Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alliance değil gayliance... (av ve wsg hikayesi)

Jaan

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 27 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
Eh yane oluyo gayet yapan yapiyo. Yane IA ve Nihilum cidden enfes guildler sabah aksam kasiyolar ama sonucta char bunnar belirli kisintilari var. Her yerde kaybip Shamanlari suclamak yerine taktiksel oynasa all,ianceda ayni sansa sahip bizle. Tabe 1.3 vs 1 favoring alliance BL de hala tam 40vs 40 olmuyomus BG ama napalım 1 shaman dunyaya bedeldir diyip kacıyorum.

Bu arada dip not.

GIMPED FEMALE PALADIN SAM

şimdi bone'cum şaman hem teoride hem pratikte paladinden üstün değil mi pvp'de? grup pvp'de durum aynı değil mi? wsg gibi bir ctf haritasında, hızın birinci öneme sahip olduğu bir haritada, düşmanı yavaşlatmak için elli çeşit yöntemi olan, üstüne kendi de hızlanabilen bir sınıf değil mi şaman? paladin de oyunun hem snare'e sahip olmayan hem de kendi hızlanamayan tek sınıfı değil mi? daha da detayını zaten konuştuk başka başlıklarda ama bunu kabul etmeyecek insanın oyundan anlıyor olabileceğini pek sanmıyorum.. paladinin yapabildiği şeyler var ama şamanın yapabildikleri çok daha fazla..

ha ayrıca bir gimped'im bir gimped'im ki sormayın, emerald dream alliance üçüncüsüyüm, en yüksek rankli paladinim bu hafta o nedenle.. :-p (gerçi pope geçen hafta ikinci olmuştu heh)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Av ye girmek için çok bekleyen taraf alliance , oyüzden horde un yenilirken çıkıp başka bişi yapması normal. Adamlar istediği an tekrardan girebilirken bir alliance 2 saat bekleyip haritaya girdiğinde birşeyler kazanim hiç olmazsa diye oynuyor.

Pre-made raid gördüğüm zaman durmuyorum şahsen, gidip tv felan izleyip başka AV ye giriyorum. Geceyarıları girdiğim zaman kesin yeniyoruz =P sayı üstünlüğü saolsun yoksa bu kadar gerizekalı alliance varken 40 a 40 da almak çok zor. Exploit yapıp 4-5 saat aynı spotda corpse olarak bekleyip reputation leech edenmi dersin, hıyar gibi girip mob kesmeye gidenmi dersin, aptal gibi gelip fishing yapanmı dersin hepsi alliance da var. haritada 40 a 25 gözüküyoruz, horde base ine dayanmışız.. o ne .. biz bizden 20 kişi etrafta saçma sapan şeylerle uğraşıyor bizde birşey yapamıyoruz lol, sonra toparlanıyoruz falan ram riderlar spawn oluyor saldırılıyor bunların base ine giriyor, 3-5 akıllı hadi kulelerini alalım diye yırtınıyor. Kaç dakkadır 1 adım ileri gidemediğimiz yerde ram riderlar gelmişken kule için uğraşmak nekadar mantıklıdır tahmin edin artık.

Neyse güç bela graveyard a saldırmaya ikna ediyoruz arkadaşları (aslında ikna etmiyoruz rogue un teki ninjalıyor millette gaza gelip saldırıyor direk). Gy alınınca direk 25-30 olan horde zaten 13 e iniyor. Millet dalga geçmeye başlıyor yine, birileri gidip korrak avlıyor diğerleri eşyaları veriyor , kuleleri alıyor felan ama son graveyard alınana kadar tam işkence.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim serverde alliance Warsongdanda av de de kazanmaya zorlamaya başladi en az 10 pala oluyor adamlar hiç birşey yok decursive + heal saliyorlar onden 3-5 warrior arkadan yag o kadar çok healer varki hangi biri ile uğreşacaksin zaten skor yapayim hiç ölmiyeyim diye hayatim scorc blast kasmakla geçio :D (Respect to arcane/fire frost suck)fena değil sonunda zorlamaya başladi alliance av de imbadins power :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tamonikiden, 28 Ağustos 2005 04:27 tarihinde demiş ki:

Ayrica Random larda ise genelde Alliance kazanır.Cunku zaten grupsuz olarak giren horde cok nadir BG lere.Burdada Horde oyuncularinin ne kadar honor Point delisi oldukları gibi bişi olusuyor.Sahsen WG de Biz Random oyuncular genelde eglenip Adam kesmek ve bi yandanda bayrak almak isterken horde ler etraftaki milleti unutup direk bayraga hucum ediyorlar.

