Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçta Parlaklık ve Harun Yahya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim babam teknoloji dergisi yayın yönetmeni oda takma isim kullanıyor(soyadını değiştiriyor). Çünkü işi milletin yaptığını eleştirmek olan insanlar mutlaka tepki alıyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Mesaj tarihi:
Bir de şu boyutu var tabii; eğer bir yeni üye kalkıp kendine fake bir özgeçmiş hazırlar ve üstüne saçma sapan birşey savunursa, sürekli aynı şeyleri söylese bile bir süre sonra hem foyası ortaya çıkar, hem de hiç kimse ciddiye almaz söylediklerini zaten.

Bu durumda bu üye gidip birkaç tane fake account açar, onlara fake özgeçmişler hazırlar, ve aynı şeyleri her accountuyla söylemeye başlarsa; saçmalık aynı saçmalık olsa da farklı farklı insanlardan aynı saçmalıkları duymak sonunda bizde bir kulak dolgunluğu yaratır ve eskisi kadar gülmeyiz bu saçmalıklara.

Benzetmek gibi olmasın...

edik: haliyle meslek veya gizlilik nedeniyle takma isim kullanması gereken insanlar da var, belli bir isimle tanınmış olduğu için aynı takma ismi devam ettiren insanlar da. bunlar bu mesajın ana fikri ile alakası olmayan insanlar olup, sözümüz meclisten dışarı değil, içeridir ;P

[Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ağustos 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ehue...

Sen ikili ilişkiyle ilgili ne yaptığını sanıyosun?!!![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 31 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Nazar etme ne olur,
Hepsini yut mis gibi saçın olur.

muahuazhuasdasdfdgfsdjh!!!!
yarıldım bea! :horace: gülüorum bölelerine ve bu insanlara inananlar baya saf olmalı. harun yahya nın evrim teorisi kitabını wermişlerdi pazarda dolanırken bi kısmı mantıklı geldi o kadar. sonra yaktım kitabı :horace: mit falan neme lazım :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
said:
Norak, 31 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
yoksa siz şampuan reklamlarınındaki mankenlerin sattıkları şampuanı kullanarak mı o saçlara sahip olduğunu sanıyodunuz :P

ehehe[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 31 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Dini konularda katılmıyorum kendisine ve müritlerine ama acaba trial amaçlı aleme katılmamıza izin verirler mi?

yuh abso yuh.
yaşlı başlı adamsın, çocuğun var. ayıp

bırak biz katılalım bari[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
  • Yeni Oluştur...