CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İimiş Yok biri az önce gelip tek kişilik 20k ya var istiyen olursa dedide o yüzden benim öyle rahat duskunluğum yok uçsun yeter :)[signature][hline]Her zaman dogruyu soyleyin, ne dediginizi hatirlamak zorunda kalmazsiniz! Mark Twain Söylediklerimin iki anlamı varsa ve biri sizi kızdırıyorsa mutlaka diğerini söylemeye çalışıyorumdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Grand Enzo mu aliiym, lamborghini gallardo mu? TEcrübelerinizi paylaşır mısınız? diye sorsa birisi şimdi yaptığım geyiğin 100000 katını yapardım :D[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 aktiftablet o zaman sana milletin sahin modifiye edip resmini koydugu sitede lamborghinisinin resimlerini yayinlayan arkadasimi biraz arastirmani tavsiye ederim, hangi forumdu hatirlamiyorum.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 doğan görünümlü şahin ekonomik modifiye[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do oyu know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Amaç nedir Dela anlıyamadım ben pek?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 helikopterın temızlıgı nasıl olur otoyıkamaya falanda sokulmaz[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Janitschar, 17 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Amaç nedir Dela anlıyamadım ben pek? arastirma, bilgi paylasimi.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Hayır bu mesajındaki amaç nedir? Onu anlamadım dedim? Zengin arkadaşların olduğu kanısımı? Sende zenginsin demek mi? İstediğim herşeyi alırım demek mi? Bunu sordum... said: Dela, 17 Ağustos 2005 23:21 tarihinde demiş ki: aktiftablet o zaman sana milletin sahin modifiye edip resmini koydugu sitede lamborghinisinin resimlerini yayinlayan arkadasimi biraz arastirmani tavsiye ederim, hangi forumdu hatirlamiyorum. [signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hayir, lamborghini'nin ulasilmaz bisey olmadigini ve lamborghini sahibi olmanin ayip veya garip bisey olmadigini belirtmekti ki o forumdakiler de icten duygularla katilmislardi arkadasin mutluluguna.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 En içten ev dıştan dilekleriyle katılmışlardır orası kesin...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konu patladı birden noluyoruz, daha demin iki sayfa bir şeydi. Dela her konun ayrı sansasyon yaratıyor. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 47 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Tabi spor otolar falan güzel de... Sorum var güzel bir tane benim; İkinci el helikopter sitesi bulup yazan bi babayiğit var mı Dela? Ya da evde yapılan (hazır paket sen birleştiriyon, gaza gelip bardakla kaşıkla ölçü aramayın netten) helikopterlerin fiyatlarını veren var mıdır?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dasaaa bulduk bi kac tane enternasyonel araci helikopter satan. bu fiyatlari da oralara gore konusuyoruz, 1 m $ gibi sallamak yerine ; )[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 1m$ a air force one mı alıyorsun ehehe =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 1milyon$ bi şiii mi?? Buradan buyrun hangisini istersiniz?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cok yalan olur helikopter abartma bence, Cayenne neyine yetmiyor?? Daha taksitleri bitti mi ki onun?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 18 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 şöyle bişey delaya yeter bence http://www.aviatorsale.com/aix3980/[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bi ferrarinin içinde trafikte sıkılabilecek bi adam war mı ? motor sesi bütün sıkıntını alır konuyuda böle kaparım hadi eyw[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BELL 206 B Year 1985 Total Time TTSN 13493.0 Description Blue with Gold Stripe Availability Price £185,000.00 plus VAT Equipment: Headsets Bleed Air Heater Dual Controls High Skids Main Rotor Tie Down Cabin Doors Range Extender Flight Steps King KX155 King KT76A King KX170B Skyforce Skymap King KR85 ROBINSON R22 BETA II Year 1998 Total Time 3550.0 Description Aqua Marine Pearlescent Robinson R22 Beta II. Interior colour, Tan with Tan Leather seats. Very Good Condition. Availability For Leaseback or Sale Price £70,000 plus VAT Equipment Skyforce IIIC GPS King KY197 A Comm Radio King KT76A Transponder Pelter Headsets (2) Remote Altitude Encoder Mode C Slip Indicator Artificial Horizon Directional Gyro Millibar Altimeter Vertical Compass OAT Gauge Night Landing Lights Cabin Heater Defogger Fire Extinguisher Ground Handling Wheels ROBINSON R44 Total Time TT 1200.0 Description Gloss black Robinson R44 with Tan Leather Seats. Very good condition. Brand New Engine. Availability Leaseback Price £145,000.00 plus VAT Equipment Manifold Pressure Indicator ASI VSI Altimeter Gyro Horizon Directional Gyro Landing Lamps Strobe Lamp Rotor Brake King KY 197A VHF Com King KT 76C Transponder NAT AA80-020 Audio Panel 9 Hole Panel Honeywell KMD150 GPS BELL 206B JETRANGER Year 1972 Total Time Description Blue and White with Grey Leather Interior. Excellent condition throughout, with good component times remaining. Availability Immediately Price £240,000 GBP plus VAT Equipment Includes: Particle Seperator Cargo Hook Points Rotor Break Heater Range Extender Floor Protectors. Instruments Include: AH VSI DGI Turn Coordinator. ROBINSON R22 BETA Year June 1986 Total Time 190hrs left til O/H Description ZERO TIME BLADES. Robinson 22 Beta, White, with Blue Stripe. Interior, blue carpets with blue leather seats. Availability For Leaseback or Sale Price £38,500.00 + Vat Equipment Altimeter VSI Instrument Cluster Chronometer Vertical Card Compass King KI-208 Indicator King KX-155 Nav/Com Com Antenna CI 121 Nav/Vor Antenna Alternator (60 Amp) 7 Hole Console[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dela da girdi bu piyasaya[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hafif helikopterler var eğütim alıosun 2 kişilk ler 10 bin dolar falan ortalama ama iniş kalkış için alan ve izin lazım[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya neden bu kadar abarttığınızı anlamadım ben. Adamın parası varsa ve bir şeyi istiyorsa harcar yapar, para onunsa harcamak lüksü de onundur. Ayrıca bugün Range Roverlar falan 120K Euro civarında... O paraya ufak boy 2. el helikopter kolayca alınır. Ferrari merrari alınacak paralara kolaylıkla helikopter alınır. İmkansız bir şey değil. Bunun nesi saçma, niye bu kadar saldırmışsınız anlamadım işte. Teknik açıdan helikopter sahibi olmanın zorlukları var, ama parayı gözden çıkardıysa tamamen fantazi değil.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cafein sen de bi tank al, istanbulda dolasin birlikte...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bak o pahalıdır ama[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 BELL modellerı onerdım zaten aralarında en guzellerı en ozellerı[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar