namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bazı yerlerden duyduğum kadarıyla darbe ile ilgili beklentiler varmış arkadaşlar.Bunu hiç bir yayın organından değil sadece tanıdğım insanlardan duydum.Denilene göre kürt sorununun şu an zirvede bulunması ve ekenominin düzelmesinin sadece şirketlere yansıdığını ve halka(daha alt kesimlerine) yansımaması gerekçesiyle halkta bir huzursuzlanma ve olası bir ayaklanmaya karşı darbe yapılacağı iddiası vardır.Bu konuda bilgileriniz varrsa sölermisiniz.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu seviyede darbe göze alınmaz.darbe olursa ülkenin beli bir daha doğrulamaz.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kenan bayadır girmiyo msn e. Gelince bi sorarım o bu işlere bakıyodu en son hah hahahaha hahah =Pp[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 +1 Tr bir darbe daha kaldıramaz.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 her ne kadar bazen orduya destek verme konusunda fazla ileri giden bir halkımız olsa da darbenin çözüm olmadığını anlayacak kadar bilinçlendiğimize inanıyorum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben olmuşum darbe.. hem iş işten geçti..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Olabilir, hiç belli olmaz.. Kesin konuşmamak lazım...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kenan ne be? evet arkadaşlara katılıyorum,Türkiyede bir daha darbe olursa imkanı yok toparlanamayız.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kenan? Bizim kenan ya. Verme kızını kenana darbeler atar kenara :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Şu an zaten düzelemeyecek bir hale doğru gitmiyormuyuz.Kürt sorunu felan.Ayriyetten lütfen tartışılmasın fikirler sadece fikirler sölensin kimse bir diğerinin fikirini çürütmeye çalışmasın.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yok darbe marbe imkansız.. o erbakan insafsızı zamanında bile olmadı şimdi mi olcak[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yok, bence olmaz. günümüzdeki olayların seviyesine bakarsanız hiç beklenmiyor bile böyle birşey.[signature][hline];;suitfly
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: namesiz, 28 Ağustos 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Şu an zaten düzelemeyecek bir hale doğru gitmiyormuyuz.Kürt sorunu felan.Ayriyetten lütfen tartışılmasın fikirler sadece fikirler sölensin kimse bir diğerinin fikirini çürütmeye çalışmasın. niye ki? yanlış yeremi geldik?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Fistan o ölen pkklıların cesetlerinin alınmaya çalışılması.Gene o Leyla Zananın gündemden düşmemesi.Ben şahsen darbe taraftarı değilim ama durumdanda memnun değilim.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 onu demiyorum neden fikirlerimizi dövüştürmeyelim?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Fikirler dövüştürülünce her zaman aşırılığa kaçılıyor istensede istenmesede o yüzden olmasın dedim.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 28Şubat gibi postmodern darbe olur anca.. (28 Şubat 97)[signature][hline]MONO(b)LOG
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Darbe olmaz. Sonuçları çok ağır olur. Şu dünyada yalandan olsada bir demokrasi zinciri var. Herşey böyle bir kenara atılamaz artık.
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben de duydum benzer söylentiler. yakın bi zaman için planlanıyormuş güya, bikaç sene içinde. vs vs[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 herkes "darbe darbe darbe darbe" diyor, en ufak bir olayda "kesin darbe olcak, bakın görürsünüz" deniyor. ama unutulan şöyle bir olay var ki: said: Apache, 28 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: darbe olursa ülkenin beli bir daha doğrulamaz. [signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 öyle bi darbe yapılır ki tereyagından kıl çekilir gibi... hiçbişeyde olmaz ülkeye..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Abi darbe olmaz su anki durum için. Yanlız bugun milleyet gazetesinde yazana göre insanlar 8 yıllık zorunlu eğitim yerine kızlarını Kur-an kurslarına vermeye başlamışlar.Artı Öss nin çift sisteme geçmesi imam hatiplilerin yolunu açtı.Bunun üstüne kürd meselesi geldiki su an baya tehlikeli bir durumda insanlar eski mezhep catışmaları gibi ırk catısmasına girmeye basladı.Kürtler hepinizin bildiği üzere batıda ve Amerikada zencilere yapıldıgı gibi ikinci sınıf vatandas gibi gorulmekte. Bunun üstüne üslük adamlar hangi pis iş varsa su an yapmakta.Mafyacılık uyusturucu silah kaçakcılığı ile kazanılan paralarla batıda fake fabrikalar kurup para aklıyolar. Bu kadar olay sonrasında eğer iş konusmakla kalmayıp 12 Eylul oncesinde Taksimdeki gibi silahlı eylemlere donusurse kimse kusura bakmasın ama ASKERİYE devreye girer. Bu bizi yine bir 10 sene öncesine götürür.Diğer ülkelerle ilişkilerimiz tehlikeye girebilir.Ama gerçekten iş eyleme dönerse bunun olmasını açık açık isterim çünkü bazı dengeler çok bozuldu(Tarikat,teror orgutleri,mafya gibi) en azından bunlara azda olsa çözüm bulunur.[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone [Bu mesaj Zephyros tarafından 28 Ağustos 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Zephyros, 28 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Yanlız bugun milleyet gazetesinde yazana göre insanlar 8 yıllık zorunlu eğitim yerine kızlarını Kur-an kurslarına vermeye başlamışlar.Artı Öss nin çift sisteme geçmesi imam hatiplilerin yolunu açtı.Bunun üstüne kürd meselesi geldiki su an baya tehlikeli bir durumda insanlar eski mezhep catışmaları gibi ırk catısmasına girmeye basladı bu tip şeylerden halk hiç rahatsız değil bildiğim kadarıyla. her gün kızılayda zamlar hakkında eylemler yapılırken bu konuda halkın hiç tepkisi yok bildiğim kadarıyla. en azından seslerini duyurup hükümete karşı cephe alabilirler. demek ki halk mutlu bunlardan, böyle de devam eder :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
arina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 darbe olcak kadar ciddimi durum ya???[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bone ve diğer arkadaslar burda sölemek istediğimi ırkçılıkla falan karıştırmayın ben kimseyi ayırt etmiyorum yanlış anlaşılmasın yanlız daha geçen gün İzmit Ticaret Fuarında bir kişi sadece kürt oldugu için boğazından kesilerek öldürüldü ve bir Allah ın kuluda yardımcı olmak için oralı olmadı.Ankara yı bilmem ama İzmit te ve diğer sanayi şehirlerinde taşeron firmalar doğuda doğmuş insanları çalıştırmıyolar artık.Şimdi gelin birde burdan yakın isterseniz.Eğer herşey güllük gülüstanlıksa bu olaylar sadece can sıkıntısı yüzünden mi oluyor?[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone
Öne çıkan mesajlar