Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

49

çok baba bölümler geliyor, wrath bir yerden yökürerek çıkıp ağız burun kıracak, envy ise küçük kızı kandırdı bakalım esas formuna dönebilecek mi...

greed i ezik yaptılar iyice, adam bütün bedenini kaplayacak şekilde açsa karbon fiberini alayını alacak, açtırmıyorlar. ilginç.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk seri de güzeldi ya, sadece sonu fiyaskoydu bence.

ilk seriyle ikincisi bağlantılı değil, ama yine de ilkini izle derim. nasıl olsa seri devam ediyo ve elindeki bölümleri bitirdiğinde her hafta burada yeni bölümü beklemek zorunda kalıcaksın. benim tercihim önce ilk seriyi bitirip kaçınılmaz sonu ertelemek olurdu^^

ama ilk seriyi hiç izlemeden bunu izlersen de pek birşey kaybetmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

49

gayet güzel bir bölümdü bence. baştaki akıcı combat güzeldi. al takdirimizi kazandı, çok pis ambushlanmıştı geçtiğimiz bölümlerde. hazır vakit varken selimünün de kafasını koparsa dedim içimden ama olmayacak bir şey tabi o. bölüm cidden çok kısa geldi bana da yalnız. kimblee gene baş ağrıtacak gibi gözüküyor promised day gününde. edward'ın da sondaki cape'ini giymesi pek bir karizmaydı, dağıtacak ortalığı deli çocuk. neyse güneş doğdu bakalım en sonunda, dananın kuyruğu kopacak.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...