Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet birbirini provoke etmeye mi çalışıyo?

Gremlin

Öne çıkan mesajlar

ya açılan konulara bakıyorum da ilk mesaj zaten istisnasız açılmıştı. oluyo. sonraki mesajlar da genelde... güzel değil , hoş değil , şurdan alıntı , burda daha güzeli var gibi mesajlar oluyo...

Arkadaşlar bunlar yerine daha yapıcı olsak da...
- Arkadaşım konu açılmıştı biraz daha dikkatli olursan sevinirim...

- Evet çok hoş mesajlar bende daha önce okumuştum bi forumda çok hoşuma gitmişti...

- Emeğine saygı duyuyorum, ama eminim daha iyilerini bulabilirsin...

yada ne biliyim buna benzer mesajlar atsak daha iyi olur gibi geliyo bana... forumda bir agresifliktir gidiyo hiç eksilmeden. Çoğu konuya şu anda girseniz mutlaka bir iki kişi atışıyodur...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gremlin, 28 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
ya açılan konulara bakıyorum da ilk mesaj zaten istisnasız açılmıştı. oluyo. sonraki mesajlar da genelde... güzel değil , hoş değil , şurdan alıntı , burda daha güzeli var gibi mesajlar oluyo...

- Evet çok hoş mesajlar bende daha önce okumuştum bi forumda çok hoşuma gitmişti...

yada ne biliyim buna benzer mesajlar atsak daha iyi olur gibi geliyo bana... forumda bir agresifliktir gidiyo hiç eksilmeden. Çoğu konuya şu anda girseniz mutlaka bir iki kişi atışıyodur...

buna benzer bişiler okumuştum daha önce :)

[Bu mesaj Elbrech tarafından 28 Ağustos 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bu be polyanna'cılık mı oynucaz..

Kötüyse "adabıyla" kötü dersin..

Ben beğenmedim dersin..

"Bence daha güzel yazabilirsin, buna inanıyorum, sende bu güç var, baksana çiçek bile bizim şarkımızı söylüyor"

bu ne be?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 28 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki:

Ben beğenmedim dersin..

"Bence daha güzel yazabilirsin, buna inanıyorum, sende bu güç var, baksana çiçek bile bizim şarkımızı söylüyor"

bu ne be?

herkesin kendi kararı ben sadece fikrimi belirttim...bazı insanlar forumları kavga alanı olarak kullanıyolar bu yüzden de her konuda istisnasız bir kavgadır gidiyo ben bunu belirtmek istedim... artık yeter yani sıkmaya başladı bu iş[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

evet bak orda haklısın zaten onu belirttim bende açılmıştı niye açıyosun post mu kasıyosun... genelde bu gibi mesajlar oluyo bunun yerine daha yapıcı mesajlar atılsın o an aramıştır bulamamıştır herşey olabilir yani...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

@Elbrech

:D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ben beğenmedim dersin..

bu ne be?

martin'e bu konuda hak veriyorum.

"pardon, çok özür dilerim, ama müsaade edersen, bunun daha önce açılmış olduğunu söylemem mümkün mü?"
veya
"emeğe saygı pls, bab ama bu konu zaten açılmıştı"
gibi şeyler mi dememiz lazım?

"arasana lan aptal herif, bunu daha önce hedehödö açmıştı zaten. senin gibi dangalaklar yüzünden forum berbat oldu zaten be!"
dense çok haklısın diycem de, bir "bu daha önceden açılmıştı, buyrun link" demek bile suç mu sayılmaya başlandı?
bilmiyorum, eski topiği link verenden çok, topiği hiç aramadan açanın bence daha kibar olması, özür dilemesi lazım.

ayrıca
"hoşuma gitmedi"
"açılmıştı"
veya
"burdan alıntı"
gibi yorumlar olmasını istemiyorsanız, e-mail'inize gelen her forwardı aynen forumlara da taşımassınız. forumlarda her gün aynı forwardların sürekli tekrar tekrar konulmasından gına geldi.
negatif yorumlar konmasını istemiyorsanız, "forward bölümü, e-mailinize gelen forwardları buraya açın" gibi bir bölüm açılır, oraya negatif yorumlar yapılması yasak olur.
en azından biz de sürekli aynı forwardları görmekten rahatlarız, siz de negatif tartışmaları görmekten kurtulursunuz :)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 28 Ağustos 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 28 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
said:

Ben beğenmedim dersin..

bu ne be?

martin'e bu konuda hak veriyorum.

"pardon, çok özür dilerim, ama müsaade edersen, bunun daha önce açılmış olduğunu söylemem mümkün mü?"
veya
"emeğe saygı pls, bab ama bu konu zaten açılmıştı"
gibi şeyler mi dememiz lazım?

"arasana lan aptal herif, bunu daha önce hedehödö açmıştı zaten. senin gibi dangalaklar yüzünden forum berbat oldu zaten be!"
dense çok haklısın diycem de, bir "bu daha önceden açılmıştı, buyrun link" demek bile suç mu sayılmaya başlandı?
bilmiyorum, eski topiği link verenden çok, topiği hiç aramadan açanın bence daha kibar olması, özür dilemesi lazım.

ayrıca
"hoşuma gitmedi"
"açılmıştı"
veya
"burdan alıntı"
gibi yorumlar olmasını istemiyorsanız, e-mail'inize gelen her forwardı aynen forumlara da taşımassınız. forumlarda her gün aynı forwardların sürekli tekrar tekrar konulmasından gına geldi.
negatif yorumlar konmasını istemiyorsanız, "forward bölümü, e-mailinize gelen forwardları buraya açın" gibi bir bölüm açılır, oraya negatif yorumlar yapılması yasak olur.
en azından biz de sürekli aynı forwardları görmekten rahatlarız, siz de negatif tartışmaları görmekten kurtulursunuz :)
bone bu forward takintin nedir anlamadim gitti :) 30 kisi yaziyorsa bunun 5 tanesin acilan konuyu daha once gormus olmasi kadar dogal birsey yok diye dusunuyorum :) gusel kardesim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
gm Ninca
Sosyal ağlarda paylaş

ben ce de gremlin haklı. ben de bi kere böyle bişeylerden bahsetmişitm ama ne bilyim birisi hiiiç olmayacak bişey söylüyor, bi garip oluyorum. başlıyorum yazmaya.

ama arkadaşların lan o öl olurmu öküzzz, uff öğren de gel, o öyl değil böyle demesi ve bunları anlatım tarzları demesi asıl bunlara zemin oluşturuyor.
aslında bunlar yüz yüze konuşulsa bu kadar sorun olucağını zannetmiyorum. sounçta imlayı pek iyi kullanmamktan veya sözcük seçminden kaynaklanıyor. yüzyüze tavırlarla vb. ile aslında ölesine söylenmiş olduğu anlaşılabilir.

bi de bişey oldumu sürekli bu forumlar yarılan insnalar var. ne kadar çok yarılıryor bu insanlar. sürekli bir kopma halndeler. çok neşeli bir forum burası.

(yine oldu işte tmm suçluyum ama gerektiğinde böyle konuşmak zorunda hissediyorum kendimi. ne biliym bu konuşmayı hakettikleriin düşünoyrum.)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gremlin, 28 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki:

yada ne biliyim buna benzer mesajlar atsak daha iyi olur gibi geliyo bana... forumda bir agresifliktir gidiyo hiç eksilmeden. Çoğu konuya şu anda girseniz mutlaka bir iki kişi atışıyodur...

ben kompleksli adamım...sinirli adamım...adamı deli etmeyinhüleeean![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabikide haklısın fakat bazen şöyle şeyler olabiliyor

Biri bir konu açıyor arkasından bu konu aynı şekilde 2.gün tekrar açılıyor bunu yapan yeni bir pati üyesi olsa belki de söylediğin gibi bunlar yapılabilir ama buraya aylarını verenlerde bunu yapabiliyor belki araştırmadan yada haberini almadan aynı konuda bir başlık atabiliyor bu durumda da bazen bizde bu şekilde konuşabiliyoruz aslında her iki tarafta kendi çapınca haklıdır bu konuda ...

Hatam varsa affola ...[signature][hline]I will sacrifice to find paradise
But I need to know you're behind me
Sosyal ağlarda paylaş

"bu açıldı", "bu alıntı" gibi şeyler söylenir, söylenmeyecek şeyler değil de, agresiflik konusunda haklısın. üslup önemli.

insanların, güzel bulduğu bişiyi paylaşmaya çalışan birine sert davranmaları bana da bi garip geliyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım bu konuları pepelekten beri aralıksız tartışıyoruz tartışıcaz da. aramak onemli tabii ki.Ama kendini bu işe adamış adamlar amaçları milleti üzmek olan ben onlara üzülüyorum o kadar.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib)
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.

[Bu mesaj Nebuch tarafından 29 Ağustos 2005 08:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...