Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Gerge oyunda insanlara nerdeyse hiç görünmemeni gerektiren nosferatu ırkı var, sokağa cıkamıyosun kanalizasyonlarda dolaşıyosun falan. tatmin eder rogue isteğini senın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 valla ben malkavian ile stealth oynamiştim oyunun bitene kadar oyunun her yerinde boss fightların bir cogu dahil stealth e girebiliyordun ama komik şekilde oyunu kolaylaştiriyor stealth. %100 sansla herkesi arkadan tek vurusla öldürüp tekrar stealthe gecebiliyorsun. bayıyor :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Oyundaki çoğu disiplin için söylenebilecek bişey o. Celerity imba, o stealthle backstab vurma olayı imba, teremerenin bloodboili imba vs. Sonlara doğru baya kolaylaşıyor oyun bu yüzden. Ama sanırım yapımcıların özellikle koyduğu bişey. Vampirim lan daatırım diye geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ya ben bu oyunu tekrar oynamak istiyorum da, steam versiyonunu purchase edeyim diye düşündüm. ancak o unofficial patch'e izin vermiyormuş herhalde. ankara'da hiç bir yerde oyun satılmıyor. korsan indireyim dedim de, en son oynadığım zamanlarda emulatör hadisesi vardı sanırım. cd'yi mount ediyorsun, onu daemon'la emüle ediyorsun felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Blackcats'den indiriyorum şu an ben. Sorun çıkacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 blackcats üyelikli değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 üye olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Yüklüyorum şimdi. Bakalım nasıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Widescreen şeçeneği menulerde yokmuş. Ama bu patch ile açılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 unofficial patch yüklediğin zaman bu işlevi yapmıyor mu o? illa bir de bunu da mı yüklemek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 oyunu kurdum, patch'i kurdum unofficial patch'i de kurdum. ama out of frequency hatası veriyor monitör. hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 benim laptop 60hz de çalşıyor. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 lcd de hz muhabbeti olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çok iyiydi, gaza getirdi white wolf'dan clan romanlarını buldum 500 sayfalık 4 cilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben bu oyunun gerekli olan tüm patchlerini bulabileceğim bi kaynak istiyorum pilis! edib: bi de crackli patch mi aramak zorundayım oyun korsan çünkü [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 21:55 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 şurda olması lazım http://www.planetvampire.com/ yanlış hatırlamıyorsam korsanları crack li değildi.deamon tools la filan çalışıyodu.muhtemelen ihtiyacın olmaz. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 21:58 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 http://games.softpedia.com/get/Patch/Vampire-the-Masquerade-Bloodlines-Patch.shtml Bu mesela Unofficial ama baya birşeyi fixlio. http://files.filefront.com/Vampire+The+Masquerade+++Bloodlines+v41+Patch/;8421509;;/fileinfo.html Bu da başka bi Unofficial, yine baya bi fixlio. Alttaki daha büyük, baya daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 birbiriyle çakışıp mallık çıkarmadıkları sürece tüm patchleri söyleyin ben indirirm hepsini. bilgisyar 2.4ghz 512ram 128ekran kartından oluşuyo çünkü. nasolsa kasacak bari daha az kassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 2 farklı patch kurma, çünkü bunlar official değil, dosya içinde data değiştiriyorlar. Mutlaka çakışır hatta overwrite falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hmm o zaman officialları fln takip edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya officialları zaten yükliyceksin.firma kapandığı için yakın zamanda çıkan official patch filan yok,(bi daha da olmıycak.ööhüüüv troika :( ).yani ne yapacaksan önce officialları kurup yapıcaksın.sonrasında deniyeceğin patchlerde zaten der sana şöyle kur filan diye. 512 ram kasar ama oynanır.yanlış hatırlamıyorsam bende ilk 512 le bitirmiştim.o zamanlar patch filan da yok heeey gidi heeeyy [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 22:55 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 512 ram cok iyi açiyor. ben de o dönem 256 vardı arkadaştan ödünç alip bitirmiştim çok akıcı bir şekilde oynanyordu lakin planetvampire da açilan o dönemin başlıklarında 1gb ramım var kasıyor diyen adamlarda vardı. hatta sistemleri o dönem için hayli hayli yüksek olan adamlar bile oynayamadığından yakınıyordu oyun çok buglı biraz şans işi. planetvampire da yanilmiyorsam bissürü patch var onları dene hatta multiplayer falan olayını açan patchlerde var sanırım nese kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende de 1gb ile kasıyordu nedense heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 snaırım bu oyunun başka bir başlığı daha vardı galiba ama neyse şunu görünce gaza geldim yüklim dedim yeniden bakin bakalim bir. http://forumplanet.gamespy.com/bloodlines_modding/b50392/20011961/p1/?13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar