Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En avantajlı en karizma en eğlenceli ırk-savaşçı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En Karizma => Full might setli human warrior
En avantaji => UD Rogue & rest eden alliance cloth wearer & barmenli ambush
En Eglenceli => Gnome lock yada mage. Sizi seyredenler baya bi eylenirler. Ozellikle fel set falan giydiyseniz yuruyen ve heryani oynayan boynuz gibi oluyorsunuz.
En Savashci => 31/20 A/F warrior & sr / ar / hor / uf yada herhangi bir end game uber silah.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
beyler ben level 60 tauren shammy yim
cok mutluyum hayatimdan epic 1h ve 2 hand silahim var,
epic kodom var
earthfury den 5 tane parca var

mc ye de 40+ kere girdim
cok mutluyum hic sikilmadan oynuyorum
uzun suredir de 60 im
tek olayim oyle 7/24 oynamadigim icin sikilmiorum
bir arada 25 57 arasi oynamistim oyle geceli gunduzlu
oyunu birakacak konuma gelmistim
hele 56 da falan allah korusun instance a almiorlar ufaksin die bahsettigim seyler scolo falan
questlerin hepsi 60 patliyordum valla[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Mesaj tarihi:
arkadasım blde oldugundan ıkılıyosun zaten kendi lvlın adam yok dencek kadar az ama haumarusha gel daha cok zevk alcagini garanti ederim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
Konuşmalar yararlı oldu arkadaşlar gerçekten saolun gerçekten doğru konuşan arkadaşlar doğru yazılar yazmış.Mage imle devam edeceğim fakat bir yandanda warrio ile ilerleyeceğim.Artık ne olursa yardımınız için teşekkürler.
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 26 Ağustos 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Undead Warlock
Night Elf Hunter/Druid
Dwarf Paladin
Tauren Warrior
Orc/Troll Shaman
Human/Dwarf Rogue
Gnome Mage

Bence en uyumluları bunlar
yapma paladine en iyi human uyar :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
Dwarf warrior
Tauren warrior.

böle garip garip mage rogue falan demeyin adam savaşcı diye sormuş bi kerem zaten farketmerz warrior en zevklisi[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Mesaj tarihi:
warrior olarak en iyi orc .
shaman olarak tauren.
mage olarak rakipsiz undead.

bunlar benim yorumlarım. alliance'de öyle çok oturan bi ırk yok. ama NE rogue ve druid iyi oluyor. bi de human paladin...[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:
kafa küçücük kalmış olmaz ki öyle :) ayrıca undead mageden daha iyisi olamaz. mage için en iyi ırk undead.[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion
Mesaj tarihi:

hepsi subjektif yaklaşılabilecek konular, ben de karizma kısmına subjektif yaklaşayım.. 8-)

(haftaya pvp setli ss geliyor kısmetse, karizmanın alası o zaman işte)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

Mesaj tarihi:
bi gnome kaldı karizmatik denmeyen :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 27 Ağustos 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bi gnome kaldı karizmatik denmeyen :D

said:
Mirage, 27 Ağustos 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Tauren warrior'un nesi karizma ya. İnek işte. Orc warrior gibisi yok valla. Ardından gnome ve dwarf gelir.
[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 52 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
  • Yeni Oluştur...