-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 e işte ! kendi yapsın o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 -Deno- said: Sam said: metal lazımdı hatırladığım, al da metal olmadan yapamıyordu. toprağa el basıp cart diye demir botlar yapamıyor yani. e abi ben sana dolu örnek veririm o zaman edward'ın ortamda metal bulunmadığı zamanlarda arüfonzo'nun armorını tamir ettiği anlar için. en basiti, tünelde greed tayfasının bıradoli ile savaştıkları bölüm. onun sonunda tünelin içinde tamir etmiyor muydu ed ? ya da hastane bölümlerinde, şu edward ve al'in arasının gerildiği bölümler. etrafta metal olması gerekiyorsa da bari bunu belirtsinler de bizde böyle ikilemlere düşmeyelim, koskaca arü'ye yakışmıyor yoksa. terzi kendi söküğünü dikemez sdfasaadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bansheee said: Sam said: metal lazımdı hatırladığım, al da metal olmadan yapamıyordu. toprağa el basıp cart diye demir botlar yapamıyor yani. hmmm linle beraber takıldıkları bölümde line çamurdan kılıç yapmadı mıydı yaw kandan yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 BÖYLÖR Full metal alchemist'i animefreak.tv'den türkçe alt yazılı olarak izleyen biri pm atabilir mi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 52 ne zaman çıkıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Yarın TSİ 11 de yayınlanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Sam said: gecko tamam da o karakterin "İŞTE GELDİM BURDAYIM CEEE" diye çıkması ve şaşırtması gerekiyorken "aha hangi dk çıkacak" diye bekleyecek seyirci. aynı durumu valkyria chronicles ikinci op'ta da yapmışlardı, 10 bölüm başroldeki kahramanı süpermen gösteren op seyrettirdikten sonra 2-3 bölüm "acaba başrol kahramanı süpermen mi? olabilir mi böyle bişi?!!!" diye keşfetmeye çalıştı karakterler lol. O hadi neyse de Sam, asıl Opening'de ne spoilerlar var gidişatı bilmeden anlayamayacağınız, bir farkına varsanız şu an ettiğinin 10 katı küfür edersiniz muhtemelen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 52 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Çoooooooook iyi bölümdü.Armstronglar FTW!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tam anlamıyla süperdi. yarım kalan savaşlardan 52 nin süper olucağını çıkarabiliyoduk ama bu kadar güzel olmasını beklemiyodum. Dövüş sahneleri süperdi. Al ın bloklanan kılıcı alchemy le yamultarak pride ın kafasına savurması sahnesi ohaaaaa dedirten cinstendi. Bölümün en epik sahnesi olarak o sahneyi seçiyorum (gerçi Armstrong abinin Sloth la kapıştığı sahne de ayrı bi mükemmeldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dayanamadım, aç kapa yaptım. 52 al ve blok çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 52 pride önüne geleni ham yapıyor, skillerini kullanabilecek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 manga 106 birkac gun olmus, yeni gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 52 Bölümdeki müthiş kapışma sahnelerinin yanı sıra Kimblee'den de kurtulmak iyi oldu. En sevmediğim karakterdir şu seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 @rock : tam kurtulduğumuzdan emin değilim. -gerçi ne manga okudum ne eski seri izledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Fly said: 38 çok uzattılar yokiyi 52 demişsin de adam günü kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sonraki bolum ozetinde; mustang'in o gozler ve bolumun isminin the flames of revenge olmasi. eyvah eyvah, hawkeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 cakeonroof mustang'in intikamını almak istediği tek kişi maes hughes. onu da envy öldürmüştü. ve yanlış hatırlamıyorsam mustang bunu bilmiyor. + zombiler mai chan'e de çabucak ulaşmıştı, bu da demek oluyor ki envy yakınlarda. karşılaşırlar da, mustang bir şekilde hughes'i öldürenin envy olduğunu öğrenirse envy'yi paralar gibime geliyo. ben de bi "noluyo lan?" dedim ilk başta. sonra aklıma geldi, hawkeye değildir de envy'dir o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 envy olabilir, kılık değiştirip karşısına çıkarsa eğer o değilde niye bütün homonculusları mustang öldürüyor lan önce lustu bi güzel yaktı, şimdi sıra envy de mi bide şu var homonculuslar ilahi komedyadaki 7 ağır günahtan alıntı olduğu için ölümleri de öyle olmalı lust öyle öldü mesela, 1. greed de öyleydi. bu sıraya göre devam ederlerse envy ölemez orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 52 gene enfes bir bölümdü, aksiyona doydum. özellikle alphonse vs. pride / kimblee dövüşü naruto'nun dövüşlerini aratmadı, son derece hızlı ve akıcıydı. armstrong kardeşler de muhteşemdi, alex bir kez daha yardırdı. bu arada belirtmeyi unuttum, mai chan'da da iyi taijutsu var ha. envy'i central'a geri getirdiği için az saydırmamıştım kendisine ama şimdi o da takdirimi kazandı, aferin kız. edward tayfasını niye bu kadar az gösteriyorlar anlamadım, oraya da biraz daha ağırlık verselerdi keşke. mustang geldi, anca şimdi oraya yoğunlaşırlar. edward'ı biraz daha kesip doğrarken görmek istiyorum ben, resmen sıfatından uzaklaştırdılar ed'i. kimblee'nin aradan çıkması iyi oldu, sanırım pride bir sonraki bölümlerde saldırılarına patlamalar falan da ekleyecek, bizimkilerin işi zor eğer pride da dalarsa aralarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 52 kimbleenin ölümü mangadakinin onda biri kadar FUKK YEARR dedirtmedi, apar topar hadi beyler konu ilerliyor bekleme yapmayın der gibiydi çizim kalitesi de düştü mü naptılar anlamadım, başka bir şey izler gibiydi bu bölüm. Mum_Chamber said: manga 106 birkac gun olmus, yeni gordum. manga 106 oha kimbleeyi beklemiyordum xerxesi hele hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 al cok kral lan. kimblee-manga spoilerli adamin animede oldugu gun, mangada tekrar gozukmesi cok enteresan oldu, ama gidisi cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 FMA Brotherhood u kacıncı bolumden izlemeye başlıyorduk. Direk 7 den başlasam olur mu ? Eski tekrar şeyleri izlemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 soru Az mı kaldı şimdi animenin bitimine? Son geliyor mu yani? Mangaya hiç göz atmıyorum çünkü en son göz attığım manganın animesini izlemez oldum ve bu haksızlığı fma'ya yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 anime bitmesin lan )'; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar