Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya açılan konulara bakıyorum da ilk mesaj zaten istisnasız açılmıştı. oluyo. sonraki mesajlar da genelde... güzel değil , hoş değil , şurdan alıntı , burda daha güzeli var gibi mesajlar oluyo... Arkadaşlar bunlar yerine daha yapıcı olsak da... - Arkadaşım konu açılmıştı biraz daha dikkatli olursan sevinirim... - Evet çok hoş mesajlar bende daha önce okumuştum bi forumda çok hoşuma gitmişti... - Emeğine saygı duyuyorum, ama eminim daha iyilerini bulabilirsin... yada ne biliyim buna benzer mesajlar atsak daha iyi olur gibi geliyo bana... forumda bir agresifliktir gidiyo hiç eksilmeden. Çoğu konuya şu anda girseniz mutlaka bir iki kişi atışıyodur...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kesinlikle haklısın. Aynı hata 2-3 kez tekrarlanınca haliyle şartellerde sorun oluyoç[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ARKADAŞIM!!!1!!!111!![signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Gremlin, 28 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ya açılan konulara bakıyorum da ilk mesaj zaten istisnasız açılmıştı. oluyo. sonraki mesajlar da genelde... güzel değil , hoş değil , şurdan alıntı , burda daha güzeli var gibi mesajlar oluyo... Arkadaşlar bunlar yerine daha yapıcı olsak da... - Arkadaşım konu açılmıştı biraz daha dikkatli olursan sevinirim... - Evet çok hoş mesajlar bende daha önce okumuştum bi forumda çok hoşuma gitmişti... - Emeğine saygı duyuyorum, ama eminim daha iyilerini bulabilirsin... yada ne biliyim buna benzer mesajlar atsak daha iyi olur gibi geliyo bana... forumda bir agresifliktir gidiyo hiç eksilmeden. Çoğu konuya şu anda girseniz mutlaka bir iki kişi atışıyodur... buna benzer bişiler okumuştum daha önce :) [Bu mesaj Elbrech tarafından 28 Ağustos 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ne bu be polyanna'cılık mı oynucaz.. Kötüyse "adabıyla" kötü dersin.. Ben beğenmedim dersin.. "Bence daha güzel yazabilirsin, buna inanıyorum, sende bu güç var, baksana çiçek bile bizim şarkımızı söylüyor" bu ne be?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Ne bu be polyanna'cılık mı oynucaz.. Kötüyse "adabıyla" kötü dersin.. Ben beğenmedim dersin.. "Bence daha güzel yazabilirsin, buna inanıyorum, sende bu güç var, baksana çiçek bile bizim şarkımızı söylüyor" bu ne be? herkesin kendi kararı ben sadece fikrimi belirttim...bazı insanlar forumları kavga alanı olarak kullanıyolar bu yüzden de her konuda istisnasız bir kavgadır gidiyo ben bunu belirtmek istedim... artık yeter yani sıkmaya başladı bu iş[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 /signed katılıyorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ayrıca yine diyorum, adabıyla açılmıştı denmeli, linkde verilmeli ama.. böylece o konu hakkındaki eski topic'e de ulaşırız..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet bak orda haklısın zaten onu belirttim bende açılmıştı niye açıyosun post mu kasıyosun... genelde bu gibi mesajlar oluyo bunun yerine daha yapıcı mesajlar atılsın o an aramıştır bulamamıştır herşey olabilir yani...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 haklisin bence de... onemli olan tatli dil...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 @Elbrech :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Ağustos 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Ayrıca yine diyorum, adabıyla açılmıştı denmeli, linkde verilmeli ama.. böylece o konu hakkındaki eski topic'e de ulaşırız.. Böyle davranırsak sorun yok. Topic açana laf atılırsa, üslupsuz uyarma denemeleri yapılırsa sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Ne bu be polyanna'cılık mı oynucaz.. Kötüyse "adabıyla" kötü dersin.. Ben beğenmedim dersin.. "Bence daha güzel yazabilirsin, buna inanıyorum, sende bu güç var, baksana çiçek bile bizim şarkımızı söylüyor" bu ne be? martin'e bu konuda hak veriyorum. "pardon, çok özür dilerim, ama müsaade edersen, bunun daha önce açılmış olduğunu söylemem mümkün mü?" veya "emeğe saygı pls, bab ama bu konu zaten açılmıştı" gibi şeyler mi dememiz lazım? "arasana lan aptal herif, bunu daha önce hedehödö açmıştı zaten. senin gibi dangalaklar yüzünden forum berbat oldu zaten be!" dense çok haklısın diycem de, bir "bu daha önceden açılmıştı, buyrun link" demek bile suç mu sayılmaya başlandı? bilmiyorum, eski topiği link verenden çok, topiği hiç aramadan açanın bence daha kibar olması, özür dilemesi lazım. ayrıca "hoşuma gitmedi" "açılmıştı" veya "burdan alıntı" gibi yorumlar olmasını istemiyorsanız, e-mail'inize gelen her forwardı aynen forumlara da taşımassınız. forumlarda her gün aynı forwardların sürekli tekrar tekrar konulmasından gına geldi. negatif yorumlar konmasını istemiyorsanız, "forward bölümü, e-mailinize gelen forwardları buraya açın" gibi bir bölüm açılır, oraya negatif yorumlar yapılması yasak olur. en azından biz de sürekli aynı forwardları görmekten rahatlarız, siz de negatif tartışmaları görmekten kurtulursunuz :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 28 Ağustos 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tatlı dil,yılanı deliğinden çıkarır arkadaşıııımm=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Bone, 28 Ağustos 2005 22:24 tarihinde demiş ki: said: MartinLGore, 28 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Ne bu be polyanna'cılık mı oynucaz.. Kötüyse "adabıyla" kötü dersin.. Ben beğenmedim dersin.. "Bence daha güzel yazabilirsin, buna inanıyorum, sende bu güç var, baksana çiçek bile bizim şarkımızı söylüyor" bu ne be? martin'e bu konuda hak veriyorum. "pardon, çok özür dilerim, ama müsaade edersen, bunun daha önce açılmış olduğunu söylemem mümkün mü?" veya "emeğe saygı pls, bab ama bu konu zaten açılmıştı" gibi şeyler mi dememiz lazım? "arasana lan aptal herif, bunu daha önce hedehödö açmıştı zaten. senin gibi dangalaklar yüzünden forum berbat oldu zaten be!" dense çok haklısın diycem de, bir "bu daha önceden açılmıştı, buyrun link" demek bile suç mu sayılmaya başlandı? bilmiyorum, eski topiği link verenden çok, topiği hiç aramadan açanın bence daha kibar olması, özür dilemesi lazım. ayrıca "hoşuma gitmedi" "açılmıştı" veya "burdan alıntı" gibi yorumlar olmasını istemiyorsanız, e-mail'inize gelen her forwardı aynen forumlara da taşımassınız. forumlarda her gün aynı forwardların sürekli tekrar tekrar konulmasından gına geldi. negatif yorumlar konmasını istemiyorsanız, "forward bölümü, e-mailinize gelen forwardları buraya açın" gibi bir bölüm açılır, oraya negatif yorumlar yapılması yasak olur. en azından biz de sürekli aynı forwardları görmekten rahatlarız, siz de negatif tartışmaları görmekten kurtulursunuz :) bone bu forward takintin nedir anlamadim gitti :) 30 kisi yaziyorsa bunun 5 tanesin acilan konuyu daha once gormus olmasi kadar dogal birsey yok diye dusunuyorum :) gusel kardesim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi naapsın insanlar forum o kadar eskiki herşey açılmış oluyo eauhaeu :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben ce de gremlin haklı. ben de bi kere böyle bişeylerden bahsetmişitm ama ne bilyim birisi hiiiç olmayacak bişey söylüyor, bi garip oluyorum. başlıyorum yazmaya. ama arkadaşların lan o öl olurmu öküzzz, uff öğren de gel, o öyl değil böyle demesi ve bunları anlatım tarzları demesi asıl bunlara zemin oluşturuyor. aslında bunlar yüz yüze konuşulsa bu kadar sorun olucağını zannetmiyorum. sounçta imlayı pek iyi kullanmamktan veya sözcük seçminden kaynaklanıyor. yüzyüze tavırlarla vb. ile aslında ölesine söylenmiş olduğu anlaşılabilir. bi de bişey oldumu sürekli bu forumlar yarılan insnalar var. ne kadar çok yarılıryor bu insanlar. sürekli bir kopma halndeler. çok neşeli bir forum burası. (yine oldu işte tmm suçluyum ama gerektiğinde böyle konuşmak zorunda hissediyorum kendimi. ne biliym bu konuşmayı hakettikleriin düşünoyrum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Gremlin, 28 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ya açılan konulara bakıyorum da ilk mesaj zaten istisnasız açılmıştı. oluyo. sonraki mesajlar da genelde... güzel değil , hoş değil , şurdan alıntı , burda daha güzeli var gibi mesajlar oluyo... Arkadaşlar bunlar yerine daha yapıcı olsak da... - Arkadaşım konu açılmıştı biraz daha dikkatli olursan sevinirim... - Evet çok hoş mesajlar bende daha önce okumuştum bi forumda çok hoşuma gitmişti... - Emeğine saygı duyuyorum, ama eminim daha iyilerini bulabilirsin... yada ne biliyim buna benzer mesajlar atsak daha iyi olur gibi geliyo bana... forumda bir agresifliktir gidiyo hiç eksilmeden. Çoğu konuya şu anda girseniz mutlaka bir iki kişi atışıyodur... ben kompleksli adamım...sinirli adamım...adamı deli etmeyinhüleeean![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tabikide haklısın fakat bazen şöyle şeyler olabiliyor Biri bir konu açıyor arkasından bu konu aynı şekilde 2.gün tekrar açılıyor bunu yapan yeni bir pati üyesi olsa belki de söylediğin gibi bunlar yapılabilir ama buraya aylarını verenlerde bunu yapabiliyor belki araştırmadan yada haberini almadan aynı konuda bir başlık atabiliyor bu durumda da bazen bizde bu şekilde konuşabiliyoruz aslında her iki tarafta kendi çapınca haklıdır bu konuda ... Hatam varsa affola ...[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Fistan, 28 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki: ARKADAŞIM!!!1!!!111!! Sendemi pürütüs... Jnmsss =)))[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Gelecek yorum hakkında kendinize güvenemiyorsanız, aşşağlık kompleksiniz varsa, yada aramaya inanmıyorsanız Topic Açmayın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "bu açıldı", "bu alıntı" gibi şeyler söylenir, söylenmeyecek şeyler değil de, agresiflik konusunda haklısın. üslup önemli. insanların, güzel bulduğu bişiyi paylaşmaya çalışan birine sert davranmaları bana da bi garip geliyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çoğu kişi "aha güzel bişey buldum hemen topic açayım millet beni sevsin adım duyulsun" diye yaklaşıyor bence topic açma olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 insanların sevilmeyi istemesi de suç olmuş, hani onu geçtim forumlarda adı duyulcak da nolcak? hatun populasyonu olsa diyecem bi derece. oturmuşuz 2 laf ediyoz işte başka bi şey yok ortada..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaşım bu konuları pepelekten beri aralıksız tartışıyoruz tartışıcaz da. aramak onemli tabii ki.Ama kendini bu işe adamış adamlar amaçları milleti üzmek olan ben onlara üzülüyorum o kadar.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. [Bu mesaj Nebuch tarafından 29 Ağustos 2005 08:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar