Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

agustos ayı desktop

Hardter

Öne çıkan mesajlar

mr_hand ikimizdede aynı şeyler var nerdeyse :D

Benim desktop'ta ıvır - zıvır no 2 var :D

[spo1=DESKTOP İÇİN TIH][/spo][signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once

Sosyal ağlarda paylaş

hehehe ama ıvır - zıvırın olayını çözememişsin sen :D o klasörün içinde downloads var games var bikaç klasör daha var. kullandığım programlar da quicklaunch hedesinde startın yanında (bi sürü var orda 3'ü görünüo sadece)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

@dev : valla canım sıkılınca oynuyorum

@mr_hand : Aynen bendede :D bazen böyle kuyduruk şarkıları oraya atarım bak orda bi misc. klasörü var o 3gb oldu nerdeyse :D indirdiğim bütün download'dı(yok source yok full games zart zurt) hepsi onun içinde[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

HASTAYIM SANA DORO (Rock Republic'teki performansından bir fotoğraftır)

[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...