Hahaha. işin komik yönü ise allianceların zerg mantığıyla horde kesmeye kasıp hem 3-0 yenilip hem de fraglerde sonuncu olmasıdır.
Bu mantıkla hareket eden adamlar zaten frag de yapamaz. Random-random gruplarda yüzde 80 horde kazanır. Aylarca o WGde kasstım ben, 2 haftadır vazgeçtim. Çok çok az oldu random allylara yenildiğim.

Sana bunu anlatmıştım ama sen anlamamışsın, WGde bayrak kapmak en çok honoru getiren şeydir ben adam kestim diyip 3 kere adam kesip 15 kere ölmek de ne marifettir ne de eğlencelidir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

random grupla girip random horde grubunu wsg de yendik. Ama sonra hazır bir ekiple karşılaştık yediler bizi.

şu alliance da av sırası bekleme oalyına kıl olmaktayım dün 1.5 saat sıra bekledim girdik ve girmemden 2 dk sonra oyunu kaybettik. bir şekilde karşı tarafta ne kadar kişinin sırada olduğunu görebilmek lazım böylece ona göre millet sıraya girer. bariz geceleri horde olmuyor alliance sayısına göre. sonra alliance saatlerce bekliyor...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 28 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
said:
Tamonikiden, 28 Ağustos 2005 04:27 tarihinde demiş ki:

Ayrica Random larda ise genelde Alliance kazanır.Cunku zaten grupsuz olarak giren horde cok nadir BG lere.Burdada Horde oyuncularinin ne kadar honor Point delisi oldukları gibi bişi olusuyor.Sahsen WG de Biz Random oyuncular genelde eglenip Adam kesmek ve bi yandanda bayrak almak isterken horde ler etraftaki milleti unutup direk bayraga hucum ediyorlar.

Hahaha. işin komik yönü ise allianceların zerg mantığıyla horde kesmeye kasıp hem 3-0 yenilip hem de fraglerde sonuncu olmasıdır.
Bu mantıkla hareket eden adamlar zaten frag de yapamaz. Random-random gruplarda yüzde 80 horde kazanır. Aylarca o WGde kasstım ben, 2 haftadır vazgeçtim. Çok çok az oldu random allylara yenildiğim.

Sana bunu anlatmıştım ama sen anlamamışsın, WGde bayrak kapmak en çok honoru getiren şeydir ben adam kestim diyip 3 kere adam kesip 15 kere ölmek de ne marifettir ne de eğlencelidir.

Belliki kuyruk acin var benden +si da
Zaten sen hala en cok honoru getiren şeyden bahsediyorsun sen git honor topla bab pls
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 28 Ağustos 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
Tamo, şimdi Wsg ye biz hp için değil eğlence için giriyoruz demek bana yetemedik takılıyoruz işte demek gibi geliyor kusura bakma.

Sonuna kadar haklısın kardeşim random Allyler olarak guild Hordelere yapabilecegimiz birşey yok bizde eglencesine takılıyoruz. ama random horde gorursem hem eglenceme bakarim ki random hordelerde sırf bayrak icin kosmuyor ben cok iyi bilirim random hordelerle ne cekismeli maçlar oldugunu 2-2 de kalır hatta millet bayragi unutup meydanda savasır o zmana cok eglenceli olur oyun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala inanamıyorum BL de Allyların Av'da yeniliyoruz diye şikayet etmelerine..
Sanırım o arkadaşlarda en az benim kadar bahtsız :)
Şu ana kadar 50 den fazla Av ye girdim ve her girişimde bir taraf kazanana kadar oyunda kaldımve hep random girdim yani bodos tek başıma first ava. la girdim
40 keresinde yenildik :D ama buna yenilmek denmez ezilmek büzülmek üstüne basılmak buruşturulup bir kenara atılmaş aşşalanmak fln derim yani 20dk sonra ally lar bizim ana kampın onundeki gv ye kadar ilerlemiş oluyorlar..
Farkettiğim şey allyların bizim burada sürekli kurt kestikleri ama bizim horde ların pek ram kesmekle ugraşmadıgı bu yüzden biz 1 kere squad yollarken onlar 3 kere fln yolluyorlar..
Bazen zar zor 1-2 rogue u ikna ediyorumda gidip ram derisi getiriyorlar ozaman anca squad salıyoruz
Squad dedigime bakmayın az önce homeworld 2 oynuyordum alışkanlık yapıyo feci şekilde oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaten sen hala en cok honoru getiren şeyden bahsediyorsun sen git honor topla bab pls

Tabi canım kuyruk acım var benim seni görünce frost shock yiyorum aman tanrım tamonikiden napıcam şimdi ben diye kitlenip kalıyorum ondan böyle söylüyorum ben.

[Bu mesaj Pirvan tarafından 29 Ağustos 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim umurumda değil de ne zaman pvp ile ilgili başlık olsa 16 yaşındaki genç tamonikiden kardeşimiz atlar ve "ben zevk için oynuyorum yoksa ezerim zaten ally hep horde u yener keke ben legolasım" falan diyor ona kızıyorum.
Zevk=kazanmaktır BGde bu kadar. eğer ben gankten zevk alıyorum diyorsan gidip blackrock mountainde savaşabilirsin mesela o zevklidir işte, BGnin amacı kazanmaktır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 29 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
said:

Tabi canım kuyruk acım var benim seni görünce frost shock yiyorum aman tanrım tamonikiden napıcam şimdi ben diye kitlenip kalıyorum ondan böyle söylüyorum ben.

hic karsi cevap vermeyi beceremiyorsun .

Sosyal ağlarda paylaş

gözlerim yaşardı.eskiden her av ye girdiğimde alliance frostwolf keep e kadar gelmiş olurdu.tamamen raid durumuna bağlı.ben daha çok horde yenilirken bikaç adam ile arkadaki graveyardları almaya çalışırken 3 e 10 zerg yerdim.

wsg de ise guild rulz yani.insanlar laf anlıyor en azından.alliance bana daha çok düzenli oynuyor gibi geliyordu.yani mesela random vs kr maçlarında bir türlü kazanamazdık adamlar feci koordinasyonlu oynarlardı.
taktik olayı kişiden kişiye göre değişiyor.mesela nihilumdan fazla kişiyle oynamışlığım yoktur ama jihanla bulunduğumuz bi party den kaybetmişliğim yoktur.yada mesela dehdar a herkes kıldır fakat wsg de taktik olayından anlayan tanıdığım 3-4 shamandan biridir.

shaman vs paladin olayına gelince.av tamamen survivality olayına bağlı olduğu için paladin açık ara önde.ama shamanda böyle cephe gerisi operasyon adamıdır :) paladin durup heal ederken daha az fiziksel damage yiyeceği için daha avantajlı.
wsg de ise tamamen oynamaya bağlı.shaman über gözüküyor ama earthbind totemin 15 sn fs nin ise 6 sn cooldown ı var.paladin ise cleanse ile eziyor.ama mesela 3 paladin 7 kişiye dalıp bayrağı alamazken shaman alabiliyor
(çok uzun mu yazıyorum ne)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

cleanse i aura yapsınlar o zaman kabul edeyim. earthbinde totem etrafta herkezi yavaşlatıyor. kısran bile son efekt üzerinde kalıyor. cleanse her seferidne sadece bir kişiye atılabiliyor. biri bir saniyede herkezi yavaşlatıyor diğeri oradaki alliance sayıısı kadar saniyede alliance ları kurtarıyor.

kalbalık ortamda shaman çok daha güçlü.

av de ise garip bir durum var. Feci karambol ve bazen paladin ilk defa uzun süre hayatta kalabilme geyiği sayesinde bir işe yarayabiliyor. (eğer diğer oyuncularda adam akıllı oynarsa)

dün sabaha kadar arathi basin oynadım test server da. acaip zevkliydi. 15/15 ve etrafta ele geçirilen 5 yer var. hepsi resource topluyor. bir tarafa 2000 resource a ulaşınca bitiyor.
15 kişiyle 5 base i birde nelinizde tutamıyorsunuz ama 3 tane tutmayı başarırsanız :D kazanırsınız. ve oraya epic mountsuz girilmez.

ayrıca how yi denedim. acaip komedi bir büyü. karambollerin yeni golcüsü yapmışlar paladini. şöle diyim %20 health de adamı çok rahat öldürebiliyor hemide 30 yard range i var.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...