Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diğerini izle derim ben hep tek başıan güzel hem de brotherhoodun başları daha detaysız, daha önceki seride o kısımlar detaylı detaylı anlatıldığı için. Bence izle önceki seriyi. Bunu da izlersin onu bitirince.
Mesaj tarihi:

49

çok baba bölümler geliyor, wrath bir yerden yökürerek çıkıp ağız burun kıracak, envy ise küçük kızı kandırdı bakalım esas formuna dönebilecek mi...

greed i ezik yaptılar iyice, adam bütün bedenini kaplayacak şekilde açsa karbon fiberini alayını alacak, açtırmıyorlar. ilginç.

Mesaj tarihi:
ilk seri de güzeldi ya, sadece sonu fiyaskoydu bence.

ilk seriyle ikincisi bağlantılı değil, ama yine de ilkini izle derim. nasıl olsa seri devam ediyo ve elindeki bölümleri bitirdiğinde her hafta burada yeni bölümü beklemek zorunda kalıcaksın. benim tercihim önce ilk seriyi bitirip kaçınılmaz sonu ertelemek olurdu^^

ama ilk seriyi hiç izlemeden bunu izlersen de pek birşey kaybetmezsin.
Mesaj tarihi:

49

gayet güzel bir bölümdü bence. baştaki akıcı combat güzeldi. al takdirimizi kazandı, çok pis ambushlanmıştı geçtiğimiz bölümlerde. hazır vakit varken selimünün de kafasını koparsa dedim içimden ama olmayacak bir şey tabi o. bölüm cidden çok kısa geldi bana da yalnız. kimblee gene baş ağrıtacak gibi gözüküyor promised day gününde. edward'ın da sondaki cape'ini giymesi pek bir karizmaydı, dağıtacak ortalığı deli çocuk. neyse güneş doğdu bakalım en sonunda, dananın kuyruğu kopacak.

Mesaj tarihi:

50

armstrong abla nasıl bi karakterdir ya, her bölümde karizmasına karizma katıyo. süperdi yine.

mustangin organizasyonu da sağlam bastırıyo

kukla ordusu da canlandı. gerçi ben böyle bi terminatör kıvamında ağır şeyler sanıyodum bunları, vieeee diye fırlayınca yakıştıramadım.

• Yeni Oluştur...