arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Necronomicon http://en.wikipedia.org/wiki/Mad_Arab İnanırsanız gerçek olur o ayrı :P
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 wikipedia baktım zaten genelde hep aynı bilgiler mevcut
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 H. R. Giger'ın eserlerini topladıgı kitap. Adam aşmış. Adam kim diyenler varsa kendisi alien'ı tasarlayan deli. Hastasıyız. Pistoleyi çok sever.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 said: ya ben sarmak istiyorum bu olaya ciddi ciddi bu kitap gerçekmi acaip merak ediyorum yoksa masaldan ibaretmi *araştırmaya başlar* Bu konu hakkında herhangi bişey bilen yada beni bi kaynağa yönlendirebilecek olan varsa email---> [email protected] *yeni mail adresi alır*: [email protected] *yeni mail atar*: adres:[email protected] mesaj: we've been watching you and we know about your interests about a particular book...we are a secret cult at north europe....watch your actions, when you are ready we will contact you again...till that day cling to the shadows...veritum nobsis intum catea olbis tireas [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 22:25 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 babsiler geçen gördüm necronomicon'u d&r da 14ytl afsadg gittim aldım okudum ,, ilginçmiş
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 14 ytl'ye necronomicon nedir abi, bilgi çağımı diyelim biz bu olaya ne diyelim, hehe :)
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bende tam kaçınçı açılışı diycektim 3 sene önce açılmış konu
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 14 ytl ye Necronomicon lol.. Hortlamıs baslıgımız :)
Venator Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 World of darkness kitaplarının basında bile icindekilerin kesinlikle kesinlikle gercek olmadıgı, eger gercekten boyle seylere inanıyosanız kitabı hemen kapatmanız gerektigini soyler. Bi de "manyamayın lan yok oyle vampir falan oyun bu kardesim" diye bagıra bagıra soyler. Ki bana sorarsanız Cthulhu gercek olsaydı o zaman masquarade, gaia, teknokrasi gibi daha da "inandırıcı" gelen konular hakkında ne hakkında demek gerektigini bilemiyorum bile. O yuzden lovecraft'ın kisisel dehası olması dısında bisey deil bu kitap, hadi dagılın :P Tabii ki teknokrasinin elinde ahmaklar, sizce onu baskalarına kaptırırmıydık. British museum'da onunuze Hattusas'ın tabletleri diye konulan seyi siz oyle zannedin zaten. Heh, sleeperlar sizi gidi.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Venator said: World of darkness kitaplarının basında bile icindekilerin kesinlikle kesinlikle gercek olmadıgı, eger gercekten boyle seylere inanıyosanız kitabı hemen kapatmanız gerektigini soyler. Bi de "manyamayın lan yok oyle vampir falan oyun bu kardesim" diye bagıra bagıra soyler. Tabi ya ne diyecekti ki, bir bir gerçekleri ortaya dökebilirler mi sanıyorsun o_O; vihuuuuuuu
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Özellikle mage the ascention da öyle noktalar varki birbiriyle cok uyumlu ve herhangi bir senaristin yada rpg developerın nasıl bu kadar kaliteli biseyi hayal ettigine sasıyorsun :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 necronomicona inananların adını alıp dolandırmak lazım
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 BonePART said: lovecraft kitabın vrlıgını kesinlikle yalanlıyor ve asla bole bisi olmadıgını hepsini kendinin uydurdugunu soluyor oleyse kesinlikle vardır diyorum ehuehueh[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Adami ters dondureceksin mezarinda..
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 venorik_velglarn said: Deli arabın yazdığı bu kitap gerçek mi acaba? İnternette dolaşırken bikaç versiyonuna rastladım, baya ilgimi çekti. Babil'de ortaya çıkmış gerçek necromancy kitabı. Okuyan deliriyormuş. Şu anda orjinali Vatikan'da bulunuyormuş.. Vaybe gerçek artifact. Biyerde okumuştum, 1980 almanca basımı bi ara kadıköy sahaflarda görülmüş. Bulursam almak isterdim, Call of Cthulhu oyunlarında deli atmosfer yaratır! Amazonda falan da satıyor adamlar ciddi ciddi. Saçma bir soru olucak ama, elnde olan varmı acaba? :)[signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Okuyan herkes deliriyosa kim okuyup almancaya tercüme etmiş :P
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Korkunçtu, çok korkunçtu, o kadar korkunçtuki anlatamam. Tıribüt tu fenris
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 lan onu ben lovecraft la dalga geçerken söyledim.necronomicon la değil :P
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Necro ii kitaptır ama link vermek yasak sanırım...ama frp alemı ıcın kendimi siper edip necronun yanına ızın verıcem..baskası olursa kaptırım kepenklerı ama :)
fenris Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yanlış bilmiyorsam necro zaten nette sitelerde filan verilen bişey.yani telif hakkı sorunu yok onda.
AudioFX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yeni bir konu açmadan eskisini bulayım ordan devam edeyim dedim. Sene oldu 2011 hala gerçek mi değil mi bilmiyorum :D. Var mı kafayı buna takıp deli gibi araştıran
oldun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yok yok gercek deilde buradan dm iyi ekmek cıkar
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ahah oldun son noktayı koymuş adamın karşısına necronomiconu çıkarıp koysan fake der döner arkasını
Öne çıkan mesajlar