MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hababam sınıfı, sezercik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ah Kalbim vah Kalbim Soyle ah nedır derdın..!!??[signature][hline]Self control; Breaks down..!! [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 25 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 O_o o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 neşeli günler çiçek abbas (özellikle) gülen gözler 100 numaralı adam oh olsun tatlı dillim mavi boncuk hababam serisi turist ömer serisi petrol kralları umudumuz şaban şalvar davası tosunpaşa süt kardeşler ve daha birçok turk filmi..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hababam sınıfı serisi sut kardesler tosun pasa dunyayı kurtaran adam eskiya hersey guzel olacak gora[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çiçek abbas(ciddiyim)..O filmde İlyas Salman'ın dolmuşunun başında ağlamasını dünya tarihinin en acıklı ağlama sahnesi bence.. :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aaa beyler banker biloyu unuttunuz :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Neşeli Günler Banker Bilo ve daha aklıma gelmeyen bir sürü film...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben bir kanun kaçağıyım Ben bir sokak kadınıyım Günahını ödeyen kadın Günahını ödeyen adam Günahlarını kanlarıyla ödeyenler İyi döverim kötü severim Acı severim tatlı döverim Ölümünü kendin seç Ölmeden tövbe et Mezarını kaz beni bekle İpini boynunda bil Ve silahını çekti Kıyma bana güzelim Vur vur kaç kaç Vurma zalim vurma Fırçana bayıldım boyacı Ve onu vurdular Ölümle sevişenler Sevişerek ölenler Ayıkla beni hüsnü Ye beni mahmut Zımbala bilal İsmet bu ne kısmet Öttür kuşu ömer Kokla beni melahat Kokla ama kopartma Hasan almaz basan alır Bu baba başka baba Ben armudu dişlerim Şipşak basarım İşte kapı işte sapı Yüzme bilmiyorsan işin ne ağaçta Her adımım bela Adım beladır Adım kan soyadım silah Hepsi gerçek film isimleridir. Sallama yoktur :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 acıbademli seyfettin mi ne bi film vardı, grup vitamin in zonta adlı şarkısı soundtrackiydi.Bence bu film değeri kavrananmış komedi filmlerimizdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hababam Sınıfı [ Seri ] Çöpçüler Kralı Kapıcılar Kralı 1oo Numaralı Adam Kibar Feyzo G.O.R.A Vizontele 1-2 Banker Bilo Namussuz Namuslu Bizim Aile Aydan Şener , Toprak Sergen [ Filmin Adını Unuttum ] Sezercik Turist Ömer [ Sadri Alışık Seri ] Eşkiya Aklıma gelmedi daha gelince yazarım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tornistan Bas Kaptan .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kemal Sunal Tum Filmler.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Propaganda Vizontele Eşkiya.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Samanyolu[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arım balım peteğim :))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Korkusuz Korkak.bence türk film tarihinin en iyi filmlerinden biri.Bombacı Mülayim adı yeter.replikler aklıma geldikçe yarılıyorum.mülayimin ev sahibine kenef karı deyişi.bombayı al hacı bekir lokumu diye fırlatışı.sonra yazı-tura olayında paranın dik gelmesi....auhauha. yannız filmde arada giren ud la çalan bi müzik var onu bi bulamıyorum netten.bi bulsam cep telefonuma melodi yabcam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Vizontele Karpuz kabuğundan gemiler Hababam Sınıfı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 pardon vizontele komser sekspir ama pardon en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eskilerin hepsi güzeldi ama yenilerden mustafa hakkında herşey en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tosun Pasa gibisi var mi ya :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben de çiçek abbası çok sevmiştim[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Arabesk... -İstanbul ne tarafta beyler -Gösterelim anamm[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 EHAUEHUAE ABİ TABİKİ ARABESK YA (çok anlattılar ama bir türlü izlemek nasip olmadı :-) ) Şener Şen'in tüm filimleri.. Kadir İnanır'ın bir iki filmi.. Kemal Sunal'ın toplumsal içerikli filimleri...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eskiya,kibar feyzo,hababam sınıfı,senersenini bütün filmleri.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar