TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 o değil envy yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 peki brotherhood'u izlemeden önce diğerini izlemek gerekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hayir. hatta izlememek gerekli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Diğerini izle derim ben hep tek başıan güzel hem de brotherhoodun başları daha detaysız, daha önceki seride o kısımlar detaylı detaylı anlatıldığı için. Bence izle önceki seriyi. Bunu da izlersin onu bitirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben ilk seriyi hic begenmemistim. olay akisi cok yavas, karakterler cok yuzeysel gelmisti. ilk serinin 20-30 bolumu ikinci seride 10 bolumde isleniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 49 çok baba bölümler geliyor, wrath bir yerden yökürerek çıkıp ağız burun kıracak, envy ise küçük kızı kandırdı bakalım esas formuna dönebilecek mi... greed i ezik yaptılar iyice, adam bütün bedenini kaplayacak şekilde açsa karbon fiberini alayını alacak, açtırmıyorlar. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ilk seri de güzeldi ya, sadece sonu fiyaskoydu bence. ilk seriyle ikincisi bağlantılı değil, ama yine de ilkini izle derim. nasıl olsa seri devam ediyo ve elindeki bölümleri bitirdiğinde her hafta burada yeni bölümü beklemek zorunda kalıcaksın. benim tercihim önce ilk seriyi bitirip kaçınılmaz sonu ertelemek olurdu^^ ama ilk seriyi hiç izlemeden bunu izlersen de pek birşey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 önce ilkini izle aynen. çünkü buna başlarsan kimburi gibi bi yavşağın nefes alışına tahammül edemeycen. ama öteki türlü ilkini izleyip gelene kadar ölür zaten. sende "oh iyiki ölmüş." dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aferin spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yoo. hiç de. kimburi spoilersa fullmetal alchemist de spoiler. brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 iyi peki sen kaşındın mustangı öldürüyo wrath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yaw, salak mısınız abi, ne yapıyorsunuz ya : ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bende tam bunu soruyordum kendime harbi. gecko said: aferin spoiler. gecko said: iyi peki sen kaşındın mustangı öldürüyo wrath başarısız troll seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gecko said: iyi peki sen kaşındın mustangı öldürüyo wrath Ne biçim insansın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 şaka yaptım lan sizde hemen ciddiye alıyorsunuz kurallarda yasak zaten mangadan spoiler vermek niye yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mustang wrathi olduruyo aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mustang karizma adam ya ölmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 49 gayet güzel bir bölümdü bence. baştaki akıcı combat güzeldi. al takdirimizi kazandı, çok pis ambushlanmıştı geçtiğimiz bölümlerde. hazır vakit varken selimünün de kafasını koparsa dedim içimden ama olmayacak bir şey tabi o. bölüm cidden çok kısa geldi bana da yalnız. kimblee gene baş ağrıtacak gibi gözüküyor promised day gününde. edward'ın da sondaki cape'ini giymesi pek bir karizmaydı, dağıtacak ortalığı deli çocuk. neyse güneş doğdu bakalım en sonunda, dananın kuyruğu kopacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mangayı okuyan arkadaşlardan geckonun söylediği olayın doğruluğu/yanlışlığı konusunda öm alabilirmiyim. ps: spo değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 50 armstrong abla nasıl bi karakterdir ya, her bölümde karizmasına karizma katıyo. süperdi yine. mustangin organizasyonu da sağlam bastırıyo kukla ordusu da canlandı. gerçi ben böyle bi terminatör kıvamında ağır şeyler sanıyodum bunları, vieeee diye fırlayınca yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 50 father in ordusu çok fena planlarını bozacak, bakalım 3-4 bölüm içinde bitiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 3 kere hep beraber: Armstrong Armstrong Armstrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aykut git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 eclipse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar