdım..tam olarak öle de diil ama mesanenin ucunda kalan idrardan bahsediroruz..onun için bu 40 adım olayı olur...öksürme ilk defa duyuyorum:D
eet mesanede yada bagirsaktaki idrar tamamn gitmez zaten..
yukarda yazdıklarım hakkındada kaynak gösterebilrim[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Ben sahsen Peygamberimizin (S.A.V.)bu uygulamalari hakkinda bir bilgi sahibi degilim.(olabilir okumadim) Ancak bildigim sudur, insanin idrarini elbisesinden uzak tutmamasi insanin en azindan kabirde ceza cekmesine vesiledir

böyle birşey yazılmış ben anlamadım.
bilgi sahibi olunmadan nasıl birşeyi bilirsin, bu bir.
ikincisi de bir insan idrarını elbisesinden uzak tutmadı diye öteki dünyada cezalandırılacak mı?
bu ne böyle en ufak şeyde ceza yiyoruz.

"adımını düzgün atmayanlara ceza vericez"
"saçını arkaya doğru değil de öne doğru tarayanlara ceza vericez"
"çatalı kullanırken parmaklarıyla iz bırakanlara ceza vericez"
"sağa dönerken önce sağ adımını atana ceza vericez"

ama zaten adam diyor "bilgi sahibi değilim ama biliyorum". böylesi bir çelişkisi varken söylediği şeyin doğruluğu da tartışılır :D[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 26 Ağustos 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öeh iğrenç bi olay

ayrıca saçma aşılması gereken gereksiz aptalca şeyler bunlar
[signature][hline]Atam izindeyiz!

[Bu mesaj -007- tarafından 26 Ağustos 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...