Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayaller Gerçek Oluyor / Kanal D

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Gelinim olurmusun?
Size anne diyebilirmiyim? Tarzı bir program :) Yine semra gibileri görücez belli ki.

Aha burda .![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

allahım genemi !! wtf ![signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapacak bişi yok abi gerçekler acıdır.
Hemde o gıcık kadın sunuyo yine pff.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya "Hayarller Gerçek Oluyor" diyor da, gerçekten "Hayaller Gerçek Oluyor"sa, bana katana, kılıç, balta, konsol, pc oyun, oyuncak, misket koleksiyonu ve 4000 dolarlık pc hayalimi gerçeğe çevircekse, gidip katılırım da.
Sanmıyorum öyle birşey olcağını :-P[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 29 Ağustos 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yav gecen tv de gördüm reklamını ortalarında fln yakaladım Bu sefer ev değilde sokakmı ne olacakmış galiba yav doğrumu bu tezehini cıkardılar ya[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bu sefer formatıda bayağı değiştirmişler. gene gelinim olurmusun? falan gibi iğrenç şeyleri sunan sümsük kadın sunuyor. sümsük kadın tanıtımını yaparken gördüm. sokağa tıkacaklarmış bu sefer. oradan para kazanıp; oradan geçineceklermiş. yarışmayı kazananlara çok büyük ödüller varmış. kazanamayanlar ise oldukları yerde hayalleri için çalışacakmış falan. öyk.. abuk subuk birşey daha.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Truman show a dönücek bu.

ben diiim size

sokak oldu yarın şehir olur anam anam deiim ben saaa[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bone dediğin gibi hayaller gerçek olacaksa flameberg,broadsword fln vermeleri lazım bana birde ölümsüz kobay olcak biri :) bunları kimin üzerinde denicez[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşların bi sürü sevişecek mekanları oldu[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

yaw şok oldum sokak deyince. demedi demeyin bunlar işi büyütecek, truman show gibi gelin kaynana yarışmaları gerçekleşecek.

kocaman bi studyonun içinde şehir, Ata kendine gelin bulmaya çalışıyo ama Semra Teyze onu tüm şehrin kontrol edildiği bir uydudan engellemeye çalışıyo... gerektiğinde bizzat sete inip kavga ediyo

[Bu mesaj Earenwen tarafından 30 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...