Head Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şu son 2 gündür adsl'yi bilmem ama cable 400+ ping alıyor. oyunu neredeyse oynayamaz hale geldim , shield bashler zaman tutmuyor vs. problem istanbul'la mı alakalı , yoksa genel yurt çıkışları mı patladı yine?[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ping 200 iken bl deli 1000 + latency i biri aciklayabilir mi? adsl deki problem bizimdir. sorun blizz den ise vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Diğer serverları bilmiyorum ama bl sınırlarını artık iyicene aştığı için bir lag problemi var sanırım. Yada şans eseri o an lag yaşandığında strangelthorne valeydeki herkes türktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bladefist de aynı durumda, 256 dsl 2 gun onceye kadar 150-250 ping oynuyordum, 2 gündür 500+[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Gene alakasız yerlerden dolaştırıyorlar bizi :)[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 BL'de zaten hep bir lag söz konusu, ancak son günlerde zannedersem ADSL'de yeni patlamalar yaşanıo :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende son 2 gündür 400+ görüyorum. ondan önce çok iyiydi.[signature][hline]Furytear LvL 46 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Son 2 gundur genel bir latency artışı var ama TRden kaynaklı gibime geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 128 kablo ile 250 ile oynuyordum sabah girdim haumarusha 400+ olmuş[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 diyecemki alt yapıyı ayarlıyorlar yakında minimum 512 ya da 1024 mbite geçecekler diyecem, çok zor çünkü telekom ,ihalesindeki yolsuzluk ortaya çıktı başbakan el attı o da yalan oldu, diyecem ki tüm bölgelerdeki ADSL 2.0 alt yaısıın ayarlıyolar biraz mantıklı çünkü bende abartı derecede lag yok en fazla 300 ping gördüm normalde 512k ile 110 240 arası oynuyodum[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Asphodel, 20 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki: diyecem ki tüm bölgelerdeki ADSL 2.0 alt yaısıın ayarlıyolar adsl 2 nedir ?[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Almanya'dan sunuculara latency artışı olmadı. Türkiye'dendir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Telia kaynakli olmasi bir ihtimal, diger ihtimal de TT kaynakli olmasi iste. Telia olsa Avrupa'da da sorun yasayan olurdu ve WoW forumlarinda yazardi gerci (var mi bilmiyorum okumadim 1 haftadir), TT bana da mantikli geliyor su ADSL 2.0 hadisesi sebebiyle. Bizim okuldaki pingleri ögrenmek lazim mesela, direk Telia veriyo bize TT ile bagimsiz bildigim kadariyla, bizde sorun yoksa TT dendir. Bu arada 512 ile sari ping aliyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Oynamadan olmuyor, oynayıncada kötü oyunculara bile maskara oluyorum wsg'da rezil bir durum. Lag özellikle wsg'da feci hissediliyor, şöyle ki; Nerdeyse üstünde koştuğunuz adam için yeterli range yok diyor, arkanızdan gelen hunter sizi trapliyor, düşen bayrak alınamıyor. Örnekler çoğaltılabilir, bu dönem ne kadar sürer bilemiyorum ama bağlantımızın halinden anlamayan yabancıların karşısında kötü oyuncu olarak görülmek iyi bir durum değil şimdilik, çok can sıkıyor.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 dün sabahtan beri uçuk latency & loss var adsl'de, ilk olarak dün lbrs'ye gittim bir baktım 10975ms yazıyor. demin wsg'ye girdim 3600 küsur gene. dün gece düzeldi birkaç sata, bu sabah gene berbat. telekomdaki temizlikçi teyze fişlerle oynadı gene kesin.. satın şu telekomu! satınnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hiçbişi yok bende gayet normal, 3-4 saat önce loch modan dan çıkıp ungoro ya gittim, hatta backrounda bitmesi çok yakınbazı dl ları kapatmadığım için 5000 lat. vardı ama oynadım yane.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya bu pingler ne zaman düzelir sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 2-3 gündür ping 500 ün altına düşmüyor. İçler acısı :)[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org GencFenerBahceliler // www.GencFB.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oh be yalnız değilmişim. 3 gündür filan delirdim deliricem. düzelse bari kısa zamanda.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ping = latency mi? ben de pek sorun olmadı 300ün üstüne çıkmadım diyebilirim. 256 adsl ile.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bendede bugün biraz sorun oldu.latency 400-500 falandı.1-2 kerede lag oldu ama fazla bişey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok ilginçtir ki 3 gundur aynen 500+ ping olmasına ragmen bugun oylesine bi hall of legendsa girdim ve ping birden 200e düştü, dışarıya çıkınca yine 500e çıktı. instancelarda da aynen yuksek. nedenini anlamadım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 birde bende latency yüksek diye q sorunu oluyor snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende genelde bi sorun yokken su anda 1.4k ve deliriyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aynen benimde öyle şu an.1300-1600 latency ve lag var bide instantce yapçam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar