Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişler İptal!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marl0_on said:
20 lik diş gibi ızdırap yokmuş bu dünyada, ben onu anladım şu iki günde.

Geldim 22 yaşıma, halen 20lik diş çıkarmadım, inanabiliyor musun ? :D
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Marl0_on said:

ben de.

ayrıca hayatımda süt dişlerimi çektirme harici dişçiye gitmedim.
günde min. 1 kere fırçalarım hiç sorun yaşamadım bugüne.
Mesaj tarihi:
Babam, dis fircalamadan randevuya gelenlerin agzina siciyo lan, sen denk gelsen kalpten gider heralde sdfdsf.

Bu arada anlamadim ben, duzenli degil demissin de nasi yani? "Bazen 1 gun, bazen 2 gunde bir, bazen 9 ayda bir" gibi olmus : )
Mesaj tarihi:
Benimkiler çıkmadı, daha doğrusu çıkamadı heralde. Çünkü diş etimden yukarı doğdu diil de, içine doğru çıkmaya çalışıyodu bi tanesi. Bu da diğerlerini sıkıştırıp çabucak çürümelerine neden oluyodu.
Hala öyle gerçi. Bi tanesi deli gibi çürümüş, kanal tedavisi seviyesine gelmişti. Doktor şimdiden fazla uğraşmayalım, kuafaj yapalım dedi, yaptı (bilen bilir, sınır 21 gündür, dişteki hassaslık devam ederse kanal tedavisine geçilir). Aradan 6-7 ay geçti, ağzımın bi tarafıyla yemek yemeyi unuttum nerdeyse, hala o kuafaj orda duruyo. Bi ara gidip düzelttirmem lazım fghjdjkg
Mesaj tarihi:
dunno said:
hastam olun istiyorum hepiniz
paticigin 5te biri gelse bana 5 senede havuzlu jakuzili evimi aldım demektir
sakın fırçalamayın
cikolata yiyip yatın
su içmeyin
bana gelin bol bol

Dişçi misin dişçi mi olacaksın, yoksa herkes sana hasta mı olsun dsfg? Dişçilik falan okuyosan sorayım, benim hayatımda dişim çürümedi, ağrımadı, inci de gibiler çok şükür de, yine de gitsem mi bi kontrole, hani çaktırmadan bişey olmuş olabilir mi aşşalarda. Ağrı sızı yapmayan hastalık falan ne bileyim. Doktor bulmuşken sorayım.
Mesaj tarihi:
Pluton said:
geçmiş olsun zaugnacım biyerini acıtırsa adresini verirsin basarız doktoru[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Ultima Rlz!...

acıtması önemli degilde orasına burasına elleyip taciz etmesin narkozluyken zegnayı.
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Marl0_on said:

30 yaşında Dişi hala çıkmayını gördüm. Sonradan film çekildi Çene kemiğinde diş var, etin içinde kalmış sadece.
Mesaj tarihi:
ben gyatıp klkıp dua edeyim bari. 17 sinde 20 liklerim bölp diye çıktılar ağrısız sızısız anlamadım ilk başta. dişimde dolgu yok çürük yok bir küüklükten kalma ön dişte kırık var ha bir de benim dişler sıcağa soğuğa duyarlı narin süt dişi mübarekler

ama her akşam mutlaka dişimi fırçalarım sabah kahvalştıdan sorna fırçalarım yoksa rajhatsız bir adam olurum olay çıkartırım kendi çapımda fırtınalr yaratırım o yüzden dişleii fırçalamalıyım

siz de fırçalayım sende bir kere de olsa bir diş hekimine görünün hatta yapabiliyorsanız sağlık sigortasına yükleyin

bu arada oha demek istiyorum 9 ay diş fırçalamama ama muhtemelen o 9 ay düzensiz diş fırçalamnadır yoksa kise 9 ay boyunca elini fırçaya değdirmemeklik etmez kanımca.. insanlık dışı bir şey ya
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun sen rutine bağlamışsın olayı

son 10 yıldır dişçiye gitmedim azılarım ağrımaya başladı artık gitme zamanım geldi galiba ama korkuyorum naapıcam bilmiyorum o dızzz sesi yokmu beni benden alıyor
Mesaj tarihi:
sabah akşam dişlerimi fırçalarım yine çürkler )=
hatta en öndeki dişim kırılmıştı kısmen zamanla iyice çıktı,şimdi sadece kökü var,takma diş kullanıyorum.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
dunno said:
hastam olun istiyorum hepiniz
paticigin 5te biri gelse bana 5 senede havuzlu jakuzili evimi aldım demektir
sakın fırçalamayın
cikolata yiyip yatın
su içmeyin
bana gelin bol bol

Dişçi misin dişçi mi olacaksın, yoksa herkes sana hasta mı olsun dsfg? Dişçilik falan okuyosan sorayım, benim hayatımda dişim çürümedi, ağrımadı, inci de gibiler çok şükür de, yine de gitsem mi bi kontrole, hani çaktırmadan bişey olmuş olabilir mi aşşalarda. Ağrı sızı yapmayan hastalık falan ne bileyim. Doktor bulmuşken sorayım.

bazı disler var tukuruklerinin asit baz oranı sayesinde curuk olmuyo agızlarında... yani orana baglı
sen de o insanlardansindr.
yine de genel bi kontrole git ucretsiz muayene ediyo cou dis hgekimi reklam olsn diye
ben olucam bir gn evet=)
  • Yeni Oluştur...