Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja deyiminin origin'leri:)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Ninja atlayan zııplayan bi karakter ;)
Çinlilerle alakası olduğunu sanmıyorum
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Ağustos 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ninja olayını ilk swg de duymustum
orda pearl kasarken kimin lootladıgı felan ekranda yazmıyordu eskiden..
yani mesela mob tam olmeden /loot all macrosuna surekli basarsanız sansına siz lootluyabiliyor ve sizin lootladıgınızı kimse gormuyordu, bu olaya ninjaing diyolardı..[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
AdorisPain Train & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

uodan beridir gelir gider..ninja-ninja looterdan gelir-o da hizli lootlamasindan dolayidir..hatta lootu iyi olan moblari hizla lootlayip tüymesiyle de ünlüdür bu arkadaslar bu yüzden pek sevilmezler..

yukardakilerin hicbiri kesin bilgi degildir benim bildigimdir bu konu hakkinda kimse offansive cevap atmasin gaza gelip pls bab[signature][hline] ..ainu was here..
Sosyal ağlarda paylaş

işte ninja denen arkadaşlar çok hızlı hedefine atlayıp, işi bitirip (eşya kapar ya da keser) sonra duman bombasıyla göz kapayana kadar kaybolmaz mıdır? gayet güzel düşünmüş ilk kim uydurduysa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...