BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bu download accelratorü sildikten sonra şu ; [spo1=Gereksiz bar][/spo] ortaya çıktı ve her explorerı tıkladığımda açılıyor ve kapanmıyor köşede x olduğu halde.Bir çok program kullandım hiç biri bulupta temizleyemedi.Format kesin çözüm ama belki silicek başka bir program vardır?Çözümü bilen varsa lütfen yardım etsin.[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 program ekle kaldırı karıştır[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 programı kaldırdım program yok pcm de[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yokmu bilen çözümü bana yardım edebilcek ? :/[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Spy taraması yap... Bir de www.getfirefox.com[signature][hline]God fuck america... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 dapı yüklerken soruyordur bunuda yükleyeyimmi fln die baştan dikkat edeceksin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Zenphex_Majoram, 29 Ağustos 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Spy taraması yap... Bir de www.getfirefox.com Microsoft antispayware kullandım ııh bulamadı[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 spybot ve adaware dene bi de geçenlerde ilk defa birine güvenip bişey kurmuştum içine ettiydi pc'nin. sonra ikisi ile düzelttim[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yuh be resmen rezillik . yeni bi download programi bulmam lazim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 başlattan çalıştır ı tıkla çıkan yere msconfig yaz ordan kaldırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hijack this kullan[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben de dap kullanıyorum böyle bir bar yok alal[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben de msn plus ı yükleyince oldu kurtulamdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 spy ya bu .bundan hijack le %100 kurtulursunuz ama hijack spyları silerken silmemesi gereken dosyalarıda silio:D onun için başka bi program daha vardı ama hatırlamıorm ismini kendi bilgisayarıma geçince yazarım.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Queen, 29 Ağustos 2005 13:05 tarihinde demiş ki: hijack this kullan Saolun kullandım buldu barı fix yaptı.Bar hala aşağıda duruyo tabi ve her aramada hala buluyor barı.Başka programmmmm :/[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 spysweeper ama paralı spybot s&d iyi bir program hijackthis kullanması zor ama herşeyi silebileceğin bir hede cwshredder deniyebilirsin ama ne kadar etkili olur bilmiyorum. bilgisayarının içini karıştırsana. program files, windows klasörlerini felan incele. belki dap'ı uninstall etmene rağmen klasörü hala duruyordur. olmadı register ayarlarında bu barla veya dap'la ilgili birşeyler vardır onları silersen de kurtulabilirsin belki. bu tip adware programları yüklerken dikkatli olcaksın :) "onu yüklüyüm mü, bunu yüklüyüm mü" diye soruyor. dikkatsiz kullanıcılar hepsine evet diyor. sonra başlarına bu tip belalar geliyor. boşuna demiyoruz getright kullanın diye :) bir de evet mozilla firefox kullan. en azından böyle dikkatsizlikler sonucu orasında bi ad burasında bir spy şurasında bir bar şeklinde kullanmana gerek kalmaz[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bende de aynı sorun vardı.Bakıyorum nerden halledeceğini ama işyerindeki explorer farklımıdır nedir bulamadım.Evdeki bilgisayarda Explorerin seçeneklerine Explorera yapışkan olarak çalışan birsürü program var.Barlarda buna dahil.Onlar zaten Trojan Virus gibi gözükmüyor. Zaten onu yoketmenin 2 yolu var.O explorera yapışık çalışan programların listesini explorer içinde bulmak diğeride format.İçinde bulmak derken yukardaki tools , favorites , view gibi seçeneklerin birisinde olması gerek.Yada onların alt seçeneklerinde.Bende bayaa bi kurcalarken rastgele bulmuştum onu.Umarım bulabilirsin çünkü çok illet bişey.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar