Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel lag?

Head

Öne çıkan mesajlar

şu son 2 gündür adsl'yi bilmem ama cable 400+ ping alıyor.
oyunu neredeyse oynayamaz hale geldim , shield bashler zaman tutmuyor vs.

problem istanbul'la mı alakalı , yoksa genel yurt çıkışları mı patladı yine?[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

diyecemki alt yapıyı ayarlıyorlar yakında minimum 512 ya da 1024 mbite geçecekler diyecem, çok zor çünkü telekom ,ihalesindeki yolsuzluk ortaya çıktı başbakan el attı o da yalan oldu, diyecem ki tüm bölgelerdeki ADSL 2.0 alt yaısıın ayarlıyolar biraz mantıklı çünkü bende abartı derecede lag yok en fazla 300 ping gördüm normalde 512k ile 110 240 arası oynuyodum[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

Telia kaynakli olmasi bir ihtimal, diger ihtimal de TT kaynakli olmasi iste.
Telia olsa Avrupa'da da sorun yasayan olurdu ve WoW forumlarinda yazardi gerci (var mi bilmiyorum okumadim 1 haftadir), TT bana da mantikli geliyor su ADSL 2.0 hadisesi sebebiyle.

Bizim okuldaki pingleri ögrenmek lazim mesela, direk Telia veriyo bize TT ile bagimsiz bildigim kadariyla, bizde sorun yoksa TT dendir.

Bu arada 512 ile sari ping aliyorum[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamadan olmuyor, oynayıncada kötü oyunculara bile maskara oluyorum wsg'da rezil bir durum. Lag özellikle wsg'da feci hissediliyor, şöyle ki;

Nerdeyse üstünde koştuğunuz adam için yeterli range yok diyor, arkanızdan gelen hunter sizi trapliyor, düşen bayrak alınamıyor. Örnekler çoğaltılabilir, bu dönem ne kadar sürer bilemiyorum ama bağlantımızın halinden anlamayan yabancıların karşısında kötü oyuncu olarak görülmek iyi bir durum değil şimdilik, çok can sıkıyor.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

dün sabahtan beri uçuk latency & loss var adsl'de, ilk olarak dün lbrs'ye gittim bir baktım 10975ms yazıyor. demin wsg'ye girdim 3600 küsur gene. dün gece düzeldi birkaç sata, bu sabah gene berbat. telekomdaki temizlikçi teyze fişlerle oynadı gene kesin..

satın şu telekomu! satınnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbişi yok bende gayet normal, 3-4 saat önce loch modan dan çıkıp ungoro ya gittim, hatta backrounda bitmesi çok yakınbazı dl ları kapatmadığım için 5000 lat. vardı ama oynadım yane.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

çok ilginçtir ki 3 gundur aynen 500+ ping olmasına ragmen bugun oylesine bi hall of legendsa girdim ve ping birden 200e düştü, dışarıya çıkınca yine 500e çıktı. instancelarda da aynen yuksek. nedenini anlamadım[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...