Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topicime yazi yazmayin , istemiyorsaniz tiklamayin tarzi sozler...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

ve aynı şekilde public bi forum diye böyle b@b k3nk muhabbetleri oluyo direk herkes bi samimi bi samimi aynı forumu paylasıosun diye dimi?tanımadığın bi adam sana bunu söylese bakarsın yüzüne tip tip burada öle bişi de olamadığı için rahat insanlar.

tabiki sayın ... şeklinde olmucak ama yine de bu abuk mesajları bu açıdan da ele alabiliriz=)

[Bu mesaj Othranx tarafından 28 Ağustos 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

milletçe okumuyoruz faq boşuna okunsa problem olmaz lite görünümlü bi forum var ondan çok güzel duruyor ama içeriği kirleniyor karışıyor
ve ne bileyim bazen topicte bir kural olması bence çok hoş mesela o zeka sorusu olayında şimdi bakıyorsun 1k msg var atıyorum okumak istemiyorsun yada o kadar hızlı bakıyorsunki soruyu kaçırıyorsun cevabı kaçırıyosun hepsini okusan alakasız yazılar tahminler geyikler =) tamam hoşta ben soruyu görüp şansımı denemek istiyorum...

ama bir de bazı alakasız kişilerin dövmediği kalıyor ya ne bilim insan olmakla alakalı mı desem nette olunca ulan bi daha ne görürüm hatta yeni acc alırım kimliğim bile değişir salla küfret mantığı desem yoksa normalde ezilmişliğin farklı yansımaları mı desem yani söylenebilecek o kadar olasılık var ama heralde en nazik olanı "kibarlik,görgü ve bazı genel topluluk kurallarına uyulmadığı" için böyle davranıyor bu kişiler

ayrica konuyla pek alakasız ama örnek gösterilen topicte
antalyaya giti geçtim bunlarada koptum
said:
HymnOfSnuk, 27 Ağustos 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
İzmir güzel baya İzmir'e gidin.

said:
Mandoo, 27 Ağustos 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
abi ne izmiriya..direk istanbula gelsinler işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bencede Disappear haklı. burası bir forum yani tartışma ortamı. insanlar birşeyler hakkında tartışmak veya fikir alışverişinde bulunmak için konu açıyorlar. tutupta o tarz birşey demeleri için hiçbir yetkileri yok.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Bi yerden sonra topicin sahibide hakli sonucta birisi bir konu aciyorsa o konu hakkinda bilgilenmek veya bilgilerini paylasmak icin aciyor. Birisi alakasiz birsey soylerse bu saygisizlik olur.Özellikle son günlerde topiclerin cogu konuyla alakasiz yonlere cekiliyor. Dogal olarak topic sahipleride konunun disina cikilmamasi icin boyle yontemlere basvuruyorlar.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 28 Ağustos 2005 09:10 tarihinde demiş ki:
mesela şöyle bir sistem olabilir..açtığınız topike kimlerin mesaj atmasını istemiyorsunuz diye bir bölüm olur..ordan adamın adını yazarız açarken..o adam mesaj atamaz..
Birisi bir topic acsa, senin mesaj atmani engellese, icinde de sana verse veristirse mesela?

Sirf bunun icin karsi cikmiyorum o ayri, direk forum mantigina ters ve sacma soyledigin sey, ama bir de bu yonu var isin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 28 Ağustos 2005 02:07 tarihinde demiş ki:

Haksiz (bence tabi) oldugun durum, dogru yere acilmis insan gibi bir topice ukalaca, gereksiz, anlamsiz, konu ile alakasiz vs. postlar atilmasi durumunda topic sahibinin hakli tepki gostermesi.

ya tamam tepkı verebılırde adam demskı tyrande s.ktr gıt topıc ımden mı ne sanırım ole bısı demesıde sanrımım pek haklı degıl demı?hanı sey denır tamam topıc ı beyenmedysenız yazı yazmayın olsun bıtsın.bunu derse tamam sorun yok.ama kufur ederse yada bırısı elestırınce dırek laf sokmaya veya baska turden sozler kullanırsa kusura bakmayın ama topıc sahıbı bence haklı değildir..[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 28 Ağustos 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
ya hayır gelip Direk bodozlama dalıp alakasız bişeyler diyolar.

örnek

Ankarada 3 aylık yaz tatili

fiyatlar vs nolur?

Napcan ankarada tatil yapıp?

abi sanane alla alla ya.

amhuauha abı sabah sabah koptum hee :D zuah puhau bence super bı ornek vermıssın tebrıkler :)[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrande banlandi zaten, ben de normal insanlardan bahsediyorum.

Topic: bilmemne bozuldu napabilirim
Normal cevap: boyle boyle yaparsin
Ukala cevap: onu bile bilmiyo musun ya aheuahe bab kenk

Bu durumlarda topic sahibi hakli oluyor.

Ekleme: Aklimiza yarim saat icinde yeni birsey gelirse edit fonksiyonuyla ekleyebiliyoruz mesajimiza bu arada, bak ornek olsun diye yaptim ben.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 28 Ağustos 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 28 Ağustos 2005 09:37 tarihinde demiş ki:
said:
Sorj, 28 Ağustos 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
Yorumlara gel

mandoo nun yorumları supher yalnz :D

ne varmış abi yorumlarımda..hepsi de doğrular yani..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 28 Ağustos 2005 09:10 tarihinde demiş ki:
mesela şöyle bir sistem olabilir..açtığınız topike kimlerin mesaj atmasını istemiyorsunuz diye bir bölüm olur..ordan adamın adını yazarız açarken..o adam mesaj atamaz..

bunlar kesinlikle anlamsız, dendiği gibi burası chat ortamı değil ignore list falan oluşturulamaz , herkesin mesaj atmaya her zaman hakkı olmalıdır ; ama insanlar biraz laf anlasın , düzene saygı göstersinler ki karsısındakiler de ona saygı göstersin..ama asla ignore list falan olamaz imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 28 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
"bu topic benim , sen yazma , sen girme , sen git"
"Ya aslinda yeri internet ama buraya yaziyim dedim malum daha cok falan bakiliyo eheh"
"sanane kardesim bir derdin varsa mod'a mesaj at" "off lutfen cevap vermeyecekler mesaj atmasin" tarzi "isi olmayan yazmasin"
"begenmeyen okumasin"

çok çok doğru noktalara parmak başmıssın dis.

eskiden paticik "herkesin"di. mevcut paticik kurallarını moderatörler veya "şikayet butonu" değil, üyeler koruyordu.
birisi yanlış hareket veya kötü bir davranış sergilediğinde üyeler onu uyarır ve kınardı.

şimdi ise tam tersine eski paticik görgüsünü hatırlatan kişiler kınanıyor.
tamam, kötü mesajlarda hızlı şikayet yapabilelim diye şikayet butonu geldi. ama şimdi de şöyle oldu "moderatör müsün sen kardiş, değilsen sus" "madem mesajımdan şikayetçisin, git şikayet butonunu kullan" "konu hakkında birşey söylemiyceksen git topiğimden"
gibi laflar dönüp dolaşıyor.

eskiden kullanıcılar, kuralları kendi aralarında hatırlatıp uyarırdı.
fakat şu sıralar yeni bir kullanıcı olsa bile, kişi, altta kalmama uğruna karşıdakinin uyarısını bile dinlemiyor.

bu tip şeylerden de rahatsız oluyorum şahsen forumları okurken.

said:
Zeytin, 28 Ağustos 2005 02:07 tarihinde demiş ki:
Ama ciddi sorduğum soruya abuk subuk cevaplar gelmesi sinirlendiriyor.

haa bir de şu var. kedi ile ilgili tartışma topiğine gelip oraya arabalardan bahsedilmesi hiç uygun değil. zaten bu da eski bir paticik görgüsüydü.

ama, adam orda paticik kurallarını hiçe sayarak saçmalarken sen çıkıp bir kural hatırlattığında sana "abuk sabuk konuşma" diyebiliyor. herkesin "abuk sabuk konuşma" lafı dikkate mi alıncak, kuralları çiğneyen kişiler üyeler tarafından uyarılmıycak mı? (bkz: eski zamanlar)

[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 28 Ağustos 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"bu daha önce açılmıştı"
"burda politika konuşmak yasak"
gibi lafları bile "azar" diye algılıyan insanlar var. onlar nolcak?
bazı üyeler hatanın kendinde olduğunu hiç kabul etmek istemiyor, veya bir mesajı atarken hiç durup bir kendine bakmıyor. bu durumda bir hatırlatma veya uyarı yapan kişi haksız duruma mı düşüyor? o zaman eski "üyelerin kendi kendini kontrolü" olayı güme gitmiş oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...