Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Hem hız hem kalite sunucak çok sağlam gruplar sublıyor FMA yı, içiniz rahat olsun yani. Bir de dikkatiniz çekti mi bilmiyorum ama BONESun açıkladığı fix bi bölüm sayısı yok. Mangasıda zaten bitmek üzere. Büyük ihtimal mangaya çok sadık kalıp sonunu da getiricekler animesinde. Brotherhooda özel yapılan karakteri bile orjinal mangaka abla dizayn etmiş

http://img13.imageshack.us/img13/9539/1238921462145.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
SHS - Full Metal Alchemist: Brotherhood - 01 720p

Troll veya kötü kalite değildir Shinsen sonuçta. Ama bu hızı devamlı beklemeyin

tabiki de bu sadece ilk bölüm olduğundan böle hızlı bir çevrim oldu. Yoksa pazartesileri indiririz bunu genelde.

Ki hep pazar mı yayınlancak onu da tam bilmiyorum. Sanki aklımda bir yerden cuma diye kalmış ama bakalım...

ayrıca yavaş çekiyo ya. Delircem rawı izledik şimdi sub lazım ya da benim en kısa sürede japonca öğrenmem gerekiyo artık :D
aslında anlıyorum temel olarak konuşmaların bi kısmını da o anime izlemekten geliyo artık :P
Sosyal ağlarda paylaş

tbs nin pazar akşamı anime kuşağında işte. code geass r2 gundam 00 s2 oynadığı zamanlar. Japonyada akşam 5 gibi falan burda da pazar öğleden önce 10 a falan tekabül ediyor. Pazar akşamına yetişir gibi speedsublar. Adam akıllılar gece yarısını geçer ama tahminen
Sosyal ağlarda paylaş

Youtubedan bir FMA ilk bölümü bul,her girişte olaya kısa özet veriyorlardı.

Annelerinin ruhunu geri çağırmak isteyen iki genç kendilerini yakıyorlar falan gibisinden gidiyordu,biri teneke oluyor,diğerinin kol gidiyor,kardeşini tenekeden kurtarmak için maceradan maceraya atlıyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kısa özet

yanlış anlamazsan şöyle düzeltelim konuyu.Bu iki kardeşin babaları bilinmeyen bir nedenden evi terk ediyor.Anneleri de ölümcül bir hastalık yüzünden ölüyor.Bunlar da alchemy(simya) kullanarak annelerini geri getirmeye çalışıyorlar ruhunu değil:)
Alchemy bir şeyi elde edeceksen eşit birşey vermen gerekiyor.Ve bir insanı geri getirmek alchemyde yıkılmaması gereken bir tabu.
Çünkü sonucu hep felaket oluyor.Hem alchemy kullanana zarar veriyor hem de geri gelen homunculus(insanımsı) şeyler oluyor.Yani annelerini isteseler de geri getiremiyorlar.
Annelerini geri getirmeye çalışırken küçük kardeşin beden gidiyor.Büyük kardeşin bacak gidiyor.Kardeşinin ruhunu kurtarıp o armora yerleştiriyor bu sırada kolu da gidiyor.
İki kardeş bedenlerini eski hale getirmek için Philosophers Stone arıyorlar bu sayede bedenlerine kavuşacaklarına inanıyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...